Setari Cookie-uri

Condoleante lui Florin Salam ....

Sunt convinsa ca nu toti ascultam manele,dar totusi nu putem ramane indiferenti la suferinta celor din jur.
Recunosc ca nu odata cantecele lui Florin Salam mi-au alinat sufletul prin versurile lor. Pe el cine-l va mai alina acum??? SINCERE CONDOLEANTE....Si sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci cu bine peste aceasta incercare,Florine.
DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE PE CARE CARE A FOST STEFANIA (FANICA) SALAM !
ingerasultau
Postat pe 13 Aprilie 2009 04:15
http://florin-salam-no1.hi5.com
Diavolyta_
Postat pe 13 Aprilie 2009 11:01
De la: ingerasultau, la data 2009-04-13 04:15:58 Sunt convinsa ca nu toti ascultam manele,dar totusi nu putem ramane indiferenti la suferinta celor din jur.
Recunosc ca nu odata cantecele lui Florin Salam mi-au alinat sufletul prin versurile lor. Pe el cine-l va mai alina acum??? SINCERE CONDOLEANTE....Si sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci cu bine peste aceasta incercare,Florine.

A murit? De ce , cum , cand? Eu nu prea mai am timp sa mai ma uit si pe la stiri...
amr2009
Postat pe 13 Aprilie 2009 11:36

" Chiar de Florii,Florin Salam traieste o drama cumplita;sotia lui a decedat astazi la spitalul Floreasca
Dupa ce a fost internata de urgenta ieri, sotia lui Florin Salam a trecut astazi in nefiinta.Tanara in varsta de 27 de ani suferea de ciroza hepatica si complicatii la rinichi, iar medicii nu au mai reusit sa faca nimic pentru a-i mai salva viata.Devastat de durere, manelistul Florin Salam a repetat in mai multe randuri “Mi-am pierdut printesa”, strangand la piept poza sotiei sale.Sunt intr-adevar clipe grele prin care cantaretul trece, iar suferinta nu poate fi descrisa in cuvinte."
amr2009
Postat pe 13 Aprilie 2009 11:39
De la: amr2009, la data 2009-04-13 11:36:18
De la: ingerasultau, la data 2009-04-13 04:15:58 Sunt convinsa ca nu toti ascultam manele,dar totusi nu putem ramane indiferenti la suferinta celor din jur.

A murit? De ce , cum , cand? Eu nu prea mai am timp sa mai ma uit si pe la stiri...

intra pe www.libertatea.ro si citeste, Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
bebe_Cristina
Postat pe 13 Aprilie 2009 11:40
Si chiar trebuie mereu sa se deschida cate un topic in care sa se vorbeasca despre suferinta oamenilor ? Eu inteleg ca nu aveti ce face, dar nici ciar asa...

Postat pe 13 Aprilie 2009 13:49
Odihneasca`se in pace
Diavolyta_
Postat pe 15 Aprilie 2009 21:05
am aflat si eu aseara k a murit sotia lui florin salam. dumnezeu sa o odihneasca in pace.
cristi_nne
Postat pe 16 Aprilie 2009 08:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ramona Badulescu- slabire cu interventii chirurgicale sau...?! 24 De la: gio_georgiana 8 Octombrie 2012 17:52
un mic ajutor 6 De la: dandanaua_reloaded 4 Februarie 2009 18:00
Una din ultimele diete a vedetelor 3 De la: naria 12 Februarie 2010 21:00
VOTEAZ-O PE MAYA..Nepotica mea :* 3 De la: ETE_EU 27 Mai 2009 02:36
Esti nervos?Varsa-ti nervii aici. 26 De la: maryam_karroum 9 Iulie 2013 08:54