Caut colega apartament - Dorobanti

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent Caut colega apartament - Dorobanti: (5 din 1 vot)
 
marydya Avatarul lui marydya

11 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: bucuresti

Salutare!

M-am gandit sa postez aici un mic anunt, poate printre cititoarele forumului kudika din bucuresti exista persoane interesate!

Sunt studenta la master si caut o colega pentru un apartament 2 camere, decomandat, inchiriat in Dorobanti, in zona restaurantului Perla.

Chiria este de 250 Euro/persoana. Apartamentul este mobilat, arata ok, are cam toate utilitatile necesare(internet, masina de spalat, frigider, aragaz, repartitoare, gresie&faianta), mai putin apometri. Camera disponibila este aprox 4 pe 4 m2

PS: Am nevoie de o colega de apartament serioasa, linistita

Despre mine: Am 24 de ani, sunt fumatoare(si ma incadrez in categoria de persoane care spune ca vrea sa se lase de acest "sport", dar nu prea imi iese).
Sunt in zodia pesti, deci prin definitie abitioasa, sociabila.
Am un job foarte aglomerat si prin urmare am nevoie de un mediu cat de cat linistit. Asta insa nu inseamna ca sunt o stresata sau ca nu sunt de gasca. In general lumea care ma cunoaste spune ca sunt simpatica.

PS: Am prieten, nu este in prezent in Bucuresti, intrucat avem o relatie la distanta, dar preconizez ca se va muta cu mine in aproximativ 6luni- maxim 1an.
In principiu optimismul meu si increderea pe care o am in el ma face sa fiu sigura ca nu vor fi surprize neplacute pana atunci care sa modifice acest eveniment.

In cazul in care este vreo fata interesata, ma poate contacta la nr de tel. 0742194827 sau la adresa de mail/id-ul de mess dianagospodaru@yahoo.com
Raporteaza abuz de limbaj
MaryDya
scorpyoW Avatarul lui scorpyoW

2054 mesaje
Membru din: 9/02/2008

NEXT
Raporteaza abuz de limbaj
am fost si voi ramane acelasi baiat cuminte cu o minte nu prea cuminte...