Mai multe
sunt angajata doar de 1 luna in firma!! am o varsta nu tocmai mica!! ![]() |
||
coldwind Postat pe 23 Noiembrie 2008 20:13 |
||
---|---|---|
ce varsta ai, ce stil ai, ce preferi ? in primul rand trebuie sa gasesti ceva in care sa te simti bine, sa nu fi stanjenita de hainele pe care le porti...si, in ce club se organizeaza petrecerea ? | ||
Postat pe 23 Noiembrie 2008 20:17 |
||
Pantaloni negri si o bluza mai deosebita, nu stiu. In ce club are loc toata nebunia? | ||
|
||
Kathara Postat pe 23 Noiembrie 2008 21:39 |
||
Lucky 13. In curtea sticlarilor !! ![]() Stilul meu? Office pt. serviciu si sport ptr rest!! asa ca... ![]() |
||
coldwind Postat pe 24 Noiembrie 2008 19:37 |
||
Clubul nu il stiu... Dar totul depinde acum nu numai de varsta pe care o ai, ci si de "marimea" pe care o porti, de pozitia pe care o ai in firma, intreaba si cum vin ceilalti [nici prea bine imbracata nu e bine]... depinde cu ce te duci acolo [masina ...] si cat de cald este in club... Poti purta o rochie pentru coctail, un costum office [fusta/pantaloni+taior] cu un top mai festiv...cu accesorii festive [pantofi,posetuta de lac, machiaj mai puternic...curea/centura...parul aranjat altfel...bijuterii [margele,perle...nu siu ce porti] ...exista f. multe metode cum te poti aranja... Mai ai timp sa vezi cum e la clubul ala, dute intr-o seara pe acolo si vezi ce public e acolo... |
||
Full_Metal_Jacket Postat pe 24 Noiembrie 2008 20:31 |
||
Te-ai putea documenta mergand intr-o seara inainte in acelash club.. sa vezi care e stilul.. alegi o tinuta care iti place si crezi ca iti vine bine... Sau cel mai sigur mai intrebi si colegele | ||
Mia__ Postat pe 3 Decembrie 2008 20:04 |
||
http://shoes-addicted.blogspot.com/search/label/cizme%20scurte | ||
shoes_addicted Postat pe 27 Decembrie 2008 18:34 |
||
De la: mihairadu59, la data 2008-11-23 20:13:49sunt angajata doar de 1 luna in firma!! am o varsta nu tocmai mica!! Ce tinuta ai adoptat pana la urma? A fost frumos la club cu colegii? |
||
Full_Metal_Jacket Postat pe 4 Ianuarie 2009 05:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cui ii plac cristalele Swarovski? | 3 | De la: ciripelle 5 Iunie 2010 14:13 |
Reduceri exact atunci cand ai nevoie de ele | 3 | De la: reality65 17 Februarie 2011 18:27 |
Ador moda voi fetelor? | 16 | De la: florindinca 6 Aprilie 2011 16:37 |
|
||
haine dama http://girlwear.blogspot.com/ | 2 | De la: hainedama 27 Iulie 2015 17:53 |
Cercel in buric sau tatuaj? | 106 | De la: kudika_972424 19 August 2014 02:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.