redactarea unei carti

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent redactarea unei carti: (5 din 1 vot)
 
alexandra_mangalia Avatarul lui alexandra_mangalia

3 mesaje
Membru din: 7/11/2007

mentionez ca imi place foarte mult sa citesc ,sa ma regasesc intr-o anumita poveste, sa stiu ca cineva ma intelege,iar acest forum m-a ajutat mult,deoarece sunetem oameni fiecare cu problemele si cu nemultumirile lui.mi-ar placea sa scriu o carte insa nu stiu exact pasiii care trebuiesc urmati.inca nu am terminat-o dar pot sa spun ca va placea multora,un sfat,un gand ,un vis.
Raporteaza abuz de limbaj
InDark Avatarul lui InDark

209 mesaje
Membru din: 27/10/2008

De la: alexandra_mangalia, la data 2009-03-23 14:30:51mentionez ca imi place foarte mult sa citesc ,sa ma regasesc intr-o anumita poveste, sa stiu ca cineva ma intelege,iar acest forum m-a ajutat mult,deoarece sunetem oameni fiecare cu problemele si cu nemultumirile lui.mi-ar placea sa scriu o carte insa nu stiu exact pasiii care trebuiesc urmati.inca nu am terminat-o dar pot sa spun ca va placea multora,un sfat,un gand ,un vis.

Nu pot veni cu un raspuns la ideea ta, pot doar sa te incurajez! Si eu imi doresc sa pot scrie o carte (proza) dar... nu am reusit sa-mi formulez un plan, un inceput, un cuprins etc... nimic ... asa ca am ramas tot la prima dragoste: poeziile. Succes!
Raporteaza abuz de limbaj
http://www.poezii.biz/poezii.php?author=455