Setari Cookie-uri

De ce suntem atat de abatuti in zilele noastre?

Adesea ne intrebam "De ce suntem atat de abatuti in zilele noastre? " pentru uni poate fi o intrebare retorica, pentru alti raspunsul cautat il poate gasi chiar in fiinta sa! Uneori, sau de cele mai multe ori da-m vina pe oamenii de la conducere, inconstient, negandind ca singuri vinovati suntem noi persoana in cauza.... Viata nu ar trebui sa fie atat de sumbra, ar trebui sa aiba multe pete de culoare, sa devina mult mai colorata prin farmecul sau chiar si roua diminetii sa fie un motiv de bucurie chiar si firul de iarba pe care calci si scartaie sub pantoful tau sa iti dea un motiv de a surade acelei zile in care ai calcat-o.... Poate daca am invata sa ne bucuram mai mult de micile si nesemnificatele bucuri ale vietii, am reusi sa ducem mult mai usor fiecare povara ce se suprapune alteia si trebuie dusa la bun sfarsit, dar intodeauna iesind cu fruntea sus din orice situatie pentru ca exista momente in care norocul poate crezi k te-a parasit si tu decazi in ochii tuturor dar ce este cel mai important este faptul ca tu, nu traiesti nici cu lumea si nici pentru lume ... traiesti pentru tine , pentru a-ti creea propriul destin, propriul fagas pe care doresti sa arati unei lumi intregi ca ai reusit prin forte proprii...
Asa ca in orice situatie oricat de grea ar fi ... fruntea sus, spatele drept, pasii apasati in mers, plini de incredere si veti reusi cu siguranta sa dobanditi echilibru interior fara a lasa urma de abatere a unei neguri in viata voastra!
Andreea Simona Cotofana
simona_scorpiuta
Postat pe 11 Martie 2009 07:12
Simona mama, cu cine vorbesti tu aici? Si - mai ales - DESPRE ce??
Stai sa o luam metodic, ca uite, de exemplu tu esti motivul meu de amuzament de dimineata, asa...
1 - Cine e sumbru, Doamne iarta-ma?
2 - Care "zilele noastre" ... Adica a fost asaaa, "a moment in time" cand romanii (de la daci si romani incoace) mergeau pe strada tzopaind de bucurie (adica asa ) si-si faceau casele cu tavanele de trei ori mai inalte ca sa incapa cu tzopaiala si sa nu sparga tavanu'? .Dupa care brusc (si dintr-o data!!), s-au apucat de pus cenusa in cap! Hai mai, fi serioasa! Adica nu! Nu fi serioasa, ca n-are rost.
Si - presupunand ca e asa cum zici tu, si toata suflarea romaneasca "de la Nistru pan' la Tisa" nu face altceva decat sa jeleasca si sa dea cu pietre in parlamentari - tu ce, ai venit sa-i CERTI? Pai hai sa-ti spun ceva, dragutzo: ai gresit abordarea Pe oamenii suparati - daca tot esti tu plina de bune intentii - ori nu ii enervezi si tu cu platitudinile tale, ori macar ii lasi in durerea lor. IN cazul tau, eu sugerez a doua varianta.
Ai ascultat-o prea mult pe bunica vorbind - cat o duce si pe ea intelegerea - "politica"... Ca vorba ceea, la politica si la fotbal se pricepe tot omu'... Iar parerile, ca si certe gauri... toti avem una...

...Acu' nu prea inteleg eu ce ti-a casunat doar cu romanii... Ce, ti-a povestit cineva ca in Germania asta se intampla? Sau in Italia... Sau in... Argentina? Tzopaie aia ca cangurii (evident, cacofonie intentionata) de veseli ce sunt si se imbraca ca papagalii?

