politicienii invata!?cum sa castige/fure alegerilein era.....

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent politicienii invata!?cum sa castige/fure alegerilein era.....: (3 din 1 vot)
 
PEACELOVEFREEDOM Avatarul lui PEACELOVEFREEDOM

3 mesaje
Membru din: 21/09/2008
Oras: bucuresti

" CUM SE CASTIGA ALEGERILE IN ERA DIGITALA " sau cum " SE FURA ALEGERILE IN ERA DIGITALA " :ALESII -nu va mai deranjati sa veniti la vot caci oricum nu mai avem nevoie de voi,de 18 ani ne tot scolim,VREM SA VA MAI RUPEM LA BUZUNARE,caci dupa 4 ani sau cam subtiat 00000000000-u-rile in conturi.........
ALEGATORIIIII- nici noi nu stam degeaba,FEREA caci ne ascutim SULITELE si CANINII sa va stoarcem de sange dupa care il aruncam la canal sa nu ne VIRUSAM hihihihih....!!!!!!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
_dulcik_ Avatarul lui _dulcik_

4147 mesaje
Membru din: 4/02/2009
Oras: constanta

ASA E IN ROMANIA... HOIE MAI MARE K AICI NU AI SA MAI VEZI
Raporteaza abuz de limbaj
_dulcik_ Avatarul lui _dulcik_

4147 mesaje
Membru din: 4/02/2009
Oras: constanta

Romania .... asa e la noi... unii fura altii....
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: _dulcik_, la data 2009-03-15 20:47:56Romania .... asa e la noi... unii fura altii......altii fura ...
Raporteaza abuz de limbaj
Banshee on duty! Beware :)
Fosta membra Kudika.ro
eu oricum nu am mai fost la votare de ...demult.si oricum nu ma intereseaza politica.pe ei nici in ....cot nu ii doare de prostimea care ii voteaza
Raporteaza abuz de limbaj
Wenn Sie ein Idiot besser den Mund halten.
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: , la data 2009-03-15 20:52:45

SUCCESURI !!!!!

5 Metode pentru Tampirea Populației(MTP)

V-ați întrebat vreodată de ce nu va ajung banii, de ce copiii dumneavoastră par de necontrolat, de ce plătiți rate insuportabile la bancă, de ce nu vă mai place nimic din ce aveți în casă, de ce vă vine mereu să vă certați cu toată lumea, de ce vă simțiți neglijat, ignorat, umilit, strivit de cei care ar trebuiâ să vă servească, de ce nu sunteți fericit și nici măcar mulțumit, sau pur și simplu de ce fetele poartă de aproape 2 ani cisme în miezul verii ? Sunt convins că v-ați întrebat. Dar v-ați întrebat de ce nu faceți nimic pentru ca aceste nemernicii să nu mai continue? În cele ce urmează voi încerca să vă ofer 5 motive pentru care raspunsul la această ultimă întrebare este, de obicei, “Nu pot”.

Le-am numit Metode pentru Tâmpirea Populației pe scurt MTP-uri.Precizez că în cele ce urmează cuvintele “citititor” , “telespectator” și “cetățean român” vor fi înlocuite cu “bizon” și/sau “fraier”

MTP -1

În fiecare zi pe toate canalele media oferă-i fraierului un exemplu de personaj realizat d.p.d.v. financiar și insistă pe câți de mulți bani are respectivul, câte chestii misto își cumpără în fiecare zi, cu ce femei sau bărbați bine umblă, în ce casă luxoasă trăiește și cât de simpatic e în discuțiile cu presa. În acest fel, puțin câte puțin, fraierul ajunge să fie, în mod real, interesat de viața acestui personaj. Apoi oferă-i informații despre situații conflictuale din viața acestui personaj realizat, de genul: divorț cu scântei sau despărțire violentă, dispute pe moșteniri, corupție, exprimări colorate. Nu la fel de bine dar destul de eficiente sunt și informațiile despre aspecte pozitive: căsătorie, o nouă cucerire, un act caritabil. Toate aceste situații au menirea de a fi comentate de către fraier împreună cu ceilalți fraieri din lumea lui. Astfel bizonul se regăsește în acele situații,
iar distanța între el și acel personaj i se pare insignifiantă, deși duhoarea de la ghenă îi ia nasul, rahații de câini din fața blocului i se lipesc de tălpi, se sufocă în autobuz, șeful urlă la el ca la un animal, iar la cumpărături face calcule mai abitir decât Gheba.

