Setari Cookie-uri

cunostinte pe internet

Buna as dori sa stiu ce parere aveti despre persoanele casatorite si persoanele care sunt intr o relatie care accepta sa se intalneasca cu persoane pe care le au cunoscut prin intermediul internetului.Va multumesc pt orice raspuns primit.Numai bine.
daniellap
Postat pe 21 Februarie 2009 03:48
pai din cate am inteles din celalalt topic ,tu l ai cunoscut pe iubitul tau prin internet?si e casatorit cumva?ca daca da,asa se explica comportamentul lui.daca nu e vb de tine,imi cer scuze...da mi mai multe detalii te rog..pup
amirah_gh
Postat pe 21 Februarie 2009 13:51
De la: daniellap, la data 2009-02-21 03:48:24Buna as dori sa stiu ce parere aveti despre persoanele casatorite si persoanele care sunt intr o relatie care accepta sa se intalneasca cu persoane pe care le au cunoscut prin intermediul internetului.Va multumesc pt orice raspuns primit.Numai bine.

Depinde cum se finalizeaza intalnirea respectiva.
Eu de exemplu ( si nu numai ) m-am intalnit cu persoane casatorite si m-am simtit extraordinar de bine in compania lor
iris_4_ever
Postat pe 21 Februarie 2009 14:20
Eu mi-am cunoscut prietenul actual pe net. Dar niciunul dintre noi nu suntem casatoriti.

In principiul, am o parere foarte proasta despre cei care inseala, casatoriti sau nu, pe net sau nu.
Kathara
Postat pe 21 Februarie 2009 15:00
De la: Kathara, la data 2009-02-21 15:00:47Eu mi-am cunoscut prietenul actual pe net. Dar niciunul dintre noi nu suntem casatoriti.

In principiul, am o parere foarte proasta despre cei care inseala, casatoriti sau nu, pe net sau nu.

fa-ma sa inteleg!!
daca io ti-as cere sa ne intalnim la o cafea, ai zice pas!?

Postat pe 21 Februarie 2009 15:03
Ca sa intelegi, nu as zice pas. Dar n-am nicio intentie cu tine la o adica, decat sa cunosc un om si eventual sa-mi fac un nou amic.
Kathara
Postat pe 21 Februarie 2009 15:09
De la: Kathara, la data 2009-02-21 15:09:05Ca sa intelegi, nu as zice pas. Dar n-am nicio intentie cu tine la o adica, decat sa cunosc un om si eventual sa-mi fac un nou amic.

perfect!
stabilim detaliile in privat!?

Postat pe 21 Februarie 2009 15:17
matracucu
Postat pe 21 Februarie 2009 15:24
De la: laurathegirl, la data 2009-02-21 15:24:40

de ce te freci in barbie!!?

Postat pe 21 Februarie 2009 15:40
Sigur!
Kathara
Postat pe 21 Februarie 2009 16:52
De la: daniellap, la data 2009-02-21 03:48:24Buna as dori sa stiu ce parere aveti despre persoanele casatorite si persoanele care sunt intr o relatie care accepta sa se intalneasca cu persoane pe care le au cunoscut prin intermediul internetului.Va multumesc pt orice raspuns primit.Numai bine.

Mda...
Cred ca este vorba de iluzii ,speri ca gasesti ceea ce nu ai.Posibilitatea sa gasesti pe cineva pe sufletul tau este mare,dar de asemenea si dezamagirea poate fi la fel mare...

Faptul ca accepti sa iesi cu cineva in timp ce ai o alta relatie este un semn mare de intrebare..Clar lipseste ceva in relatia ta.Dar te gandesti...cat va trece pana farmecul unei noi relatii o sa dispara?
Acum depinde si de EL...