Ma rog, ce sa o mai intind? Fetitzo, lasa tu chestiile "asthia" serioase, ca nu-s de tine... Bref, bati tzarina la modul... trist
Iar daca asta e asa o mare ingrijorare pentru tine, atunci de TINE ai grija. Fii TU vesela, fii TU o bucurie pentru cei din jur... Asa se schimba lumea, incepand cu un pas.
Si pentru numele lui Dumnezeu, incearca sa nu ne mai certi.
Haidi sa-ti dea Cel-de-Sus minte. Muuulta!
Dor_a
Postat pe 11 Martie 2009 08:15
draga mea, nu-i nimik dak tu crezi k eu sunt motivul tau de amuzament, si pentru cunostintele tale afla k nu m-a crescut nici bunica, nici bunicu ci am crescut de la doi ani jumate numai cu fratele meu in casa, care avea 5 ani jumate pt k parintii mei erau la servici si dak tu crezi k eu spun baliverne, nu trebuie sa le citesti pt k pur si simplu asa cum tu ai avut ceva de obiectat la ceea ce eu am scris, asa am si eu dreptul la libera exprimare si ori fac lumea sa arunce cu pietre in mn pe strada ori voi fi apreciata pentru ceea ce am scris, a si inca un lucru pt cultura ta generala afla k sunt poeta si am mers prin destule cenacluri si am intalnit destui oameni, cu mintea pusa bine la locul ei si nu cred k e cazul k tu sa te rogi la Dumnezeu sa-mi dea mie minte asa in batjocura pt k asta e blasfemie.
o zi buna iti doresc si bafta in viata ta asa cum o vezi tu !
simona_scorpiuta
Postat pe 11 Martie 2009 18:23
Gandeste mai putin si traieste mai mult

Postat pe 11 Martie 2009 18:45
crede-ma k dak nici eu nu traiesc viata atunci nimeni nu o mai face ....imi place sa meditez asupra situatiilor ivite in viata dar la fel de mult ador cluburile si discotecile , petrecerile private si multe altele , excursiile in grup la munte mare oriunde e o oaza de natura gata sa fie descoperita ....dar oricum ms pt sfat
simona_scorpiuta
Postat pe 11 Martie 2009 22:58
criza economica e de vina....

ce buna e cate o criza din asta....te scapa de scuze,de orice fel de scuze
dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Martie 2009 23:02
Multe probleme!
Si mai e si criza asta economica ce afecteaza din ce in ce mai multi oameni..
Raluca_SA
Postat pe 22 Septembrie 2009 04:19
mai..depinde cum pui problema. pt ca probleme sunt si vor exista mereu. asta nu inseamna ca suntem tristi si abatuti mereu. daca fac o coparatie pe vremea cand nu era criza,da, intr-adevar lumea se afla intr-o situatie critica. si normal ca dam vina pe cei din politica pt ca fac numai tampenii!!
pana la urma ne baga pe toti in aceeasi oala si se pare ca in zilele noastre nu conteaza daca ai studii sau nu. si faptul ca abia te descurci cu banii din salariul de somer nu te prea incanta,nu? sau termini facultatea si nu gasesti decat un post de vanzator.asta e un motiv sa nu fii prea fericit! pt ca pana la urma nu ai cu ce sa te realizezi,nu ai cu ce sa-ti cumperi o casa,nu ai cu ce sa-ti cresti copii...s.a.m.d.a acuma totul se rezuma la bani...pana si sa mananci un covrig e scump pt unii. nush daca ai observat ca portiile la mancare s-au miscorat,dar pretul a crescut. ironic sau nu, cand eram mai mica se manca bine pe bani putini. acuma se mananca prost (calitativ)pe bani multi!
daca esti bolnav si e sa fii internat la un spital de stat nu se uita medicul la tine daca nu-i dai mai multi bani! si si atunci daca-i dai prea putini se uita cu scarba.
si sa nu zici ca-i VDC??
dorina_77
Postat pe 22 Septembrie 2009 12:43
De la: dorina_77, la data 2009-09-22 12:43:16mai..depinde cum pui problema. pt ca probleme sunt si vor exista mereu. asta nu inseamna ca suntem tristi si abatuti mereu. daca fac o coparatie pe vremea cand nu era criza,da, intr-adevar lumea se afla intr-o situatie critica. si normal ca dam vina pe cei din politica pt ca fac numai tampenii!!
pana la urma ne baga pe toti in aceeasi oala si se pare ca in zilele noastre nu conteaza daca ai studii sau nu. si faptul ca abia te descurci cu banii din salariul de somer nu te prea incanta,nu? sau termini facultatea si nu gasesti decat un post de vanzator.asta e un motiv sa nu fii prea fericit! pt ca pana la urma nu ai cu ce sa te realizezi,nu ai cu ce sa-ti cumperi o casa,nu ai cu ce sa-ti cresti copii...s.a.m.d.a acuma totul se rezuma la bani...pana si sa mananci un covrig e scump pt unii. nush daca ai observat ca portiile la mancare s-au miscorat,dar pretul a crescut. ironic sau nu, cand eram mai mica se manca bine pe bani putini. acuma se mananca prost (calitativ)pe bani multi!
daca esti bolnav si e sa fii internat la un spital de stat nu se uita medicul la tine daca nu-i dai mai multi bani! si si atunci daca-i dai prea putini se uita cu scarba.
si sa nu zici ca-i VDC??


