Mai multe
| Urmez cursurile unu liceu cu profil filologic...mai am un an si apoi nu stiu spre ce vreau sa ma indrept...stiu doar ca imi place sa lucrez cu oamenii insa nu mi am descoperit "adevarata vocatie"...la scoala toate mediile sunt peste 9, ma descurc la toate, dar la niciuna practic indeajuns...ideea e ca mi ar place sa urmez o facultate de viitor...dar in ziua de astazi sunt atatea optiuni incat sunt de a dreptul naucita ...ma gandeam k poate un psiholog care imi va face diverse teste isi va da seama, poate de inclinatiile mele...ce pot sa fac pentru a descoperi ce vreau sa devin "cand cresc mare"? | ||
|
kudika046461 Postat pe 27 Iulie 2009 14:15 |
||
|---|---|---|
De la: kudika046461, la data 2009-07-27 14:15:08Urmez cursurile unu liceu cu profil filologic...mai am un an si apoi nu stiu spre ce vreau sa ma indrept...stiu doar ca imi place sa lucrez cu oamenii insa nu mi am descoperit "adevarata vocatie"...la scoala toate mediile sunt peste 9, ma descurc la toate, dar la niciuna practic indeajuns...ideea e ca mi ar place sa urmez o facultate de viitor...dar in ziua de astazi sunt atatea optiuni incat sunt de a dreptul naucita ...ma gandeam k poate un psiholog care imi va face diverse teste isi va da seama, poate de inclinatiile mele...ce pot sa fac pentru a descoperi ce vreau sa devin "cand cresc mare"? pai.........................dupa ce afli poate vi si ne spui si noua
|
||
|
anybody Postat pe 27 Iulie 2009 14:16 |
||
De la: kudika046461, la data 2009-07-27 14:15:08Urmez cursurile unu liceu cu profil filologic...mai am un an si apoi nu stiu spre ce vreau sa ma indrept...stiu doar ca imi place sa lucrez cu oamenii insa nu mi am descoperit "adevarata vocatie"...la scoala toate mediile sunt peste 9, ma descurc la toate, dar la niciuna practic indeajuns...ideea e ca mi ar place sa urmez o facultate de viitor...dar in ziua de astazi sunt atatea optiuni incat sunt de a dreptul naucita ...ma gandeam k poate un psiholog care imi va face diverse teste isi va da seama, poate de inclinatiile mele...ce pot sa fac pentru a descoperi ce vreau sa devin "cand cresc mare"? ai putea sa stai o noapte la mine
|
||
|
|
||
|
Tazmanian Postat pe 27 Iulie 2009 14:19 |
||
De la: Tazmanian, la data 2009-07-27 14:19:12De la: kudika046461, la data 2009-07-27 14:15:08Urmez cursurile unu liceu cu profil filologic...mai am un an si apoi nu stiu spre ce vreau sa ma indrept...stiu doar ca imi place sa lucrez cu oamenii insa nu mi am descoperit "adevarata vocatie"...la scoala toate mediile sunt peste 9, ma descurc la toate, dar la niciuna practic indeajuns...ideea e ca mi ar place sa urmez o facultate de viitor...dar in ziua de astazi sunt atatea optiuni incat sunt de a dreptul naucita ...ma gandeam k poate un psiholog care imi va face diverse teste isi va da seama, poate de inclinatiile mele...ce pot sa fac pentru a descoperi ce vreau sa devin "cand cresc mare"? si o sa-i tzi teorie toata noaptea pana o sa afle ce-si doreste de la viatza
|
||
|
anybody Postat pe 27 Iulie 2009 14:24 |
||
