Setari Cookie-uri

Nu am noroc in viata

Buna. Scriu pe acest forum deorece am nevoie de sfaturi.Nu stiu ce sa mai fac.De luni de zile caut un loc de munca.Am incercat peste tot ,am dat zeci de CV-uri si nimic.nici un raspuns.am ajuns sa ma deprim foarte tare din aceasta cauza cu atat mai mult cu cat sunt casatorita si de luni de zile ma tine sotul ,ceea ce urasc foarte tare deoarcece nu sunt genul de femeie intretinuta,imi place sa-mi castig proprii mei bani.Nu inteleg ,incep cateodata sa plang pentru ca desi ma lupt foarte tare,incerc sa gandesc pozitiv nu apare nimic.Am senzatia ca tot ce e bun fuge de mine,am un ghinion ceva de groaza.Cunosc persoane care nu au facut nimic,nu au miscat nici un deget ,pur si simplu vine totul la ei..se spune ca daca iti doresti ceva foarte tare e imposibil sa nu ti se indeplineasca..............la mine nici gand.Acum am dat examen la facultate si am intrat exact unde am vrut,dar nu am putut sa ma bucur deoerece facultatea tb sa o platesc si daca nu lucrez nu va fi atat de bine.sotul meu castiga bine,nu-mi spune nimic niciodata ca stau acasa,dar eu ma simt foarte vinovata ca el se duce si munceste,face bani iar eu stau acasa........am nevoie de un sfat ..........nu stiu ce am sa fac
reo
Postat pe 15 Septembrie 2009 16:19
De la: reo, la data 2009-09-15 16:19:33Buna. Scriu pe acest forum deorece am nevoie de sfaturi.Nu stiu ce sa mai fac.De luni de zile caut un loc de munca.Am incercat peste tot ,am dat zeci de CV-uri si nimic.nici un raspuns.am ajuns sa ma deprim foarte tare din aceasta cauza cu atat mai mult cu cat sunt casatorita si de luni de zile ma tine sotul ,ceea ce urasc foarte tare deoarcece nu sunt genul de femeie intretinuta,imi place sa-mi castig proprii mei bani.Nu inteleg ,incep cateodata sa plang pentru ca desi ma lupt foarte tare,incerc sa gandesc pozitiv nu apare nimic.Am senzatia ca tot ce e bun fuge de mine,am un ghinion ceva de groaza.Cunosc persoane care nu au facut nimic,nu au miscat nici un deget ,pur si simplu vine totul la ei..se spune ca daca iti doresti ceva foarte tare e imposibil sa nu ti se indeplineasca..............la mine nici gand.Acum am dat examen la facultate si am intrat exact unde am vrut,dar nu am putut sa ma bucur deoerece facultatea tb sa o platesc si daca nu lucrez nu va fi atat de bine.sotul meu castiga bine,nu-mi spune nimic niciodata ca stau acasa,dar eu ma simt foarte vinovata ca el se duce si munceste,face bani iar eu stau acasa........am nevoie de un sfat ..........nu stiu ce am sa fac