baliverne. totul se rezuma la bani, dar nu cum crezi tu. De ex. daca as trai pe malul oceanului, as avea o stare de spirit care, care m ar face sa zbor nu alta, in schimb aici, cand ies si vad blocurile gri si vechi, cladiri de sute de ani in paragina, oameni falsi, chipuri gri, trasi la xerox (camasa roz, curea alba, pantaloni albi mulati +tolba... ) imi vine sa mi fac bagajele si sa plec, dar nu e asa usor , in fine.

AMbianta in care traiesti conteaza enorm, iar in Romania...nu multumesc.

poti fi super fericit si cu super putini bani, eu super-cred ca deschizatoarea super-topicului astuia se referea la o stare general a lumii in care traim... eu dau vina in primul rand pe net, pe mess, pe toate porcariile care nu fac 2 bani, facebook etc, care de fapt depersonalizeaza tot intr o ultima instanta. E fals, rece, impersonal. Iar lumea s-a obisnuit cu asta a devenit asa, impersonala, rece, incapabila de a purta un dialog deschis, sincer. SIncer, cand iesim cu prietenii, si purtam o discutie, sau pur si simplu radem ca prostii din nimicuri sau facem caterinca din te miri ce, nu se compara cu 100 de ore de mess isme, facebookisme sau webcamerisme de 2 bani.

La fel cum plictiseala e o stare generala pentru majoritatea, care daca n-ar lucra 8 ore pe zi , adica sa fie libera vreo 3 max 4 ore, probabil ar muri de plictiseala, ceea ce e trist. Eu am iesit de mult din stupizenia asta, mi am gasit o multime de pasiuni pe care le-am uitat datorita serviciului, prietenei, etc, Compromisurile ucid spiritul.

de un lucru imi pare rau si acum, desi credeam cu putin timp in urma ca am gasit o din nou, dar de data asta in cinvea: de entuziasm. sa fii cu adevarat entuziasmat...si acum imi amintesc cat de entuziasmat eram din nimicuri cand eram la 14,.17, 19 ani, acum singurul entuziasm mi e sa mi iau un bike, si nu mi iau de teama ca daca l voi avea, sentimentul va disparea, adica prefer sa mi fie foame, sa simt ca mi doresc asta, anticiparea intr-un cuv.

oricum, sunt foarte dezamagit de posturile de mai sus, se pare ca toata lumea se gandeste doar la bani si la ce si cum sa manance. Viata e mai mult decat atat. Chiar si daca ma trezesc dimineata, e soare, ies , trag o gura de aer adanc in piept , in timp ce simt razele soarelui care mi incalesc porii reci, frunze verzi galbui peste tot, deja simt ca e ok, merita si nu mi pasca ca-ncepe nebunia de toate zilele.
rockk
Postat pe 9 Noiembrie 2010 07:22
De la: rockk, la data 2010-11-09 07:22:32
De la: dorina_77, la data 2009-09-22 12:43:16mai..depinde cum pui problema. pt ca probleme sunt si vor exista mereu. asta nu inseamna ca suntem tristi si abatuti mereu. daca fac o coparatie pe vremea cand nu era criza,da, intr-adevar lumea se afla intr-o situatie critica. si normal ca dam vina pe cei din politica pt ca fac numai tampenii!!
pana la urma ne baga pe toti in aceeasi oala si se pare ca in zilele noastre nu conteaza daca ai studii sau nu. si faptul ca abia te descurci cu banii din salariul de somer nu te prea incanta,nu? sau termini facultatea si nu gasesti decat un post de vanzator.asta e un motiv sa nu fii prea fericit! pt ca pana la urma nu ai cu ce sa te realizezi,nu ai cu ce sa-ti cumperi o casa,nu ai cu ce sa-ti cresti copii...s.a.m.d.a acuma totul se rezuma la bani...pana si sa mananci un covrig e scump pt unii. nush daca ai observat ca portiile la mancare s-au miscorat,dar pretul a crescut. ironic sau nu, cand eram mai mica se manca bine pe bani putini. acuma se mananca prost (calitativ)pe bani multi!
daca esti bolnav si e sa fii internat la un spital de stat nu se uita medicul la tine daca nu-i dai mai multi bani! si si atunci daca-i dai prea putini se uita cu scarba.
si sa nu zici ca-i VDC??