De la: anybody, la data 2009-07-27 14:24:20De la: Tazmanian, la data 2009-07-27 14:19:12De la: kudika046461, la data 2009-07-27 14:15:08Urmez cursurile unu liceu cu profil filologic...mai am un an si apoi nu stiu spre ce vreau sa ma indrept...stiu doar ca imi place sa lucrez cu oamenii insa nu mi am descoperit "adevarata vocatie"...la scoala toate mediile sunt peste 9, ma descurc la toate, dar la niciuna practic indeajuns...ideea e ca mi ar place sa urmez o facultate de viitor...dar in ziua de astazi sunt atatea optiuni incat sunt de a dreptul naucita ...ma gandeam k poate un psiholog care imi va face diverse teste isi va da seama, poate de inclinatiile mele...ce pot sa fac pentru a descoperi ce vreau sa devin "cand cresc mare"? nu. doar pana imi fac eu damblaua. treaba ei ce vrea sa faca in viata
|
||
|
Tazmanian Postat pe 27 Iulie 2009 14:34 |
||
De la: Tazmanian, la data 2009-07-27 14:34:00De la: anybody, la data 2009-07-27 14:24:20De la: Tazmanian, la data 2009-07-27 14:19:12De la: kudika046461, la data 2009-07-27 14:15:08Urmez cursurile unu liceu cu profil filologic...mai am un an si apoi nu stiu spre ce vreau sa ma indrept...stiu doar ca imi place sa lucrez cu oamenii insa nu mi am descoperit "adevarata vocatie"...la scoala toate mediile sunt peste 9, ma descurc la toate, dar la niciuna practic indeajuns...ideea e ca mi ar place sa urmez o facultate de viitor...dar in ziua de astazi sunt atatea optiuni incat sunt de a dreptul naucita ...ma gandeam k poate un psiholog care imi va face diverse teste isi va da seama, poate de inclinatiile mele...ce pot sa fac pentru a descoperi ce vreau sa devin "cand cresc mare"? pai si daca-i place si nu mai scapi dupa aceea?
|
||
|
anybody Postat pe 27 Iulie 2009 14:36 |
||
|
||
|
kudika136127 Postat pe 18 Martie 2010 14:40 |
||
| Alege un model feminin, si.. | ||
|
CristianMarius Postat pe 30 Martie 2010 17:15 |
||
De la: kudika046461, la data 2009-07-27 14:15:08Urmez cursurile unu liceu cu profil filologic...mai am un an si apoi nu stiu spre ce vreau sa ma indrept...stiu doar ca imi place sa lucrez cu oamenii insa nu mi am descoperit "adevarata vocatie"...la scoala toate mediile sunt peste 9, ma descurc la toate, dar la niciuna practic indeajuns...ideea e ca mi ar place sa urmez o facultate de viitor...dar in ziua de astazi sunt atatea optiuni incat sunt de a dreptul naucita ...ma gandeam k poate un psiholog care imi va face diverse teste isi va da seama, poate de inclinatiile mele...ce pot sa fac pentru a descoperi ce vreau sa devin "cand cresc mare"? Stii, de fapt, a lucra cu oamenii nu inseamna neaparat "a face o facultate". Si "a lucra cu oamenii" nu inseamna bla bla bla ... impreuna cu ei. Si casierele lucreaza cu oamenii si, probabil ca s-au oprit undeva pe la 12 clase. Ideea este ce fel de lucru cu oamenii iti doresti? Medicina lucreaza cu oamenii. Dreptul lucreaza cu oamenii. Literele (profesorii) lucreaza cu oamenii. Etc. Nu se poate sa nu-ti doresti o profesie anume ci doar sa simti nevoia sa stai la taclale. |
||
|
rashela Postat pe 30 Martie 2010 18:00 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cumperi iefti, Bun si de cea mai inalta caliate | 1 | De la: zmaster4 14 Decembrie 2011 11:53 |
| Ce ma fac:(((..? | 4 | De la: ralukutzza 15 Noiembrie 2009 16:04 |
| Cine va fi actionar 70 de ani la Wellstar? | 1 | De la: Ildikuta 4 Ianuarie 2011 11:51 |
|
|
||
| LOC DE MUNCA SERIOS!SALARIU FOARTE BUN! | 1 | De la: Su_Qui 25 Martie 2010 22:39 |
| Vrei sa castigi 26.101 ron? | 1 | De la: kudika369673 23 Noiembrie 2011 13:23 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.