Cred ca sunt ultima persoana care ar putea sa dea sfaturi pe aceasta tema,dar ma "mananca" degetele..

ella_c
Postat pe 21 Februarie 2009 17:03
De la: amirah_gh, la data 2009-02-21 13:51:56pai din cate am inteles din celalalt topic ,tu l ai cunoscut pe iubitul tau prin internet?si e casatorit cumva?ca daca da,asa se explica comportamentul lui.daca nu e vb de tine,imi cer scuze...da mi mai multe detalii te rog..pup

scz am uitat sa ti rasp:nu e casatorit nici vb,nici chiar asa nu mi as bate jc de mine in halul asta oricat de mult as putea suferii pana la urma timpul le rezolva pe toate si nici nu mi e tema ca nu voi gasi o alta pers ,nu e vb de asta ,de gas gasesti zilnic ....dar............poop si eu
daniellap
Postat pe 22 Februarie 2009 08:26
offf nu prea ma pricep eu sa scriu pe forum .......... ..in fine scz daca daca scriu s au citez de doua ori ...o sa invat pana la urma
daniellap
Postat pe 22 Februarie 2009 08:37
iti multumesc fr pt msj ellla
de ce sp ca ai fi ultima care ar putea da sfaturi....ai avut si t cv pb ....?
daniellap
Postat pe 22 Februarie 2009 08:40
NU ,NU ESTE VB DESPRE MINE,NU AM ACEST OBICEI,DAR NICI NU SUSTIN CA NU SE POATE INTAMPLA INTR O ZI ......NU STIU
AM ASISTAT LA O DISCUTIE UNDE CINEVA SP CA "ACESTE FEMEI SUNT :C...E,USOARE,....ETC ETC .ADICA O FEMEIE SERIOAS NU AR ACCEPTA ACEST LUCRU! SI FAPTUL CA ACCEPTA ASTA AUTOMT ACCEPTA MAI MULT ...TOT ....DECI ERAM CURIOASA SA VAD SI PAREREA ALTORA,ATATA TOT
daniellap
Postat pe 22 Februarie 2009 09:01
De la: daniellap, la data 2009-02-22 08:40:54iti multumesc fr pt msj ellla
de ce sp ca ai fi ultima care ar putea da sfaturi....ai avut si t cv pb ....?

prefer sa nu raspund, iarta-ma!
ella_c
Postat pe 22 Februarie 2009 09:08
Mai oameni buni, iar ma lovesc io de semantica, da' vreau sa inteleg exact ce vrea fata de la noi... Ea zice "cunostinte" ... pai cunostinte e una si "relatia cu un barbat insurat" - cunoscut pe net sau la coada la oua, for that matter - e cu totul altceva.
Ceea ce pot spune ca ca eu consider ca relatiile de orice fel - chiar si pe net - nu sunt de evitat. Poti gasi persoane de foarte buna calitate absolut oriunde. Trebuie doar - dar asta ar trbui sa se intample oricum - sa-ti dai timp... sa cunosti persoana respectiva. Si - odata ce ai stabilit ca iti place - sa nu eziti sa o cunosti si in viata reala, ca sa poti verifica daca ceea ce se spune e real.
In rest, mincinosi sunt pe toate drumurile... ce, daca il cunosti in mall, in cafenea sau intr-un restaurant starea civila ii e scrisa pe frunte?
Dor_a
Postat pe 22 Februarie 2009 09:15
A, si ca sa rezum: cele mai frumoase intorsaturi de situatie din viata mea sunt datorate net-ului... Doar ca eu sunt foarte selectiva cu cei pe care mi-i aleg drept prieteni si nu grabesc niciodata... O minciuna, oricat de elaborata (sau poate exact din cauza asta) nu rezista trecerii timpului... Mai devreme sau mai tarziu, ceva suna fals... Dar! Daca se impleteste netul cu disperarea de a avea pe cineva in viata ta, atunci nu netul e vinovat, ci disperarea (ierata-mi fie remarca cam "tare" dar atat de reala )
Dor_a
Postat pe 22 Februarie 2009 09:19
De la: Dor_a, la data 2009-02-22 09:19:04A, si ca sa rezum: cele mai frumoase intorsaturi de situatie din viata mea sunt datorate net-ului... Doar ca eu sunt foarte selectiva cu cei pe care mi-i aleg drept prieteni si nu grabesc niciodata... O minciuna, oricat de elaborata (sau poate exact din cauza asta) nu rezista trecerii timpului... Mai devreme sau mai tarziu, ceva suna fals... Dar! Daca se impleteste netul cu disperarea de a avea pe cineva in viata ta, atunci nu netul e vinovat, ci disperarea (ierata-mi fie remarca cam "tare" dar atat de reala )

Dora, ti-am spus cat te admir?
Daca nu ,iti spun acum!