baliverne. totul se rezuma la bani, dar nu cum crezi tu. De ex. daca as trai pe malul oceanului, as avea o stare de spirit care, care m ar face sa zbor nu alta, in schimb aici, cand ies si vad blocurile gri si vechi, cladiri de sute de ani in paragina, oameni falsi, chipuri gri, trasi la xerox (camasa roz, curea alba, pantaloni albi mulati +tolba... ) imi vine sa mi fac bagajele si sa plec, dar nu e asa usor , in fine.

AMbianta in care traiesti conteaza enorm, iar in Romania...nu multumesc.

poti fi super fericit si cu super putini bani, eu super-cred ca deschizatoarea super-topicului astuia se referea la o stare general a lumii in care traim... eu dau vina in primul rand pe net, pe mess, pe toate porcariile care nu fac 2 bani, facebook etc, care de fapt depersonalizeaza tot intr o ultima instanta. E fals, rece, impersonal. Iar lumea s-a obisnuit cu asta a devenit asa, impersonala, rece, incapabila de a purta un dialog deschis, sincer. SIncer, cand iesim cu prietenii, si purtam o discutie, sau pur si simplu radem ca prostii din nimicuri sau facem caterinca din te miri ce, nu se compara cu 100 de ore de mess isme, facebookisme sau webcamerisme de 2 bani.

La fel cum plictiseala e o stare generala pentru majoritatea, care daca n-ar lucra 8 ore pe zi , adica sa fie libera vreo 3 max 4 ore, probabil ar muri de plictiseala, ceea ce e trist. Eu am iesit de mult din stupizenia asta, mi am gasit o multime de pasiuni pe care le-am uitat datorita serviciului, prietenei, etc, Compromisurile ucid spiritul.

de un lucru imi pare rau si acum, desi credeam cu putin timp in urma ca am gasit o din nou, dar de data asta in cinvea: de entuziasm. sa fii cu adevarat entuziasmat...si acum imi amintesc cat de entuziasmat eram din nimicuri cand eram la 14,.17, 19 ani, acum singurul entuziasm mi e sa mi iau un bike, si nu mi iau de teama ca daca l voi avea, sentimentul va disparea, adica prefer sa mi fie foame, sa simt ca mi doresc asta, anticiparea intr-un cuv.

oricum, sunt foarte dezamagit de posturile de mai sus, se pare ca toata lumea se gandeste doar la bani si la ce si cum sa manance. Viata e mai mult decat atat. Chiar si daca ma trezesc dimineata, e soare, ies , trag o gura de aer adanc in piept , in timp ce simt razele soarelui care mi incalesc porii reci, frunze verzi galbui peste tot, deja simt ca e ok, merita si nu mi pasca ca-ncepe nebunia de toate zilele.

