Setari Cookie-uri

BUNA

EU CAPRICORN EL SAGETATOR,CINE IMI SPUNE SI MIE CUM E CU REALITATEA ASTA A ZODIILOR?

Postat pe 26 Decembrie 2008 09:44
Capricorn - Sagetator

Iata o pereche cu adevarat dificila. Daca doriti putina speranta, hai sa spunem ca sunteti complementari.

Una din principalele probleme este cea a planetelor care va guverneaza: dvs. sunteti guvernat de Saturn, iar el de Jupiter. Sagetatorul este un optimist si un jovial, iar dvs. sunteti rigid si realist. În consecinta, el va va reprosa pesimismul. Sa nu sperati sa înteleaga vreodata sintagma "bani albi pentru zile negre". Dinspre partea dvs., vazându-l asa vesel si gata sa se aventureze, îl puteti clasa imediat ca "inconstient".

Din punct de vedere fizic, Sagetatorului îi place sa exerseze, de aceea poate fi foarte abil si s-ar putea sa va râda în nas, spunându-va, în gluma, cat de... stângaci sunteti! Acest lucru va va înfuria si va va determina sa faceti numai ce vreti - sau n-o sa va mai vina sa faceti nimic fara sa va lasati îndrumat de partener. Oricum, modul direct în care se exprima Sagetatorul este la polul opus rigorii si diplomatiei dvs. Se prea poate sa va simtit adesea înfuriat si umilit.
_dulcik_
Postat pe 9 Martie 2009 20:58
Capricorn - Sagetator

Viata sexuala poate fi foarte buna la început. Trupul frumos si atletic al Sagetatorului va face sa luati foc. Dar, dupa un timp, apare întrebarea: ce îmi mai place în afara de formele lui îmbietoare? Greu raspuns...

Sagetatorul pe care l-ati ales este un filosof, un teoretician, în timp ce dvs. sunteti pragmatic, ancorat în concret, de aceea vreti sa trageti pe spuza dvs. beneficiile materiale. Umorul Sagetatorului, filosofiile haioase asupra vietii va pot distra enorm. Mai mult, veti fi fascinat de modul în care urmareste si comenteaza reclamele TV, lucruri care îi hranesc nevoia de exercitiu mental. Gândirea lui poate fi simbolica, iar acest gen de prezentare a ideilor vi se pare foarte interesanta si... atât. Daca sunteti preocupati de esoterism, puteti avea ceva în comun...

Acest cuplu are sanse de 50%. Uneori poate fi foarte greu, dar nu imposibil. Esecul sau victoria tin numai de dvs.!
_dulcik_
Postat pe 9 Martie 2009 20:59
Sagetatorul si Capricornul sunt diferiti in mult privinte: Sagetatorul cauta sa acapareze cunostinte pentru sine, sare nerabdator in proiecte noi; Capricornul da atentie detaliilor, este linistit, chiar timid, intotdeauna gandindu-se la urmatorul pas.
La inceputul relatiei, Sagetatorul si Capricornul nu vor vedea in partenerul lor decat defectele. Sagetatorul poate parea indisciplinat, si Capricornul plicitsitor. Dar odata ce vor inceta in a vedea defectele si se vor concentra asupra atuurilor, vor avea numai de castigat. Sagetatorul il va invata pe Capricorn sa se distreze, si ii va arata ce este libertatea care de obicei lipseste in viata Capricornului. Capricornul il va invata pe Sagetator ce e rabdarea si atentia pentru detalii, faptul ca lucrurile mici conteaza. Sagetatorului i se va parea Capricornul prea responsabil, dar isi vor invata partenerul sa ia lucrurile mai putin in serios. Capricornul il va acuza pe Sagetator ca e nemanierat si impulsiv, dar il va invata sa fie politicos si linistit.
Sagetatorul este guvernat de planeta Jupiter, iar carpicornul urmeaza planeta Saturn. Jupiter e inclinata spre filozofie, o puternica autoeducare si are un noroc care uneori duce la exces. Saturn e caracterizat de munca grea, ambitie si responsabilitate. Influentele unuia asupra celuilalt pot fi benefice si scoate ce e mai bun din celalalt. Ambele semne trebuie sa vada valoarea modului de abordare a partenerului; Sagetatorul il poate invata pe Capricorn sa fie mai spontan, in acelasi timp invatand ce e stabilitatea de la Capricorn.
Sagetatorul este un semn de foc, iar Capricornul unul de pamant. Sagetatorul initiaza proiecte dintr-o perspectiva filozofica, in timp ce Capricornul este mult mai practic. Capricornul vor analiza inainte de a incepe un proiect, in timp ce Sagetatorului ii place sa exploreze pentru satisfactia personala. Desi partenerii pot experimenta dificultati datorita eticii diferite, cand lucreaza impreuna fac o echipa minunata.
Sagetatorul nu vrea sa fie un conducator; cand li se da o idee si un rol intr-un proiect, ei sunt multumiti ocupandu-se numai de partea lor. In schimb, Capricornul este cel care vine cu idei si imparte rolurile. Vor lucra in aceeasi echipa foarte bine deoarece nu vor exista conflicte asupra rolurilor pe care le au fiecare.
Cel mai bun aspect al relatiei Sagetator - Capricorn este eficacitatea echipei care o formeaza. Odata ce vor trece de perioada de inceput, partenerii isi vor da seama ca au multe de oferit unul celuilalt. Personalitatile lor diferite face ca relatia sa fie una foarte complementara.
_dulcik_
Postat pe 9 Martie 2009 20:59
Capricorn - Sagetator

Aveti gusturi mult prea diferite. Firea dumneavoastra previzibila si grijulie îl plictiseste pe Sagetatorul iubitor de riscuri.

Daca Sagetatorul va accepta, atentie: s-ar putea sa fie doar un capriciu.
_dulcik_
Postat pe 9 Martie 2009 21:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pe ce portiuni aplicati parfumul? 58 De la: yyy 18 August 2014 20:48
vand parfumuri originale orice firma in tipla(vand si testere) 1 De la: simona1023 25 Ianuarie 2010 21:32
GIORDANI GOLD SI WHITE 2 De la: kudika226898 7 Septembrie 2010 23:25
Vand parfum alien de la thierry mugler 4 De la: roxana_28 26 Februarie 2014 21:32
Stoc Parfumuri Originale - Va rog se verificati si sa imi dati eventuale sugestii de noi comenzi de produse ! Ms 5 De la: valy90 29 Noiembrie 2010 21:47