Am cunoscut "aici" oameni deosebiti...

ella_c
Postat pe 22 Februarie 2009 09:22
De la: ella_c, la data 2009-02-22 09:22:16
De la: Dor_a, la data 2009-02-22 09:19:04A, si ca sa rezum: cele mai frumoase intorsaturi de situatie din viata mea sunt datorate net-ului... Doar ca eu sunt foarte selectiva cu cei pe care mi-i aleg drept prieteni si nu grabesc niciodata... O minciuna, oricat de elaborata (sau poate exact din cauza asta) nu rezista trecerii timpului... Mai devreme sau mai tarziu, ceva suna fals... Dar! Daca se impleteste netul cu disperarea de a avea pe cineva in viata ta, atunci nu netul e vinovat, ci disperarea (ierata-mi fie remarca cam "tare" dar atat de reala )

Dora, ti-am spus cat te admir?
Daca nu ,iti spun acum!

Am cunoscut "aici" oameni deosebiti...

Multumesc Ella, si eu... Si tu te numeri printre ei...
Dor_a
Postat pe 22 Februarie 2009 09:23
De la: Dor_a, la data 2009-02-22 09:15:58Mai oameni buni, iar ma lovesc io de semantica, da' vreau sa inteleg exact ce vrea fata de la noi... Ea zice "cunostinte" ... pai cunostinte e una si "relatia cu un barbat insurat" - cunoscut pe net sau la coada la oua, for that matter - e cu totul altceva.
Ceea ce pot spune ca ca eu consider ca relatiile de orice fel - chiar si pe net - nu sunt de evitat. Poti gasi persoane de foarte buna calitate absolut oriunde. Trebuie doar - dar asta ar trbui sa se intample oricum - sa-ti dai timp... sa cunosti persoana respectiva. Si - odata ce ai stabilit ca iti place - sa nu eziti sa o cunosti si in viata reala, ca sa poti verifica daca ceea ce se spune e real.
In rest, mincinosi sunt pe toate drumurile... ce, daca il cunosti in mall, in cafenea sau intr-un restaurant starea civila ii e scrisa pe frunte?

NU VREAU DECAT PAREREA UNORA DINTRE VOI DESPRE PERSOANELE care au o relatie s au sunt casatorite si acepta sa se intalnesca cu o persoana (de sex opus)
Nu tiu daca ai citit mesaul unde si spuneam de ce am pus aceasta intrebare;insa o sa repet ca sa fiu sg ca te am facut sa intelegi:
spuneam ca:O PERSOANA CUNOSCUTA MIE A AFIRMAT FAPTUL CA ACESTE PERSOANE ADICA AFLATE INTR O RELATIE S AU CAS.DACA ACCEPTA SA SE INTALNEASCA CU CV PE CARE A CUNOSC PE NET DECI NU ESTE O PERSOANA SERIOASA,ADICA ESTE O C...A,O USURATICA...................ETC SI CA NU CA AUTOMAT ACCEPTA SI ACCEPTAND DECI SA SE VADA CU..................SPER CA AM REUSIT SA MA FAC INTELEASA.
EU AM INCERCAT DE FAPT SA I EXPLIC CA SE POATE INTAMPLA CA O FEMEIE SA ACC UN RDV CU UN BARBAT DIN MAI MULTE MOTIVE SI NU TB NEAPARAT SA TE DACA ACCEPTI SA VEZI DCI ACEEA PERSOANA...........S AU ALTE MOTIVE EU STIU UN SOT ALCOOLIC,O BATE ..........MA ROG INSA EL NU ACCEPTA NICI O IDEE:

