Setari Cookie-uri

Ce spune Presa despre Electro Star



An Bun la Casa de Discuri din Onesti

Pe parcursul anului care s-a incheiat , ,,Electro Star” a continuat sa produca o sumedenie de albume, cateva dintre acestea fiind lansate in cadrul unor grandioase spectacole organizate la Hotel Trotus si prezentate de Octavian Ursulescu.Printre cei care au facut inregistrari la Onesti se numara si mai multi artisti din strainatate :Italia,Olanda sau Irlanda.Directorul si Patronul Casei de discuri din Onesti,profesorul Eugen Ungureanu, a continuat si el sa compuna muzica pentru copii, dar nu numai, iar piesele sale au fost premiate la cele mai importante festivaluri nationale si internationale.Copii veniti de prin toate colturile tarii s-au pregatit foarte bine, in cadrul scolii de muzica de la ,,Electro Star” mai ales cu DJ Lili(Liliana Ungureanu) iar ,,Clubul Star Musik”, care include elitele din Romania, s-a extins in permanenta prin cooptarea unor noi membri.

Optimism pentru anul acesta

Casa de discuri din Onesti a infiintat un magazin virtual de negative si un post de radio online destinat promovarii micilor interpreti, acestia fiind evidentiati si in cadrul emisiunilor saptamanale pe care Eugen Ungureanu le produce, realizeaza si prezinta la OTV.
,,A fost un an deosebit pentru noi”-Ne-a spus compozitorul Eugen Ungureanu.”A fost foarte multa munca dar si rezultatele sunt pe masura”.Anul trecut a fost unul special si datorita faptului ca, Electro Star” a implinit 10 ani de existenta, un motiv in plus de a face un bilant mai amplu.

Dotari extra

Extrem de important a fost si infiintarea, tot anul trecut, a Federatiei Festivalurilor pentru Copii si Tineret tot in cadrul Casei de discuri ,,Electro Star”.
Studiourile de inregistrare, audio si video, au fost si ele modernizate atat pe partea de aparatura si echipamente(hard-ware)cat si din punct de vedere al programelor pentru computere(software).,,Ne dorim ca anul acesta sa avem rezultate la fel de bune, poate chiar mai bune, lucru pe care il dorim si colaboratorilor nostri si tuturor artistilor.”

Casa de discuri din Onesti face inregistrari pentru stranieri

In perioada Sarbatorilor de iarna , Casa de Discuri din Onesti “Electro Star”, a fost solicitata de solista olandeza Sharron Heiligers sa realizeze mai multe inregistrari in studiourile din municipiu.Interpreta de muzica pop, olandeza, in varsta de 20 de ani a venit in Romania la prietenii pe care ii are in Slatina. Pentru a nu-si intrerupe munca la albumul pe care il are in lucru, solista din Olanda a cautat pe internet o Casa de Discuri din Romania, iar cea mai buna alegere i s-a parut cea din Onesti. Asa a ajuns in municipiul de pe Trotus unde a si inceput inregistrarile la Electro Star sub indrumarea profesorului Eugen Ungureanu:,, Nu este pentru prima data cand vin artisti din strainatate sa faca inregistrari in studiourile noastre”- ne-a declarat compozitorul Eugen Ungureanu, director general al Casei de Productie .Noi suntem gasiti cu usurinta pe Internet unde avem si mai multe site-uri inclusiv pentru magazinul virtual de negative. De asemenea avem si postul Radio Star Musik ce poate fi accesat tot de pe internet si care este difuzat pe tot globul.
In acesta vara ,Casa de Discuri din Onesti a mai inregistrat un album si pentru Carmen Gaburel ,cu numele de scena Karmen, o romanca stabilita de 6 ani in Italia. La fel ca si olandeza Sharron Heiligers, Karmen a descoperit Casa de Discuri din Onesti tot pe Internet. Pe langa melodiile prezentate pe albume ,,italianca” si olandeza au facut si filmari la ,,Electro Star” pentru videoclipuri ce urmeaza sa fie difuzate pe MTV-Romania,OTV si DDTV.Mai multe din piesele lor au inceput sa fie difuzate si pe postul de radio online al Casei de Discuri din Onesti, ,,Radio Star Musik”, dar si la Radio Favorit care emite din Germania tot online.
,,Electro Star” a mai inregistrat, in acesta toamna, un album si pentru interpretul de muzica lautaresca Ionel Mandache stabilit de mult timp in Irlanda. Albumul instrumental al lui Ionel Mandache(la acordeon) a deschis o noua serie realizata de ,,Electro Star” denumita ,,Virtuozi ai muzicii populare romanesti” care va continua si pe parcursul anilor viitori.

electrostar
Postat pe 23 Septembrie 2008 11:33
si tomai pe un site de femi mistocare si arcotase s-a gasit sa faca publicitate?????
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Septembrie 2008 11:48
uauuuuu! extraordinar! ma impresiona pana la lacrimi! ...desi nu citii!aaa! uitasem! copy-paste:sa inteleg ca nu prea aveti clientela? si domnule draga, pentru ca publicul sa fie receptiv, trebuie sa fiti mai EXPLICIT!!!!chiar credeti ca o sa citeasca cineva?
daca te simti hartuit poti sa suni la 911!

Postat pe 23 Septembrie 2008 11:59
invidioaselor...
acu' gluma-i gluma...nenea asta ce vrea? tinere talente? ca eu stiu sa recit cu intonatie catelus cu parul cret si rata, rata ratisoara...si nici prea batrana nu sunt...

Postat pe 23 Septembrie 2008 12:30
mamaa! sa vezi cand o sa scoatem toate talentele forumistilor kudka la vedere!electrostaru' nu cred ca face fata!ia zii tu inocica pe aia cu catelusu'!

Postat pe 23 Septembrie 2008 12:50
ca s-o invatati si voi si s-o ziceti lui nenea? eu o zic numai lu' nenea de la electro star...voua va zic alta..
asta var-acum un an...
m-a cerut un capitan..
mama n-o vrut sa ma dea
c-a zis ca s-o ia pe ea..
nu se vede cocosata
ca pe ea o pupa tata?
da pe mine mititica
nu ma pupa nici pisica...

Postat pe 23 Septembrie 2008 13:04

Postat pe 23 Septembrie 2008 14:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Filme si documentare religioase traduse in romana 3 De la: _dulcik_ 2 Iulie 2009 10:56
AVETI O ZI EXCELENTA ? 4 De la: INTELIGENTUL- 1 Februarie 2015 15:48
vise 8 De la: dragalasa_g 14 Iulie 2012 16:41
romanul s-a nascut poet !! 248 De la: AvocatCuculis 6 August 2015 12:05
DPD cei mai mari tepari! 1 De la: kudika_1015850 11 Iulie 2016 05:34