Din pacate pt tine, iti cauti un job intr-o perioada neprielnica, in care piata muncii e moarta cel putin pina la alegeri( nemaivorbind de criza care i-a facut pe toti sa-si conserve bussines-urile pe care le au). Singurul sfat pe care poti sa-l primesti, e sa ai rabdare pt ca sigur va rasari soarele si pe cararea ta, pina atunci nu te mai considera ghinionista, pt ca ai un sot care te sustine, sunt multi care n-au nici acest noroc.
miss_darine
Postat pe 19 Septembrie 2009 10:45
Si eu sunt cam in aceasi situatie.Asa ca trebuie neaparat sa vezi asta si anume ca nu esti singura careia i se inatmpla asa ceva.Sunt multe persoane care nu-si gasesc de munca in perioada asta.Nu mai spun de altii care sunt concediati... Economia chiar trece printr-o perioada groaznica.Si noi suferim bineinteles..
Multa bafta si nu dispera! Sotul tau cred ca e destul de destept sa inteleaga ce se intampla asa ca nu vad de ce trebuie sa-ti faci griji din pricina asta.. Bine, asta neinsemnand ca nu-ti pasa! Te pup
Raluca_SA
Postat pe 22 Septembrie 2009 04:07
un job ca lumea e foarte greu sa iti gasesti in aceasta perioada daca nu ai pe cineva care sa iti dea o recomandare , din pacate asta este important e sa nu iti pierzi speranta cu singuranta iti vei gasi ceva foarte curand
yumy
Postat pe 22 Septembrie 2009 07:40
Nu te deprima! vezi partea pozitiva ! acum ca nu ai job sa te scoli devreme sa te duci cu un atutobuz superplin sau pe un trafic ingrozitor la vreun serviciu plictisitor cu vreun sef idiot e timpul sa mai studiezi ceva sa faci un curs de calculatoare sau ceva ce crezi ca te ar ajuta in profesia ta sa cumperi o carte de specialitate, sa dai un examen sau un atestat, sa mai studiezi o limba straina sau macar sa -ti dai un examen de aptitudini ceva , sa mai ai o diploma ; in timpul asta cand oricum piata e moarta, iti poti folosi energia sa studiezi ceva constructiv pentru meseria ta.
sau de ce nu, poate iti dezvolti mica ta afacere, ceva ...(de ce nu ??)
Despre gandirea pozitiva in primul rand poti sa cauti pe net materiale despre inteligenta emotionala si niste carti despre principiile oamenilor eficienti si o carte despre oameni mari care au pornit de jos si au muncit din greu dar au ajuns bogati ..etc.. ca sa te convingi ca si altii au avut greutati mult mai mari in viata si au trecut peste si sa nu mai consideri un capat de tara ca nu ai job cateva luni . si icna e bine ca sotul te intelege si te ajuta ! Bafta !
kudika052198
Postat pe 24 Septembrie 2009 16:41
Incearca acest test: http://www.iq-test.ro/#296383 poate iti va fi de folos.
farahh
Postat pe 3 Octombrie 2009 15:06

IDOLUL NOROC

Am vazut pe unele pomelnice pe care le aduceti, ca pomeniti pe dracul Noroc, zicand : " pentru norocul fetei, pentru norocul baiatului, pentru norocul familiei ". Ce mi-ai pus pe dracul pe pomelnic ? Voi stiti cine a fost noroc ? Cel mai mare demon, care a secerat milioane de suflete. Voi vedeti ca pana la venirea lui Iisus Hristos, China care se inchina la idoli, India si Japonia si Insula Java si atatea state care se inchina inca la diavoli, lui Brahma, lui Buda, lui Krishna, lui Zoroastru si la toti dracii ? Voi stiti ca pana la venirea Domnului, oamenii salbatici si nebuni pentru fiecare pacat aveau un zeu ?

Marte, zeul razboiului. Cand aduceau statuia lui, indata trebuia sa faca razboi sa omoare cat mai multi oameni, ca asa-i placea.

Venera, zeita discordiei. Cand ii aducea statuia, trebuia ca toti sa se sfadeasca si sa se bata, ca asa-i placea zeitei discordiei.

Nemfis, zeita frumusetii. De-acolo ne-au ramas cerceii si podoabele femeiesti. Cand o aducea, ii punea cercei de aur, ii punea in nas verigi de aur, ii punea margele de aur, si toti trebuiau sa fie pudrati, cu zorzoane si cu inele si cu cercei si sa joace in fata ei. Ca asa-i placea zeitei Nemfis.

Apoi Afrodita, zeita desfraului. Ii aducea statuia ei si o trageau intr-o padure deasa si acolo barbatii cu femeile faceau cele mai mari urgii inaintea ei, ca asa ii placea ei, desfraul si urgiile. Era Neptun, zeul apelor, Uranus, zeul pamantului.

Era si Moloh, zeul fericirii, la romani, la sumerieni si la cartaginezi. Cum era acest zeu Moloh sau noroc, cum ii zicem astazi ? Ii purta statuia intr-o caruta cu doua roti, facuta din arama sau din argint. In spatele zeului Noroc avea un cuptor de arama si in fata lui o tigaie de arama; si-i dadea foc lui Noroc pe la spate, pana se inrosea si tigaia si el. Popii lui purtau in maini niste securi mari, ascutite.