MTP – 2

În fiecare zi pe toate canalele media explică-i bizonului de unde să își ia cel mai avantajos credit, care sunt bancile care au comisioane ascunse și, prin excludere, care sunt cele mai sigure și unde trebuie să dea fuga să ia bani. Apoi, spune-i ce lucruri rele i se pot întâmpla dacă nu își plătește ratele. După ce te-ai asigurat că a înțeles toate astea combină totul cu MTP -1 astfel: Dan Bitman, personaj de succes, consilier al Ministerului de Finanțe este garanția pentru creditul tau imobiliar (deși în reclama TV, el cântă și se scălămbăie împreună cu o babă sclerozată și cu niște spălați pe creier), doctorița lu’ pește este cea care te sfătuiește să cumperi medicamentul de cap chiar dacă nu te doare atât de tare încât să te îndopi cu antinevralgice, Anna Lesko, cântăreața de succes (deși o parvenită, complet lipsită de talent artistic) sau marele baschetbalist Gică Mureșan(un semianalfabet care abia zice două vorbe) îți arată de ce trebuie să vorbești aiurea de sute de euro pe lună la mobil. Apoi nu uita să mănânci margarină de care Nadia Comăneci nu s-ar atinge în veci, dar pe care ți-o recomandă cu căldură. După asta ia-ți haine ca pițipoanca cu fruntea îngustă și țățe mari la prețuri de trei ori mai mari decât în orice țară din occident, dar produse sub franciză la noi.

MTP – 3

În fiecare zi pe toate canalele media dezvăluie-i bizonului prin știri repetitive sau talk-show-uri interminabile ce răutăți fac autoritățile, cât de mult și prin ce metode ingenioase fură banul public. După ce îi întipărești asta în minte uimește-l : fă un spectacol din orice realizare a ministrului sau primarului prezentat drept hoț în zeci de rânduri. Arată-i de o sută de mii de ori ce bine se circulă pe podul sau șoseaua abia inaugurate, ce sisteme de siguranță super-performante pentru siguranța bizonului a cumpărat, ce evenimente artistice de înaltă ținută și popularitate va organiza. În acest mod, fraierul, deși îndrăcit de zecile de nereguli prezentate în legătură cu acel politician, nu va simți că e totul pierdut, ci dimpotrivă, că acolo sus, cineva lucrează și pentru el. Totul se poate rezuma prin fraza cretinoidă: “A furat el dar și face!” Prin această metodă, se legitimează deturnarea sistematică a banilor publici în buzunarele unora, prezentă în toate structurile de stat de la noi. Apoi, ca toate lucrurile să aibă un pic de sare și piper arată-i fraierului câțiva barosani încătușați, dar uită subiectul sau tratează-l cu superficialitate când aceștia sunt achitați de justiție sau primesc pedepse cu suspendare.

MTP – 4

În fiecare zi pe toate canalele media arată-i fraierului informații ultra-detaliate despre clanuri de cămătari, tâlhari, bătăuși, spărgători de banci, elevi bătuți de alți elevi sau de profesori, pietoni omorâți de șoferi recalcitranți. Arată-i bizonului că nu mai este în siguranță nicăieri și că nu mai trebuie să își lase copilul în fața blocului. După aceea combină această metodă cu MTP – 2 și MTP -3. Vei obține un mesaj beton prin care fraierul va întreprinde treptat următoarele acțiuni : își va cumpăra o ușă metalică, va face contract de monitorizare cu o firmă de pază, își va lua pistol cu bile, își va asigura casa, mașina, partenerul de viață, copilul și pe sine. Apoi, acesta aparent liniștit se va uita cu aviditate la cum îi explică Ciocan despre eficiența oamenilor legii atunci când au descins în casa traficanților din Ferentari și au confiscat “uriașa” cantitate de 200 de grame de cocaină (deși anual la noi se trafichează tone)

MTP – 5

În fiecare zi pe toate canalele media convinge fraierul că toată lumea este îngrijorată de soarta educației. Apoi arată-i prin mii de alte exemple de ce în România nu are rost să faci școală. Combină cu MTP – 1 și prezintă-i “vedeta” (o femeie independentă care ține la principii) care are de toate pentru că a fost sponsorizată de “iubi” cel potent financiar, bătrân dar generos. Arată-i profesoare de română care dansează la bairamuri organizate de Vanghelie, sau care fac striptease la webcam. Apoi, îndrumă fraierul să se culturalizeze cu un roman imbecil de-al divei Mihaela Rădulescu și să citească cărți despre: cum să ajungi bogat, vedetă sau fotomodel când el e de fapt un sărăntoc, un nimeni și un urât.

Aceste lucruri consider că descriu cel mai bine parteneriatul “stat + privat + media” care acționează , de ani buni, pentru indobitocirea indivizilor din această țară. Lista de MTP-uri poate continua aproape la nesfârșit dar sper că prin acestea am surprins o parte din esențial. Aș dori să precizez că nu aș avea aroganța să pretind că eu nu mă încadrez în această categorie a “fraierilor”. Ce îmi place să cred este însă că aceste metode nu m-au prins în totalitate. Mulțumesc “pe această cale” propriei mele conștiințe care m-a ajutat să fiu măcar un “fraier conștient“. Dacă nu v-am plictisit deja, voi reveni pe viitor și cu alte Metode pentru Tâmpirea Populației și vă invit și pe dumneavoastră să povestiți în ce mod v-ați simțit fraieriți. Unii vor spune că nu ajută la nimic să ne dăm seama. Eu zic că ajută, și ajută chiar unde doare mai mult: la cap și la buzunar.

Succesuri!
Raporteaza abuz de limbaj
bine ne pot face doar unii oameni , rau ne pot face toti !