Setari Cookie-uri

ejacularea precoce...

de ce uneori apare ejaculare inainte de inceperea fizica a actului sexual?sau se intampla chiar in momentul inceeri acestuia?
Si apoi, dupa cateva minute, 10 - 30 nu mai apare ejacularea si se poate efectua actul.
sa fie o problema medicala?
geo771
Postat pe 14 Martie 2008 12:25
sigur da....si numa' un medic, sau daca nu-i ceva fiziologic, ci psihologic, un psiholog, poate rezolva problema...asa ca, nu mai sta pe ganduri...trimite baiatu' unde trebuie!

Postat pe 14 Martie 2008 13:37
Dupa ce ca el stie ca e o problema si probabil ca moare de stress din cauza asta, ii mai lipseste sa il trimiti la psiholog... Acum serios vorbind, asta depinde de relatia cu partenera. Pe acelasi barbat poate sa il tina 10 secunde sau 2 ore pana ejaculeaza, cu partenere diferite... Situatia e foarte sensibila, nici nu stiu ce sfat sa iti dau. Probabil ca ar fi bine sa vorbeasca cu un terapeut dar cu conditia sa il sustii 100% si sa ii arati ca il accepti asa cum este si ca il iubesti oricum. Daca simte ca tu crezi ca el are o problema serioasa...nu mai vad iesire. Cauza posibila a ejacularii precoce? Mie mi s-a intamplat sa fiu scurt la primul act (cam un minut) si sa simt ca imi e greu sa ma abtin doar in cazul unei partenere care nu avea orgasm NICICUM (nici la act cu durata de patru ore, nici la mangaierea clitorisului, nici la sex oral, nici la sex anal, in nici o pozitie, nici dupa preludiu prelungit, etc., doar la masturbarea proprie) desi erau sentimente si relatie de cativa ani. Banuiesc ca ceva o inhiba sau avea probleme in a fi in intimitate. Asta in momentul in care in mintea mea s-a inradacinat ideea ca oricum nu are rost sa fac actul sa dureze mai mult, rezultatul va fi oricum ca nu va avea orgasm. Cu partenere ulterioare situatia nu s-a repetat, toate au avut orgasm iar actul poate sa dureze oricat vreau eu, pana la satisfactia EI.

Postat pe 27 Iunie 2008 15:57
marcoo scuza-ma , si partenera ce a facut ? sau ce e de facut ? sunt si eu in situatia asta... cineva mi-a spus ca e o problema psihologica... chiar purtam o conversatie amanuntita in timpul actului in sine :)) e tragicomic : oare sunt asa ticnita ? Cat despre ejacularea precoce ... e o problema de natura psihica in majoritatea cazurilor.
happypill
Postat pe 27 Iunie 2008 16:25
deeanna ejacularea precoce nu este neaparat o problema psihologica..depinde de mai multe chestii..cateodata fiziologice..adica de cat timp nu a mai avut relatii sexuale..de cat timp e ce tipa respectiva..in fine sunt multe motive..
cat despre problema ta..la fel ca ejacularea precoce, poate avea mai multe cauze..nu neaparat psihologice..poate nu ai cunoscut inca pe cine trebuie..poate nu ai ajuns la un nivelul ok de intimitate..in fine motive pot fi diferite..
eu una consider k pana sa ajungi la ideea ca e o problema psihologica analizeaza toate celelalte detalii..
_Ada_
Postat pe 29 Iunie 2008 00:49
http://fatade10.procinema.ro/index.php?uid=27197 ,UN VOT PENTRU UN VIS VA ROG FRUMOS.VA MULTUMESC MULT .
Wicked_Girl
Postat pe 22 Octombrie 2008 20:27
Si eu subscriu la ce a zis Ada.

Postat pe 16 Noiembrie 2008 04:58
si iubitul meu are problema asta...am incercat pozitii diferite care sa-l ajute=>nimic, a fost la medic=>sanatos, acum mergem impreauna la psiholog , sa vedem ce-o sa iasa
puzzle
Postat pe 16 Noiembrie 2008 17:00
nu il duceti la psiholog, povestea asta depinde si de femeie si de alte chestii de genul oboseala, alcool consumat inainte, etc. eu unul am patit sa am ejaculare precoce la inceputurile vietii sexuale, si apoi au disparut problemele, insa acum dupa atata timp descopar ca nu ma mai tine la fel de mult ca in urma cu ceva vreme decat daca beau alcool inainte, insa cand am reluat povestea si eram odihnit nu mai aveam nevoie de alcool ca sa rezist mult.

