Mai multe
|
Am f�cut marea prostie, acum 3 zile, s� stau la plaj�, c�nd a fost soarele mai puternic. Am folosit ulei de masilne dar...m-am ars pu�intel si m-am cojit foarte ur�t doar pe un um�r...�i mi-au r�mas un fel de "pete albe", cum pe restul pielii eram bronzat�. �nainte c�nd m� mai cojeam, dac� d�deam cu orice fel de crema de corp, nu se mai vedea absolut nimic, nici un fel de urm�. Acum nu. Se regenereaz� pielea sau e posibil s�-mi r�m�n� semne? Poate vi se pare o prostie ce �ntreb, dar mi-e cam fric�...c� nu am mai p��it niciodat� s� m� cojesc cu urme... |
|
Yyana Postat pe 21 Iulie 2009 03:42 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| apa si sapun | 25 | De la: sirghea 30 Iunie 2010 15:26 |
| Tratament revolutionar anticelulita | 4 | De la: kudika_35991 22 Iulie 2013 20:27 |
| sani urati dupa alaptare | 6 | De la: Jasmine10 10 Mai 2009 13:09 |
|
|
||
| mai bine prevenim vergeturile, dar cum? | 10 | De la: kudika012172 29 August 2012 08:37 |
| Aparate de masaj prin electrostimulare | 1 | De la: kudika070778 25 Septembrie 2009 11:49 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.