CADOU!!! TESTARE GRATUITA DE PRODUSE PENTRU NUTRITIE EXTERNA

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
laura70d Avatarul lui laura70d

10 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: bucuresti

Faptul ca imbatranim nu este deosebit de placut.Atat barbatii cat si femeile doresc sa opreasca efectele imbatranirii,sa intoarca timpul inapoi si sa arate bine cat mai mult posibil.poate ca este vanitate,dar adevarul este ca ne simtim mult mai bine ,mult mai increzatori atunci cand pielea noastra reflecta acel aspect de tanar.
Timpul,expunerea la soare,variatiile de temperatura ,poluarea si stilul nostru de viata,toate lasa urme pe piele.Activitatea celulara naturala incetineste si duce la aparitia liniilor fine si a ridurilor.Pielea isi piere treptat din hidratare si proteine ceea ce duce la pierderea fermitatii si atonusului. Ochii,gura,fata si decolteul sunt mai vulnerabile la imbatranirea pielii.
Ce ar fi daca pielea dvs.s-ar comporta ca atunci cand erati mai tanar/a?Pemitandu-va sa opriti timpul si sa refaceti pielea.Nu ar fi surprinzat
Va anunt ca exista solutii.
Rasfatati-va pielea printr-o imbinare a stiintei cu natura.Obtineti un ten sanatos cu ajutorul unor siteme de ingrijire completa apielii;incepeti cu ingrijirea esentiala a pielii:curatati,tonifiati,si hidratati pielea in fiecare zi.
Va invit la o testere GRATUITA a unor produse revolutionare in domeniu,ce contin cele mai bune ingrediente naturale obtinute din actiunea combinata a peste 60 de plante si munca unor personalitati mondiale in domeniul nutritiei externe.
Pentru programari ma puteti apela la telefon 0723 269 706sau pe mail la adresa laura70d@yahoo.com .Rog seriozitate,deoarece locurile sunt limitate.Va multumesc si va astept.Multa sanatate
Raporteaza abuz de limbaj