S.O.S. Infertilitatea

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent S.O.S. Infertilitatea: (4.5 din 2 voturi)
 
clao Avatarul lui clao

9 mesaje
Membru din: 24/02/2009
Oras: bucuresti

Campania "SOS Infertilitatea" participa la concursul Roblogfest, unde ne puteti vota pentru a da o vizibilitate mai mare cauzei noastre.
De ce este important sa fim vizibili? Pentru ca atunci cand se va vota legea ne dorim ca aproape toti deputatii si senatorii sa fi auzit de noi si sa fie de partea noastra. Pentru ca este posibil sa apara si de data asta contestatari ai legii si e bine ca opinia publica sa fie cat mai informata si noi sa avem un curent favorabil.

Deci, va rugam sa va rapiti cateva minute si sa votati pentru vizibilitatea cauzei noastre.


SUNTEM IN FINALA ROBLOGFEST!
Multumim tuturor celor care au votat pentru campania noastra, indiferent daca sunt sau nu afectati de infertilitate.
Consideram ca votul a fost acordat nu pentru blog in sine, ci pentru ideea pe care o mediatizeaza.

O actiune pornita de la zero (de fapt, de la minus infinit: de la o indicibila frustrare!), strict in online, de catre persoane care nu se cunosc fizic intre ele, dar care, in numele unei idei, incep sa schimbe realitati si mentalitati. Va reamintim ca am lansat aceasta campanie cu resurse strict umane si informatice (buget: zero), iar intre timp am obtinut un semnificativ sprijin politic, s-a inceput deja munca de documentare pentru un proiect de lege in domeniul infertilitatii, avem suportul asociatiei profesionale a medicilor din domeniu, deja foarte multe articole in presa si in online, iar de curand un onorant premiu special pentru campanie de responsabilizare sociala in sanatate. Si, credem noi, este doar inceputul.

Ajutati-ne sa ne facem auziti, votati-ne si in etapa finala!

Ne dorim mediatizare pentru a convinge mai multi politicieni sa ne sustina in lupta noastra pentru finantarea tratamentelor infertilitatii in Romania. A putea avea un copil nu trebuie sa fie un lux!

Deci, va rugam sa va rapiti cateva minute si sa votati pentru vizibilitatea cauzei noastre.

Pentru aceasta etapa finala, voturile anterioare se anuleaza, totul porneste de la zero. Este, deci, indispensabil sa votati, chiar daca ati mai facut-o si saptamana trecuta
Mai multe detalii infertilitateaesteoboala.wordpress.com/ si sa apasati butonul de vot de acolo


Va multumim!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
buna
Raporteaza abuz de limbaj
Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasati un mail pe *** cassey.cassey20@yahoo.com *** si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html O saptamana frumoasa, tuturor!
matracucu Avatarul lui matracucu

7892 mesaje
Membru din: 18/03/2008

De la: Cassey, la data 2009-05-15 10:47:47buna


Raporteaza abuz de limbaj