Lydz
14 mesaje
Oras: cluj
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 01:39
se numeste de fapt hiperhidroza si creeaza probleme f mari celor care sufera de aceasta boala.
am cautat pe google info si tratament si am vazut ca multa lume spune despe deo Maxim ca este f bun, dar are si unele efecte adverse, cum ar fi iritatiile.
mai este cineva care l-a folosit? as vrea sa stiu de cat timp folositi si dc aveti neplaceri.
si dc este intr-adevar atat de ok, de ce nu este comercializat in magazine, nici la noi, nici in State,nicaieri?
astept parerile voastre
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 19:19
Buna!
Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasati un mail pe *** cassey.cassey20@yahoo.com *** si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html
O saptamana frumoasa, tuturor!
Bebycutza
5 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 13:41
Am citit si eu despre acest deodorant si eu zic ca e bun pentru ca prea multa lume l-a laudat Nu sunt foarte hotarata sa fac comanda pentru ca am auzit ca e flaconul mic...si dai 60 lei + taxe postale ca sa-ti ajunga cat? Nu stiu ma mai gandesc.Poate pana atunci mai vine cineva cu alte produse
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 16:41
de ce nu mergi la un doctor? nu te mai lua dupa sfaturi de pe forum ca e o treaba serioasa
Lydz
14 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 01:26
Korinuza: am inteles ca tine 3 luni minim, dar se poate intampla sa nu mai ai nevoie sa-l folosesti zilnic, si atunci poate tine 5-6 luni.
XOXO: am deschid topicul asta pt o prietena care a fost la doctor si toate analizele sunt ok, i-a spus ca sufera de hiperhidroza pe sistem nervos
ale211b
1 mesaj
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 21:56
Salut. Eu folosesc Maxam si crede-ma ca este foarte bun. Il am de vreo 3 luni si inca mai am. Inca din prima zi, dupa ce l-am folosit nu am mai transpirat, dar dc faci pauza cel multa o saptamana incepi sa transpiri din nou, dar nu la fel de mult. Flaconul te tine destul de mult deoarece nu trebuie sa dai din abundenta. Este de ajuns o singura aplicare. Iritatie am avut doare la prima aplicare (dar la mine a fost ca si atunci cand te epilezi). Este recomandat sa-l folosesti seara.
nonado
162 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2010, ora 22:57
Emisiune TV despre HIPERHIDROZA:
- in 19.07.2010 (Luni)
- de la ora 15,00
- pe postul tv Antena 2
- in cadrul emisiunii "Traieste sanatos!" cu S. Balanescu
-
www.antena2.tv/traiestesanatos (se va putea vedea on-line inregistrarea)
“Nu cãuta speranþa înþelegerii în rãceala indiferenþei...n-o vei gãsi niciodatã.”
perfect_woman
47 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 18:14
Am adus produse noi. Deodorante naturale minerale. Transpiri fara sa mirosi.
www.deo-stone.com
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 8 Noiembrie 2010, ora 18:16
Marea mea greseala este ca incerc sa gasesc parti bune si-n cei pe care majoritatea ii hulesc :Pickard , Monreve, Talpa_Iute ... iar daca indraznesc sa ma supar ca-s respins pt asta si raspund la cuvinte aruncate zemeflitoare cu aceeasi moneda(poate ceva mai acida dar mesajul este acelasi) sunt judecat si condamnat ... de ce m-as mira ... sa se schimbe ceva in virutal cand in real intotdeauna am fost un exilat , intr-un fel sau altul ...
nonado
162 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2011, ora 02:04
Salutari tuturor,
Mai demult ne gandeam cativa sa organizam o intalnire a hh-istilor in
Cluj (cei care sunt in zona). Dar nu s-a concretizat ideea.
As propune o intalnire acum, zilele/saptamanile astea... bineinteles in
functie de cati doresc sa participe.
Daca sunt doritori, va astept cu idei/propuneri de data, locatie (in
Cluj), ora etc. pe grupul nostru hh:
health.groups.yahoo.com/group/hiperhidroza-operatie/
Iar daca nu sunt doritori... poate vor aparea pe parcurs. :)
“Nu cãuta speranþa înþelegerii în rãceala indiferenþei...n-o vei gãsi niciodatã.”
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 18 Martie 2014, ora 19:49
ma mai gandesc
kudika_997629
5 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2015, ora 12:03
Botoxul este cel mai bun remediu pentru transpiratia excesiva,fac tratamentul aceste de ceva ani si bluzitele colorate vara nu mai sunt o problema
Frumusete_La_Superlat...
35 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2016, ora 06:57
Eu folosesc LaRoche Posay Pigmentclar Eyes. Este foarte bune, rezultate vizibile in timp scurt>