esti un nimic bai nene ia plimba ursu
Barbie3o
Postat pe 9 Noiembrie 2010 21:15
De la: Barbie3o, la data 2010-11-09 21:15:39
De la: rockk, la data 2010-11-09 07:22:32
De la: dorina_77, la data 2009-09-22 12:43:16mai..depinde cum pui problema. pt ca probleme sunt si vor exista mereu. asta nu inseamna ca suntem tristi si abatuti mereu. daca fac o coparatie pe vremea cand nu era criza,da, intr-adevar lumea se afla intr-o situatie critica. si normal ca dam vina pe cei din politica pt ca fac numai tampenii!!
pana la urma ne baga pe toti in aceeasi oala si se pare ca in zilele noastre nu conteaza daca ai studii sau nu. si faptul ca abia te descurci cu banii din salariul de somer nu te prea incanta,nu? sau termini facultatea si nu gasesti decat un post de vanzator.asta e un motiv sa nu fii prea fericit! pt ca pana la urma nu ai cu ce sa te realizezi,nu ai cu ce sa-ti cumperi o casa,nu ai cu ce sa-ti cresti copii...s.a.m.d.a acuma totul se rezuma la bani...pana si sa mananci un covrig e scump pt unii. nush daca ai observat ca portiile la mancare s-au miscorat,dar pretul a crescut. ironic sau nu, cand eram mai mica se manca bine pe bani putini. acuma se mananca prost (calitativ)pe bani multi!
daca esti bolnav si e sa fii internat la un spital de stat nu se uita medicul la tine daca nu-i dai mai multi bani! si si atunci daca-i dai prea putini se uita cu scarba.
si sa nu zici ca-i VDC??


baliverne. totul se rezuma la bani, dar nu cum crezi tu. De ex. daca as trai pe malul oceanului, as avea o stare de spirit care, care m ar face sa zbor nu alta, in schimb aici, cand ies si vad blocurile gri si vechi, cladiri de sute de ani in paragina, oameni falsi, chipuri gri, trasi la xerox (camasa roz, curea alba, pantaloni albi mulati +tolba... ) imi vine sa mi fac bagajele si sa plec, dar nu e asa usor , in fine.

AMbianta in care traiesti conteaza enorm, iar in Romania...nu multumesc.

poti fi super fericit si cu super putini bani, eu super-cred ca deschizatoarea super-topicului astuia se referea la o stare general a lumii in care traim... eu dau vina in primul rand pe net, pe mess, pe toate porcariile care nu fac 2 bani, facebook etc, care de fapt depersonalizeaza tot intr o ultima instanta. E fals, rece, impersonal. Iar lumea s-a obisnuit cu asta a devenit asa, impersonala, rece, incapabila de a purta un dialog deschis, sincer. SIncer, cand iesim cu prietenii, si purtam o discutie, sau pur si simplu radem ca prostii din nimicuri sau facem caterinca din te miri ce, nu se compara cu 100 de ore de mess isme, facebookisme sau webcamerisme de 2 bani.

La fel cum plictiseala e o stare generala pentru majoritatea, care daca n-ar lucra 8 ore pe zi , adica sa fie libera vreo 3 max 4 ore, probabil ar muri de plictiseala, ceea ce e trist. Eu am iesit de mult din stupizenia asta, mi am gasit o multime de pasiuni pe care le-am uitat datorita serviciului, prietenei, etc, Compromisurile ucid spiritul.

de un lucru imi pare rau si acum, desi credeam cu putin timp in urma ca am gasit o din nou, dar de data asta in cinvea: de entuziasm. sa fii cu adevarat entuziasmat...si acum imi amintesc cat de entuziasmat eram din nimicuri cand eram la 14,.17, 19 ani, acum singurul entuziasm mi e sa mi iau un bike, si nu mi iau de teama ca daca l voi avea, sentimentul va disparea, adica prefer sa mi fie foame, sa simt ca mi doresc asta, anticiparea intr-un cuv.

oricum, sunt foarte dezamagit de posturile de mai sus, se pare ca toata lumea se gandeste doar la bani si la ce si cum sa manance. Viata e mai mult decat atat. Chiar si daca ma trezesc dimineata, e soare, ies , trag o gura de aer adanc in piept , in timp ce simt razele soarelui care mi incalesc porii reci, frunze verzi galbui peste tot, deja simt ca e ok, merita si nu mi pasca ca-ncepe nebunia de toate zilele.

