Dieta grupelor sanguine

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent Dieta grupelor sanguine: (5 din 3 voturi)
 
Iryshka Avatarul lui Iryshka

15 mesaje
Membru din: 31/10/2008
Oras: iasi

Salut. Vreau sa incerc dieta grupelor sanguine si nu stiu daca este sau nu eficienta, sau daca nu are efecte negative. A incercat-o cineva si ce parere aveti despre ea?
Raporteaza abuz de limbaj
sandra33 Avatarul lui sandra33

98 mesaje
Membru din: 8/11/2008

De la: Iryshka, la data 2008-11-02 02:00:43Salut. Vreau sa incerc dieta grupelor sanguine si nu stiu daca este sau nu eficienta, sau daca nu are efecte negative. A incercat-o cineva si ce parere aveti despre ea?


n-am incercat
e o timpenie
blackruby Avatarul lui blackruby

6 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: iasi

Cred ca depinde de organismul si de alimentatia fiecaruia,in general. Eu am incercat dieta si in prima luna am slabit in jur de 7-8kg...fara nici un efort fizic. In schimb recunosc ca mancam foarte putin pentru ca nu ma simteam flamanda si beam foarte multe lichide. Ai putea sa incerci, daca iti stii grupa sanguina. Nu ai nimic de pierdut, insa e foarte important sa ai vointa si sa perseverezi in ceea ce ti-ai propus.Mult succes!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Sarbatori fericite!
Raporteaza abuz de limbaj
Ofer consultanta in carti si tarot. Astept mesaje pe privat. Referinte:http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua -lui-Cassey.html... http://cassey-tarot.blogspot.com/ Magazin online de bijuterii si decoratiuni interioare: http://artbijoux.ablog.ro/ Vizionati "ZEITGEIST - ADDENDUM", ar trebui sa va dea de gandit...