Setari Cookie-uri

politicienii invata!?cum sa castige/fure alegerilein era.....

" CUM SE CASTIGA ALEGERILE IN ERA DIGITALA " sau cum " SE FURA ALEGERILE IN ERA DIGITALA " :ALESII -nu va mai deranjati sa veniti la vot caci oricum nu mai avem nevoie de voi,de 18 ani ne tot scolim,VREM SA VA MAI RUPEM LA BUZUNARE,caci dupa 4 ani sau cam subtiat 00000000000-u-rile in conturi.........
ALEGATORIIIII- nici noi nu stam degeaba,FEREA caci ne ascutim SULITELE si CANINII sa va stoarcem de sange dupa care il aruncam la canal sa nu ne VIRUSAM hihihihih....!!!!!!!!!!
PEACELOVEFREEDOM
Postat pe 29 Septembrie 2008 19:01
ASA E IN ROMANIA... HOIE MAI MARE K AICI NU AI SA MAI VEZI
_dulcik_
Postat pe 10 Martie 2009 08:38
Romania .... asa e la noi... unii fura altii....
_dulcik_
Postat pe 15 Martie 2009 20:47
De la: _dulcik_, la data 2009-03-15 20:47:56Romania .... asa e la noi... unii fura altii....



..altii fura ...
__LL__
Postat pe 15 Martie 2009 20:50
eu oricum nu am mai fost la votare de ...demult.si oricum nu ma intereseaza politica.pe ei nici in ....cot nu ii doare de prostimea care ii voteaza
ETE_EU
Postat pe 15 Martie 2009 20:50

Postat pe 15 Martie 2009 20:52
De la: , la data 2009-03-15 20:52:45

SUCCESURI !!!!!

5 Metode pentru Tampirea Populaþiei(MTP)

V-aþi întrebat vreodatã de ce nu va ajung banii, de ce copiii dumneavoastrã par de necontrolat, de ce plãtiþi rate insuportabile la bancã, de ce nu vã mai place nimic din ce aveþi în casã, de ce vã vine mereu sã vã certaþi cu toatã lumea, de ce vã simþiþi neglijat, ignorat, umilit, strivit de cei care ar trebuiâ sã vã serveascã, de ce nu sunteþi fericit ºi nici mãcar mulþumit, sau pur ºi simplu de ce fetele poartã de aproape 2 ani cisme în miezul verii ? Sunt convins cã v-aþi întrebat. Dar v-aþi întrebat de ce nu faceþi nimic pentru ca aceste nemernicii sã nu mai continue? În cele ce urmeazã voi încerca sã vã ofer 5 motive pentru care raspunsul la aceastã ultimã întrebare este, de obicei, “Nu pot”.

Le-am numit Metode pentru Tâmpirea Populaþiei pe scurt MTP-uri.Precizez cã în cele ce urmeazã cuvintele “citititor” , “telespectator” ºi “cetãþean român” vor fi înlocuite cu “bizon” ºi/sau “fraier”

MTP -1

În fiecare zi pe toate canalele media oferã-i fraierului un exemplu de personaj realizat d.p.d.v. financiar ºi insistã pe câþi de mulþi bani are respectivul, câte chestii misto îºi cumpãrã în fiecare zi, cu ce femei sau bãrbaþi bine umblã, în ce casã luxoasã trãieºte ºi cât de simpatic e în discuþiile cu presa. În acest fel, puþin câte puþin, fraierul ajunge sã fie, în mod real, interesat de viaþa acestui personaj. Apoi oferã-i informaþii despre situaþii conflictuale din viaþa acestui personaj realizat, de genul: divorþ cu scântei sau despãrþire violentã, dispute pe moºteniri, corupþie, exprimãri colorate. Nu la fel de bine dar destul de eficiente sunt ºi informaþiile despre aspecte pozitive: cãsãtorie, o nouã cucerire, un act caritabil. Toate aceste situaþii au menirea de a fi comentate de cãtre fraier împreunã cu ceilalþi fraieri din lumea lui. Astfel bizonul se regãseºte în acele situaþii,
iar distanþa între el ºi acel personaj i se pare insignifiantã, deºi duhoarea de la ghenã îi ia nasul, rahaþii de câini din faþa blocului i se lipesc de tãlpi, se sufocã în autobuz, ºeful urlã la el ca la un animal, iar la cumpãrãturi face calcule mai abitir decât Gheba.

MTP – 2

În fiecare zi pe toate canalele media explicã-i bizonului de unde sã îºi ia cel mai avantajos credit, care sunt bancile care au comisioane ascunse ºi, prin excludere, care sunt cele mai sigure ºi unde trebuie sã dea fuga sã ia bani. Apoi, spune-i ce lucruri rele i se pot întâmpla dacã nu îºi plãteºte ratele. Dupã ce te-ai asigurat cã a înþeles toate astea combinã totul cu MTP -1 astfel: Dan Bitman, personaj de succes, consilier al Ministerului de Finanþe este garanþia pentru creditul tau imobiliar (deºi în reclama TV, el cântã ºi se scãlãmbãie împreunã cu o babã sclerozatã ºi cu niºte spãlaþi pe creier), doctoriþa lu’ peºte este cea care te sfãtuieºte sã cumperi medicamentul de cap chiar dacã nu te doare atât de tare încât sã te îndopi cu antinevralgice, Anna Lesko, cântãreaþa de succes (deºi o parvenitã, complet lipsitã de talent artistic) sau marele baschetbalist Gicã Mureºan(un semianalfabet care abia zice douã vorbe) îþi aratã de ce trebuie sã vorbeºti aiurea de sute de euro pe lunã la mobil. Apoi nu uita sã mãnânci margarinã de care Nadia Comãneci nu s-ar atinge în veci, dar pe care þi-o recomandã cu cãldurã. Dupã asta ia-þi haine ca piþipoanca cu fruntea îngustã ºi þãþe mari la preþuri de trei ori mai mari decât în orice þarã din occident, dar produse sub francizã la noi.