esti un nimic bai nene ia plimba ursu

Lasa`l ca asta traieste pe taramul "vrajit"
Barbie...mi`ai lipsit mai fata!
AdrianaR
Postat pe 9 Noiembrie 2010 21:18
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 21:18:10
De la: Barbie3o, la data 2010-11-09 21:15:39
De la: rockk, la data 2010-11-09 07:22:32
De la: dorina_77, la data 2009-09-22 12:43:16mai..depinde cum pui problema. pt ca probleme sunt si vor exista mereu. asta nu inseamna ca suntem tristi si abatuti mereu. daca fac o coparatie pe vremea cand nu era criza,da, intr-adevar lumea se afla intr-o situatie critica. si normal ca dam vina pe cei din politica pt ca fac numai tampenii!!
pana la urma ne baga pe toti in aceeasi oala si se pare ca in zilele noastre nu conteaza daca ai studii sau nu. si faptul ca abia te descurci cu banii din salariul de somer nu te prea incanta,nu? sau termini facultatea si nu gasesti decat un post de vanzator.asta e un motiv sa nu fii prea fericit! pt ca pana la urma nu ai cu ce sa te realizezi,nu ai cu ce sa-ti cumperi o casa,nu ai cu ce sa-ti cresti copii...s.a.m.d.a acuma totul se rezuma la bani...pana si sa mananci un covrig e scump pt unii. nush daca ai observat ca portiile la mancare s-au miscorat,dar pretul a crescut. ironic sau nu, cand eram mai mica se manca bine pe bani putini. acuma se mananca prost (calitativ)pe bani multi!
daca esti bolnav si e sa fii internat la un spital de stat nu se uita medicul la tine daca nu-i dai mai multi bani! si si atunci daca-i dai prea putini se uita cu scarba.
si sa nu zici ca-i VDC??


baliverne. totul se rezuma la bani, dar nu cum crezi tu. De ex. daca as trai pe malul oceanului, as avea o stare de spirit care, care m ar face sa zbor nu alta, in schimb aici, cand ies si vad blocurile gri si vechi, cladiri de sute de ani in paragina, oameni falsi, chipuri gri, trasi la xerox (camasa roz, curea alba, pantaloni albi mulati +tolba... ) imi vine sa mi fac bagajele si sa plec, dar nu e asa usor , in fine.

AMbianta in care traiesti conteaza enorm, iar in Romania...nu multumesc.

poti fi super fericit si cu super putini bani, eu super-cred ca deschizatoarea super-topicului astuia se referea la o stare general a lumii in care traim... eu dau vina in primul rand pe net, pe mess, pe toate porcariile care nu fac 2 bani, facebook etc, care de fapt depersonalizeaza tot intr o ultima instanta. E fals, rece, impersonal. Iar lumea s-a obisnuit cu asta a devenit asa, impersonala, rece, incapabila de a purta un dialog deschis, sincer. SIncer, cand iesim cu prietenii, si purtam o discutie, sau pur si simplu radem ca prostii din nimicuri sau facem caterinca din te miri ce, nu se compara cu 100 de ore de mess isme, facebookisme sau webcamerisme de 2 bani.

La fel cum plictiseala e o stare generala pentru majoritatea, care daca n-ar lucra 8 ore pe zi , adica sa fie libera vreo 3 max 4 ore, probabil ar muri de plictiseala, ceea ce e trist. Eu am iesit de mult din stupizenia asta, mi am gasit o multime de pasiuni pe care le-am uitat datorita serviciului, prietenei, etc, Compromisurile ucid spiritul.

de un lucru imi pare rau si acum, desi credeam cu putin timp in urma ca am gasit o din nou, dar de data asta in cinvea: de entuziasm. sa fii cu adevarat entuziasmat...si acum imi amintesc cat de entuziasmat eram din nimicuri cand eram la 14,.17, 19 ani, acum singurul entuziasm mi e sa mi iau un bike, si nu mi iau de teama ca daca l voi avea, sentimentul va disparea, adica prefer sa mi fie foame, sa simt ca mi doresc asta, anticiparea intr-un cuv.

oricum, sunt foarte dezamagit de posturile de mai sus, se pare ca toata lumea se gandeste doar la bani si la ce si cum sa manance. Viata e mai mult decat atat. Chiar si daca ma trezesc dimineata, e soare, ies , trag o gura de aer adanc in piept , in timp ce simt razele soarelui care mi incalesc porii reci, frunze verzi galbui peste tot, deja simt ca e ok, merita si nu mi pasca ca-ncepe nebunia de toate zilele.

esti un nimic bai nene ia plimba ursu

Lasa`l ca asta traieste pe taramul "vrajit"
Barbie...mi`ai lipsit mai fata!