sfat : daca barbatul e hranit bine, face ceva sport si doarme suficient, sansele sa aiba ejaculare precoce sunt mai mici

plus ca conteaza si cum se simte langa fata respectiva, tensionat sau relaxat...
zorba
Postat pe 17 Noiembrie 2008 15:36
nu IL DUC la psiholog, a fot la initiativa lui.El consuma alcool foarte rar, nu fumeaza, nu i-a alte prostii, doarme , merge si la sala, si crede-maaaaaaaaaaa....eu cred ca am incercat cam tot ce se poate ...si degeaba...
puzzle
Postat pe 17 Noiembrie 2008 21:49
Puzzle, ia uita-te tu pe niste site-uri de alea mai obscene (sa nu zic sex-shop ca nu-i frumos) si cauta niste produse de alea pentru intarzierea ejacularii. Nu-s scumpe si fac minuni cu scula lu pretenu'/sotu'/amantu'.
Succes!
Martin_Eden_
Postat pe 17 Noiembrie 2008 23:23
mai poate fi de "vina" si faptul ca el se excita prea tare...ori pur si simplu e stressat,obosit (chestii de natura fiziologica)...iar daca nu sunt astea atunci este ceva din trecutul vietii sale sexuale,lucru pe care il puteti descoperi prin intermediul unui psiholog (ideea e sa reuseasca sa treaca peste conceptia "pshiholog bau-bau") care in mod sigur va va ajuta sa rezolvati aceasta problema...succes!
michelle_08
Postat pe 27 Noiembrie 2008 22:37
si eu am aceasi problema cu prietenul meu sufera de probleme cu ejacularea ori ejaculeaza foarte greu sau are erectie numai daca i se face sex oral probabil e si din cauza stresului ori a oboselii sau a fumatului el recunoaste ca are aceste probleme dar nu face nimic pentru a le trata ba din contra imi reproseaza ca nu stiu sai fac sex oral si ca il scot afara prea repede inainte de a termina el sa ejaculeze din aceasta cauza am fost si despartita de el un an jumate iar de cand ne-am impacat am dormit de cateva ori in pat cu el dar nu s-a atins de mine deloc sunt disperata vreau un sfat de la voi ce pot sa fac cu el

Postat pe 25 Decembrie 2008 10:46
Sarbatori fericite!
Cassey_Tarot
Postat pe 29 Decembrie 2008 23:56
aici totul se bazeaza p psihic....trebuie sa sti sa-ti controlezi ejacularea....si mai e vb si d moment.....cum t simti...la c t gandesty,,sunt ft multe
tiby_el2008
Postat pe 2 Ianuarie 2009 20:15
De la: , la data 2008-12-25 10:46:31si eu am aceasi problema cu prietenul meu sufera de probleme cu ejacularea ori ejaculeaza foarte greu sau are erectie numai daca i se face sex oral probabil e si din cauza stresului ori a oboselii sau a fumatului el recunoaste ca are aceste probleme dar nu face nimic pentru a le trata ba din contra imi reproseaza ca nu stiu sai fac sex oral si ca il scot afara prea repede inainte de a termina el sa ejaculeze din aceasta cauza am fost si despartita de el un an jumate iar de cand ne-am impacat am dormit de cateva ori in pat cu el dar nu s-a atins de mine deloc sunt disperata vreau un sfat de la voi ce pot sa fac cu el
ce sa faci???simplu,schima-l....nu este ultimul barbat din lume...intotdeauna se va gasi unul mai bun...!!!
silviu_m74
Postat pe 26 Ianuarie 2009 20:12
si eu am avut o relatie cu un baiat care avea ejaculare precoce...tot timpul...si un an jumate nu am reusit nimic...ar trebui sa mearga la un control si porma la psiholog...parerea mea...
alinutza_897
Postat pe 2 Aprilie 2009 11:50
Mai oameni buni, unele persoane posteaza aici si la alte subiecte doar sa se afle in treaba. Cand ai o problema ceri sfaturi unor persoane care au urmat calea respectiva. Persoana care a postat (cred) spunea ca au incercat totul, fii mai explicita si incearca sa te gandesti cat de multe stii tu despre subiect si cat de veridice sunt informatiile.
Toate pozitiile pot fi incercate si de cei in clasa a II-a, aud si incearca, dar fiind persoane mai mari decat ei care au ajuns sa faca astfel de lucruri se presupune ca au puterea de a judeca. De ce este nevoie sa ajungi la psiholog? Pentru ca pur si simplu nu esti in stare sa discuti cu partenerul sau nu ai destula rabdare? Acum, unde are loc actul sexual?- ma refer la conditii, in camera? pe fuga sa nu va prinda ai tai sau ai lui? in masina? cat de mult reusesti tu sa il detensionezi? sa ii spui ca il placi asa cum este. totul depinde cum s-a spus mai sus de cat de relaxat sau obosit este. daca insa el este la inceputul vietii sexuale fii sigura ca are nevoie de ceva timp (si cu bicicleta ai cazut pana ai invatat sa mergi) deci ... incercati sa rezolvati problema cu calm, multa lume se sperie cand aude de un medic, mai ales de un psiholog.

numai bine
alexandru_d
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sex oral sau pa! 23 De la: Dany_elle 5 Mai 2016 09:08
hellou am un pellou 24 De la: roz5blue6lila7 2 August 2010 16:26
Am nevoie de un sfat !!!!!!!! 24 De la: kudika_6541 30 Mai 2012 10:53
Am o mare problema 11 De la: Giuliano_Petre_1 6 Iunie 2015 19:47
Problema importantat AJUTOR!!! 11 De la: kudika513288 5 Martie 2012 14:06