CUM NU AVEA ROST SA INCERC SA L CONVIG CA .....PT CA ORICUM NU REZOLVAM NIMIC MI AM SP CA VOI INTREBA SIPE ALTII SA VEDEM CE PARERE AU,DACA SUNTETI DE ACORD CU EL DE FAPT NU CU MINE INTELEGI?
daniellap
Postat pe 22 Februarie 2009 09:48
se poate..eu cunosc personal un cuplu tare fericit.si s-au cunoscut pe mirc.
:)
cred ca tine si de destin
oana_78
Postat pe 22 Februarie 2009 11:30
SE PARE CA NICI UNUL NU ATI INTELES INTREBAREA MEA,NU CONTEAZA DE FAPT EU INTREB UN LUCRU VOI RASPUNDETI CU TOTUL ALTCEVA ,ASTA MA FACE SA MI DAU SEAMA DE CAT DE ATENTI ATI FOST LA CEEA CE AM INTREBAT;MERCI QUAND MEME;
daniellap
Postat pe 11 Martie 2009 10:30
Te-ai prins, nu am fost atenti... in ultimul timp... S-a mai schimbat ceva de cand ai postat intaia oara?
E asta un motiv sa tipi? Iti datoram ceva? ... Eu doar am vazut ca amicele mele erau pe topicul asta si am venit sa vorbesc cu ELE. Da-ma'n judecata... E un forum, scriem ce vrem unde vrem...
Sunt convinsa ca cel putin doi au raspuns la intrebarea ta... Eu zic ca in loc sa te zborsesti mai bine le multumesti celor care ti-au raspuns (dealtfel toate ti-am raspuns la momentul potrivit ON TOPIC... dupa care, nu a mai fost nimic de spus despre subiectul respectiv... Ce, vrei sa o tinem ca surdele pe mormant) ... Si uite asa, ai fi putut incheia cu o nota buna... Dar tu, nu!
Dor_a
Postat pe 11 Martie 2009 10:37
Nu , nu este o femeie usoara . In schimb isi asuma multe riscuri facand pasul asta :)
aurasha
Postat pe 11 Martie 2009 10:39
De la: daniellap, la data 2009-03-11 10:30:40SE PARE CA NICI UNUL NU ATI INTELES INTREBAREA MEA,NU CONTEAZA DE FAPT EU INTREB UN LUCRU VOI RASPUNDETI CU TOTUL ALTCEVA ,ASTA MA FACE SA MI DAU SEAMA DE CAT DE ATENTI ATI FOST LA CEEA CE AM INTREBAT;MERCI QUAND MEME;

Cred ca ai cerut o parere si ai primit mai multe!!Daca nu vrei raspunsuri nu mai pune intrebari..
Daca vrei iertare si compasiune...la biserica..nu pe forum!

Dora

Ce a fost de spus,s-a spus!
ella_c
Postat pe 11 Martie 2009 10:47

cum spunea si Iris, depinde care e scopul intalnirii: daca este acela de a lega prietenii, de a schimba pareri ok, no prob... scopul este acela de si-o trage (ma scuzati ca sunt asa directa ), la gunoi cu ei
kitty_krieger
Postat pe 11 Martie 2009 10:56
De la: daniellap, la data 2009-03-11 10:30:40SE PARE CA NICI UNUL NU ATI INTELES INTREBAREA MEA,NU CONTEAZA DE FAPT EU INTREB UN LUCRU VOI RASPUNDETI CU TOTUL ALTCEVA ,ASTA MA FACE SA MI DAU SEAMA DE CAT DE ATENTI ATI FOST LA CEEA CE AM INTREBAT;MERCI QUAND MEME;

nu prea se intelege ce scrii tu acolo,cine e casatorit tipul care zice k aia e c..v ,aia...nu inteleg.iti raspund la ce am inteles eu. Intr-un cuplu casatorit kand dak unul o ia razna si se intalneste cu cineva de pe net e nu conteaza ce fac dak se... sau nu,e clar k ori vrea diversitate,ori nu-l multumeste ceva acasa.Ajunge la o intalnire numai in aceste cazuri ,nu cred k un cuplu stabil kare se iubesc mai cauta si altceva pe net.Tipul are dreptate sa nu-si doreasca k nevasta sa se intalneasca cu altul indiferent de circumstante si s-o faca c...v.In mod normal divortezi si apoi cauti pe net, dar normal k lucrurile nu stau intotdeauna asa.
lacrasar
Postat pe 11 Martie 2009 11:00
DORESC SA CUNOSC NOI PRIETENI . SI AM 35 DE ANI ASTEPT SA FIU CONTACTATA

Postat pe 22 Aprilie 2009 16:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Venituri suplimentare substantiale 8 De la: symm 13 Februarie 2009 11:15
cel mai rapid? 6 De la: octty 25 Aprilie 2009 00:19
concurs Kudika 20 De la: LuckyMe 15 Decembrie 2008 12:52
job opportunity 1 De la: Kashmir 27 Martie 2008 20:20
Neatzaaaaa :)) 1143 De la: dontworibehapi 27 Aprilie 2009 08:48