Da sa te tzuc adriano..si tu mi-ai lipsit
Barbie3o
Postat pe 9 Noiembrie 2010 21:22
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 21:18:10Barbie...mi`ai lipsit mai fata!

da cate conturi si-a facut barbie..si ieri unul...azi altul mai isi face si maine?
ipahebirowtnod
Postat pe 9 Noiembrie 2010 21:22
De la: Barbie3o, la data 2010-11-09 21:15:39
De la: rockk, la data 2010-11-09 07:22:32
De la: dorina_77, la data 2009-09-22 12:43:16mai..depinde cum pui problema. pt ca probleme sunt si vor exista mereu. asta nu inseamna ca suntem tristi si abatuti mereu. daca fac o coparatie pe vremea cand nu era criza,da, intr-adevar lumea se afla intr-o situatie critica. si normal ca dam vina pe cei din politica pt ca fac numai tampenii!!
pana la urma ne baga pe toti in aceeasi oala si se pare ca in zilele noastre nu conteaza daca ai studii sau nu. si faptul ca abia te descurci cu banii din salariul de somer nu te prea incanta,nu? sau termini facultatea si nu gasesti decat un post de vanzator.asta e un motiv sa nu fii prea fericit! pt ca pana la urma nu ai cu ce sa te realizezi,nu ai cu ce sa-ti cumperi o casa,nu ai cu ce sa-ti cresti copii...s.a.m.d.a acuma totul se rezuma la bani...pana si sa mananci un covrig e scump pt unii. nush daca ai observat ca portiile la mancare s-au miscorat,dar pretul a crescut. ironic sau nu, cand eram mai mica se manca bine pe bani putini. acuma se mananca prost (calitativ)pe bani multi!
daca esti bolnav si e sa fii internat la un spital de stat nu se uita medicul la tine daca nu-i dai mai multi bani! si si atunci daca-i dai prea putini se uita cu scarba.
si sa nu zici ca-i VDC??


baliverne. totul se rezuma la bani, dar nu cum crezi tu. De ex. daca as trai pe malul oceanului, as avea o stare de spirit care, care m ar face sa zbor nu alta, in schimb aici, cand ies si vad blocurile gri si vechi, cladiri de sute de ani in paragina, oameni falsi, chipuri gri, trasi la xerox (camasa roz, curea alba, pantaloni albi mulati +tolba... ) imi vine sa mi fac bagajele si sa plec, dar nu e asa usor , in fine.

AMbianta in care traiesti conteaza enorm, iar in Romania...nu multumesc.

poti fi super fericit si cu super putini bani, eu super-cred ca deschizatoarea super-topicului astuia se referea la o stare general a lumii in care traim... eu dau vina in primul rand pe net, pe mess, pe toate porcariile care nu fac 2 bani, facebook etc, care de fapt depersonalizeaza tot intr o ultima instanta. E fals, rece, impersonal. Iar lumea s-a obisnuit cu asta a devenit asa, impersonala, rece, incapabila de a purta un dialog deschis, sincer. SIncer, cand iesim cu prietenii, si purtam o discutie, sau pur si simplu radem ca prostii din nimicuri sau facem caterinca din te miri ce, nu se compara cu 100 de ore de mess isme, facebookisme sau webcamerisme de 2 bani.

La fel cum plictiseala e o stare generala pentru majoritatea, care daca n-ar lucra 8 ore pe zi , adica sa fie libera vreo 3 max 4 ore, probabil ar muri de plictiseala, ceea ce e trist. Eu am iesit de mult din stupizenia asta, mi am gasit o multime de pasiuni pe care le-am uitat datorita serviciului, prietenei, etc, Compromisurile ucid spiritul.

de un lucru imi pare rau si acum, desi credeam cu putin timp in urma ca am gasit o din nou, dar de data asta in cinvea: de entuziasm. sa fii cu adevarat entuziasmat...si acum imi amintesc cat de entuziasmat eram din nimicuri cand eram la 14,.17, 19 ani, acum singurul entuziasm mi e sa mi iau un bike, si nu mi iau de teama ca daca l voi avea, sentimentul va disparea, adica prefer sa mi fie foame, sa simt ca mi doresc asta, anticiparea intr-un cuv.

