De la: priest, la data 2009-04-02 12:21:47De la: danutza05, la data 2009-02-19 22:11:29Draga Kathara, imi pare rau sa te anunt, dar acel om, daca il pot numi om, este un escroc. Eu am colaborat cu el si nu mi-am primit nici in acest moment banii pentru serviciile prestate. Asa ca, fetelor aveti grija cu acest EMYRO, este un OBSEDAT si un ESCROC. Aveti grija de voi!pupici
si ce servicii ai prestat ?
Io stau asaaa

cu ochii cat farfurioarele de dulceata cand va aud pe voi (ca mai era si aia cu arabu' escroc

) ... Si ma intreb (ca de! acolo inauntrul cutiei craniene, materia cenusie e pusa ca sa se miste, nu va fie frica sa o folositi ca nu se rupe nimic, garantat! ): Cum e posibil sa "prestezi servicii" unui individ - un escroc - crezand ca lucrezi pentru o firma? Chiar nu vezi NICI o diferenta, asa? Si ti se pare normal sa te duci la cineva ACASA daca se presupune ca tu trebuie sa "prestezi servicii". Bai, si cu cracii'n V daca pozezi, si filme XXX daca faci, tot trebuie sa vezi ca se fac in cadru... profesional, nu?

Pai accepti sa te duci la el acasa, "prestezi servicii" si dupa, te intrebi de ce nu te plateste?? Tu stii ca serviciile astea se platesc inainte, ce Dumnezeu!
Vorba aia: Banii inainte, ca la... (puneti voi continuarea)...
Si daca totusi asta e visul tau, fetico... Pai... tu vrei sa intri in visul ala, pe usa din dos, ca slugile? Daca te simti in stare, urmareste-ti visul, dar - vorba Katharei - pune mana, fa-ti un portofoliu sa stea matza'n coada si trimite-l la FORD. Asa se fac lucrurile. Cele bine facute... Cine te-a invatat altfel, si-a ras de tine!