Setari Cookie-uri

Astrologie

Vreti sa discutam despre astrologie,horoscop,zodii,tarot,magie...?Sunt subiecte ce mie imi starnesc interesul....

Postat pe 26 Decembrie 2007 14:13
As dori nishte documente mai lungi dar nu gasesc nicaieri......

Postat pe 28 Decembrie 2007 12:07
As dori nishte documente mai lungi,dar si mai interesante....

Postat pe 28 Decembrie 2007 12:08
ma intereseaza date despre sistemul nostru solar,eventual imagini,sau noutati in domeniul!

Postat pe 30 Decembrie 2007 21:30
nu cred...in astrologie...sau tarot....sau.....poate cineva oare sa-mi demonstreze contrariul?????????????????????????
love4you
Postat pe 2 Ianuarie 2008 15:14
eu cand ma refer la astrologie ma intereseaza mai mult sistemul nostru solar,alte siteme,daca exista viata si pe alte planete,desi sunt ferm convins ca mai exista si alte forme de viata(mai putin sau mult mai mult civilizati decat noi)in afara sitemului nostru solar!mai putin ma intereseaza capitolul astre,zodiac sau chestii de genul asta!in genere zodiacele nu prea se nimeresc asa cum prezic ele!

Postat pe 4 Ianuarie 2008 21:39
emil68 un sfat... exista cele 3 programe dicovery channel tot ce vrei si ce nu vrei vezi acolo si sunt explikate de experti care au investigat tot felu de cazuri...si eu sunt interesata si .......
love4you
Postat pe 5 Ianuarie 2008 13:35
multumesc smashing'82!stiu ca pe canalele de discovery sunt multe reportaje,problema este ca trebuie sa mai si timp si loc sa le urmaresc!dar in general am sa tin cont de sfatul tau!in genere m-am uitat cand am putut la discovery,dar de cele mai mlte ori n-am reusit sa prind subiectul care ma intereseaza.

Postat pe 6 Ianuarie 2008 18:04
www.amphora-astrolog.net consultatii astrologice cu plata, dar si cate ceva gratuit.

Postat pe 17 Ianuarie 2008 16:10
www.astro.com

Postat pe 29 Ianuarie 2008 18:36
ce cauta emil este astronomie... astrologia e cea care se ocupa cu zodiile si destinul. din cate am citit cele doua sunt strans legate, si tind sa cred din ce in ce mai mult in faptul ca planetele ne afecteaza direct destinul!

Postat pe 6 Februarie 2008 00:34
vreau sa stiu si eu compabilitati intre zodii cum se inteleg intre ei nativi.... din zodia gemeni :) si as vrea un horoscop mai amanuntit am vazut ca primesc maill zi ca sa il vad tot ma trimite pe site dar nush unde sa caut :| someone can help me :P ?

Postat pe 4 Martie 2008 10:28
acest argument este pasiunea mea. dar in ultimul timp am pierdut cite ceva as putea sa capat ceva noutati?
gossip_girl89
Postat pe 5 Iulie 2008 15:22
nu am sa inteleg niciodata cum vine asta: "planetele ne afecteaza direct destinu" Ce treaba au planetele cu prostiile pe care le fac eu? Ele isi vad de drumul lor si eu de al meu; nu imi vine sa cred ca ma imping ele sa fac ori sa nu fac un anumit lucru.
amme22
Postat pe 5 Iulie 2008 21:44
pentru raspunsul emmei!!!!
olga43
Postat pe 9 Iulie 2008 22:51

Postat pe 24 Iulie 2008 14:58
De la: amme22, la data 2008-07-05 21:44:52nu am sa inteleg niciodata cum vine asta: "planetele ne afecteaza direct destinu" Ce treaba au planetele cu prostiile pe care le fac eu? Ele isi vad de drumul lor si eu de al meu; nu imi vine sa cred ca ma imping ele sa fac ori sa nu fac un anumit lucru.
ilonkko
Postat pe 27 August 2008 09:10
ema, are o foarte mare importanta; planetele chiar influenteaza viata oamenilor si nu numai......ai vazut cum arata o astrograma? este ca un desen geometric cu foarte multe linii si semne; in functie de data de nastere a fiecarei persoane si mai ales de ora, se alcatuieste o astrograma. In momentul nasterii fiecarei persoane Soarele, Luna si celelalte planete se afla intr-o anumita pozitie (unele interactioneaza, altele se suprapun, sunt tangentiale sau se afla in trigon cu alte planete)iar aceasta, influenteaza viata persoanelor. E un fel de ursitoare....
Este o tema interesanta, complexa.....mie chiar mi-a starnit interesul de ceva vreme.
In zodii crezi Ema.... este acelasi lucru!
ilonkko
Postat pe 27 August 2008 09:26
Pt. amme22: harta natala a unei persoane arata pozitiile planetelor in momentul nasterii si relatiile intre ele. Cum fiecare planeta semnifica un tip de energie, atunci harta natala arata, in mare, potentialul nostru energetic pe toate planurile: material (corpul fizic), mental, emotional etc. Cat folosim din acest potential in viata de zi cu zi este problema fiecaruia, dar este de dorit ca fiecare persoana sa-si cunoasca potentialul si sa si-l foloseasca.
dusa
Postat pe 7 Noiembrie 2008 12:01
Un site super bun legat de astrologie si nu doar, este www.astrologikon.com.
Acolo poti gasi foarte multe informatii interesante. Este un site foarte complex unde principiul de baza este ca orice om sa ajunga sa se cunoasca prin intermediul astrelor. Mie imi pare unul dintre cele mai ok site-uri de la noi, si sa nu omit a spune ca mereu sunt difuzate inregistrarile filmuletelor de la emisiunea Uraniei cu previziunile pentru fiecare saptamana.
cris_kiky8
Postat pe 7 Noiembrie 2008 16:03
De la: amme22, la data 2008-07-05 21:44:52nu am sa inteleg niciodata cum vine asta: "planetele ne afecteaza direct destinu" Ce treaba au planetele cu prostiile pe care le fac eu? Ele isi vad de drumul lor si eu de al meu; nu imi vine sa cred ca ma imping ele sa fac ori sa nu fac un anumit lucru.