oricum, sunt foarte dezamagit de posturile de mai sus, se pare ca toata lumea se gandeste doar la bani si la ce si cum sa manance. Viata e mai mult decat atat. Chiar si daca ma trezesc dimineata, e soare, ies , trag o gura de aer adanc in piept , in timp ce simt razele soarelui care mi incalesc porii reci, frunze verzi galbui peste tot, deja simt ca e ok, merita si nu mi pasca ca-ncepe nebunia de toate zilele.

esti un nimic bai nene ia plimba ursu


Il plimba cam de un an
Pune-ti ochelarii sa vezi data topicului, ca de porava ce esti ai omis tocmai la ceea ce era super atenta barbi cea " originala"
stem_29
Postat pe 9 Noiembrie 2010 21:23
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-09 21:22:55
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 21:18:10Barbie...mi`ai lipsit mai fata!

da cate conturi si-a facut barbie..si ieri unul...azi altul mai isi face si maine?

e acelasi...si`a schimbat "nick`ul"
AdrianaR
Postat pe 9 Noiembrie 2010 21:24
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-09 21:22:55
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 21:18:10Barbie...mi`ai lipsit mai fata!

da cate conturi si-a facut barbie..si ieri unul...azi altul mai isi face si maine?

Wow pe bune?invidioase mai sunt fetele astea pe mine
Barbie3o
Postat pe 9 Noiembrie 2010 21:25
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 21:24:29
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-09 21:22:55
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 21:18:10Barbie...mi`ai lipsit mai fata!

da cate conturi si-a facut barbie..si ieri unul...azi altul mai isi face si maine?

e acelasi...si`a schimbat "nick`ul"

pey eu vad ca e membru de azi si stiu ca o barbie revenise ieri, dar in fine nu conteaza
ipahebirowtnod
Postat pe 9 Noiembrie 2010 21:26
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-09 21:26:39
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 21:24:29
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-09 21:22:55
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 21:18:10Barbie...mi`ai lipsit mai fata!

da cate conturi si-a facut barbie..si ieri unul...azi altul mai isi face si maine?

e acelasi...si`a schimbat "nick`ul"

pey eu vad ca e membru de azi si stiu ca o barbie revenise ieri, dar in fine nu conteaza


Eh..iote ca are 2...ce`i rau in asta?
AdrianaR
Postat pe 9 Noiembrie 2010 21:29
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 21:29:14
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-09 21:26:39
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 21:24:29
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-09 21:22:55
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 21:18:10Barbie...mi`ai lipsit mai fata!

da cate conturi si-a facut barbie..si ieri unul...azi altul mai isi face si maine?

e acelasi...si`a schimbat "nick`ul"

pey eu vad ca e membru de azi si stiu ca o barbie revenise ieri, dar in fine nu conteaza


Eh..iote ca are 2...ce`i rau in asta?

eu nu stiu de astea
ipahebirowtnod
Postat pe 9 Noiembrie 2010 21:31
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-09 21:31:07
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 21:29:14
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-09 21:26:39
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 21:24:29
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-09 21:22:55
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 21:18:10Barbie...mi`ai lipsit mai fata!

da cate conturi si-a facut barbie..si ieri unul...azi altul mai isi face si maine?

e acelasi...si`a schimbat "nick`ul"

pey eu vad ca e membru de azi si stiu ca o barbie revenise ieri, dar in fine nu conteaza


Eh..iote ca are 2...ce`i rau in asta?

eu nu stiu de astea


AdrianaR
Postat pe 9 Noiembrie 2010 21:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
RETARDATII DUPA CS 0 De la: 12 Februarie 2011 20:49
VOTEAZ-O PE MAYA..Nepotica mea :* 3 De la: ETE_EU 27 Mai 2009 02:36
o idee de castig! 3 De la: ETE_EU 27 Mai 2009 02:32
Esti nervos?Varsa-ti nervii aici. 26 De la: maryam_karroum 9 Iulie 2013 08:54
FETELOR CE FACEM CU CELULITA? 32 De la: oana_22 20 Ianuarie 2015 14:06