MTP – 3

În fiecare zi pe toate canalele media dezvãluie-i bizonului prin ºtiri repetitive sau talk-show-uri interminabile ce rãutãþi fac autoritãþile, cât de mult ºi prin ce metode ingenioase furã banul public. Dupã ce îi întipãreºti asta în minte uimeºte-l : fã un spectacol din orice realizare a ministrului sau primarului prezentat drept hoþ în zeci de rânduri. Aratã-i de o sutã de mii de ori ce bine se circulã pe podul sau ºoseaua abia inaugurate, ce sisteme de siguranþã super-performante pentru siguranþa bizonului a cumpãrat, ce evenimente artistice de înaltã þinutã ºi popularitate va organiza. În acest mod, fraierul, deºi îndrãcit de zecile de nereguli prezentate în legãturã cu acel politician, nu va simþi cã e totul pierdut, ci dimpotrivã, cã acolo sus, cineva lucreazã ºi pentru el. Totul se poate rezuma prin fraza cretinoidã: “A furat el dar ºi face!” Prin aceastã metodã, se legitimeazã deturnarea sistematicã a banilor publici în buzunarele unora, prezentã în toate structurile de stat de la noi. Apoi, ca toate lucrurile sã aibã un pic de sare ºi piper aratã-i fraierului câþiva barosani încãtuºaþi, dar uitã subiectul sau trateazã-l cu superficialitate când aceºtia sunt achitaþi de justiþie sau primesc pedepse cu suspendare.

MTP – 4

În fiecare zi pe toate canalele media aratã-i fraierului informaþii ultra-detaliate despre clanuri de cãmãtari, tâlhari, bãtãuºi, spãrgãtori de banci, elevi bãtuþi de alþi elevi sau de profesori, pietoni omorâþi de ºoferi recalcitranþi. Aratã-i bizonului cã nu mai este în siguranþã nicãieri ºi cã nu mai trebuie sã îºi lase copilul în faþa blocului. Dupã aceea combinã aceastã metodã cu MTP – 2 ºi MTP -3. Vei obþine un mesaj beton prin care fraierul va întreprinde treptat urmãtoarele acþiuni : îºi va cumpãra o uºã metalicã, va face contract de monitorizare cu o firmã de pazã, îºi va lua pistol cu bile, îºi va asigura casa, maºina, partenerul de viaþã, copilul ºi pe sine. Apoi, acesta aparent liniºtit se va uita cu aviditate la cum îi explicã Ciocan despre eficienþa oamenilor legii atunci când au descins în casa traficanþilor din Ferentari ºi au confiscat “uriaºa” cantitate de 200 de grame de cocainã (deºi anual la noi se traficheazã tone)

MTP – 5

În fiecare zi pe toate canalele media convinge fraierul cã toatã lumea este îngrijoratã de soarta educaþiei. Apoi aratã-i prin mii de alte exemple de ce în România nu are rost sã faci ºcoalã. Combinã cu MTP – 1 ºi prezintã-i “vedeta” (o femeie independentã care þine la principii) care are de toate pentru cã a fost sponsorizatã de “iubi” cel potent financiar, bãtrân dar generos. Aratã-i profesoare de românã care danseazã la bairamuri organizate de Vanghelie, sau care fac striptease la webcam. Apoi, îndrumã fraierul sã se culturalizeze cu un roman imbecil de-al divei Mihaela Rãdulescu ºi sã citeascã cãrþi despre: cum sã ajungi bogat, vedetã sau fotomodel când el e de fapt un sãrãntoc, un nimeni ºi un urât.

Aceste lucruri consider cã descriu cel mai bine parteneriatul “stat + privat + media” care acþioneazã , de ani buni, pentru indobitocirea indivizilor din aceastã þarã. Lista de MTP-uri poate continua aproape la nesfârºit dar sper cã prin acestea am surprins o parte din esenþial. Aº dori sã precizez cã nu aº avea aroganþa sã pretind cã eu nu mã încadrez în aceastã categorie a “fraierilor”. Ce îmi place sã cred este însã cã aceste metode nu m-au prins în totalitate. Mulþumesc “pe aceastã cale” propriei mele conºtiinþe care m-a ajutat sã fiu mãcar un “fraier conºtient“. Dacã nu v-am plictisit deja, voi reveni pe viitor ºi cu alte Metode pentru Tâmpirea Populaþiei ºi vã invit ºi pe dumneavoastrã sã povestiþi în ce mod v-aþi simþit fraieriþi. Unii vor spune cã nu ajutã la nimic sã ne dãm seama. Eu zic cã ajutã, ºi ajutã chiar unde doare mai mult: la cap ºi la buzunar.

Succesuri!
RUY_BLAS
Postat pe 9 Mai 2010 10:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Beam MLM ( job la domiciliu ) 1 De la: Knifey 23 Decembrie 2010 16:15
Doriti instalatie de incalzire in pardoseala sau pe calorifere cu eficienta termica garantata si cost -confort redus ? 2 De la: _oktober_ 15 Februarie 2009 13:32
chiar am nevoie de ajutorul tau 8 De la: oana84onutza 17 Februarie 2010 17:44
caminul bugetarilor platita la pret intreg??? 2 De la: stem_29 30 August 2010 21:30
Cursuri de dans pentru copii 3 De la: Quasar_Dance_1 26 Iulie 2014 00:41