dar binentels ca asezarea astrelor are influenta asupra a tot ce se intimpla pe pamint.
Ex: fluxul si refluxul
migrenele la persoanele cu un cimp magnetic mai fragil
fenomene naturale de tipul vinturi, ploi, tsunami
iar asupra oamenilor in general vorbind, schimbarea de stare de la calmitate la nebunie , de la o stare echilibrata la un total dezechilibru fara nici o explicatie,
Noi pamintenii, si planeta noastra mica suntem doar un graunte in Universul din care facem parte si nu avem nici o putere in a schimba miscarea astrelor dar ele au putere in schimbarea starii noastre psihice. Traim pe o planeta in miscare intre alte planete in miscare intr-o galaxie in continua miscare...
Asa cum miscarea noastra prin casa influenteaza miscare florilor din vaza, a unei hirtii de pe masa la fel, la nivel astral miscarea planetelor inluenteaza viata si comportamentul nostru.
Noi credem ca deciziile sunt strict ale noastre dar nu v-ati intrebat niciodata :" oare de ce am facut asta, sau oare de ce am zis asta"?
micabis
Postat pe 17 Decembrie 2008 18:50
De la: love4you, la data 2008-01-02 15:14:46nu cred...in astrologie...sau tarot....sau.....poate cineva oare sa-mi demonstreze contrariul?????????????????????????

Ce au spus astronomii despre astrologie - citate

"Cei care neagã influenþa planetelor încalcã evidenþa clarã, pe care nici un om educat ºi cu judecata sãnãtoasã nu ar trebui sã o contrazicã”. - Tycho Brahe (1546 - 1601), De Disciplinus Mathematicis.
“O experienþã dintre cele mai consistente… stimularea naturii sublunare (adicã umane) de cãtre conjuncþiile ºi aspectele dintre planete mi-a instruit ºi mi-a constrâns convingerile potrivnice” - Johannes Kepler (1571-1630).
„Diversitatea manifestãrilor exterioare ale Naturii este atât de mare, iar comorile ascunse în ceruri atât de bogate, tocmai pentru ca mintea umanã sã nu ducã nicicând lipsã de hranã proaspãtã” - Johannes Kepler, Mysterium Cosmographicum.
”Astrologia este o ºtiinþã în sine, care ne ilumineazã. Graþie ei am învãþat multe lucruri ºi îi datorez mult. Cunoºtinþele geofizice scot în relief puterea stelelor ºi planetelor asupra destinului pãmântesc. La rându-i, astrologia întãreºte toate astea într-un mod deosebit. Din aceastã cauzã, astrologia este un fel de elixir pentru umanitate” - Albert Einstein (1879-1955).
„Sir, eu am studiat subiectul, dumneavoastrã, nu!” – replicã datã de Sir Isaac Newton (1642-1727) astronomului britanic Edmond Halley (descoperitorul cometei), într-o discuþie cu privire la astrologie.
„Faptul cã se considerã cã nu existã un mecanism pentru astrologie este relevant, dar neconvingãtor. Nu se cunoºtea, de exemplu, nici un mecanism pentru deriva continentelor atunci când ideea a fost propusã de Wegener. Cu toate astea, Wegener a avut dreptate ºi cei care au obiectat invocând lipsa unui mecanism s-au înºelat” - Carl Sagan (1934-1996, astronom american).
kudika002139
Postat pe 13 Martie 2009 13:08
http://www.eastrolog.ro
_dulcik_
Postat pe 13 Martie 2009 16:31
poti incerca www.astrologyinterpret.com , consultatiile sunt live nu iti trimite prin email niste pagini din care nu intelegi nimic. are preturi rezonabile si sta de vorba cu tine minim o ora pe yahoo sau skype.
pentru chiar a functionat
kudika198647
Postat pe 22 Iunie 2010 11:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
4 trucuri care t transforma intr-o persoana curajoasa 2 De la: rashela 8 Mai 2011 17:19
In fiecarem noapte visez acelasi lucru!!! 3 De la: sweetpink 17 Octombrie 2008 03:31
'nesuportatorii' de critici... 1 De la: iulia_little 14 Martie 2008 10:36
incercam??? 21 De la: kudika023403 7 Iulie 2009 17:05
Kudika iti ureaza Craciun fericit! 133 De la: kudika071322 4 Ianuarie 2010 19:05