Ce jertfa primea Noroc ? Numai copii sugari de la mamele lor. Veneau in satul tau, de unde esti tu. Trageau caruta lui Noroc cu tigaia rosie, infierbantata si strigau, batand din palme : " Cine vrea sa aiba noroc, sa aduca jertfa lui Noroc ! Cine vrea sa aiba noroc, sa aduca jertfa lui Noroc !..." Auzi nebunele de femei, ziceau una alteia : " Cumatra iti dai copilul ? " " Il dau, ca sa am noroc ! "

Lua muierea copilul de la tata, il dadea in mana slujitorului idolesc, il taia bucati si il punea in tigaia lui Noroc sa se friga. Pana la 40-50 de copii punea odata in tigaia aceea. Mirosea in urma lui numai a friptura de copii proaspeti.

Asa a secerat dracul Noroc milioane de copii. S-au dus mamele lor in fundul iadului ! Acolo stau in vecii vecilor ca au dat jertfa lui Noroc.

Voi nu vedeti ce zice Isaia ? " Vai de cei ce fac masa dracilor si aduc jertfa lui Noroc ". Si voi, crestinilor, scrieti noroc pe pomelnic. Vai de mine ! Mare nebunie, mare ratacire ! N-ai pe Dumnezeu ? Pui pe dracul Noroc ?

Numai ce auzi pe betivi la crasma zicand : ,, Hai noroc, cumatre !" Uneori vezi crestini pe drum ca se saluta : " Hai noroc, vecine !". Daca l-ai intreba cine-i Noroc, nu stie, dar stie sa-l pomeneasca.

Mai chemi pe dracul Noroc, dupa atatea mii de ani ? Te inchini la satana ? Zi : " Buna ziua, cumatre ! Buna ziua, vecine ! Buna seara, matusa !" Cand zici, buna ziua, arati ca Dumnezeu e bun.

Va rog sa nu-l mai puneti pe pomelnicele voastre si nici sa nu-l mai pomeniti pe idolul " Noroc" !!

Iti doresc BAFTA, nu noroc!!
kudika383251
Postat pe 16 Iunie 2013 10:58
foarte posibil,,norocul nu exista
prazlea
Postat pe 16 Iunie 2013 11:01
Norocul exista,dar trebuie sa-ti fie dat de D-zeu dragutul.

Se zice ca norocul si-l mai face si omul cu mana lui.Total gresit,daca nu ai un gram de noroc dat de la D-zeu tu nu poti face nimic.
Deci...gandire pozitiva si restul vine de la sine.
criszoe
Postat pe 16 Iunie 2013 11:25
Hmm...oare chiar asa o fi cu nenea Noroc???Ceea ce s-a scris mai sus?Tu ce zici Costache desprea asta,ma poti scoate si pe mine din aceasta dilema?
Multumesc!
criszoe
Postat pe 16 Iunie 2013 11:31
norocul nu ezista zoie e inventat de om,,e foarte probabil sa fie un drah,,astea s duhurii,,,expresiile astea sunt inventate de oameni vu,,norocul ti l faci cu mana ta su,,,,,,,,,,i ti faci cu mana ta viitorul nu norocul ca norocul nu i cva involuntar care te plezneste pe tn cand are chef,,sunt lucruri de la dumnezeu tot ce ti se intampla nu i la voia intamplarii sunt incercari de la dumnezeu sau compensatii,,,,retine ti dracu nu i o putere e un tolerat
prazlea
Postat pe 16 Iunie 2013 11:37
"Ce este iti este scris se va infaptui."

Corect?Si atunci cum iti poti face tu un viitor cand el este deja scris inca de cand te-ai nascut.
Tu stii ca fiecare se naste cu cartea vietii in mana si destinul in frunte ii este pus?Nu poti schimba nimic din ceea ce iti este destinat.

Eu am incercat sa fortez destinul si m-am ars crunt,de atunci primesc tot ce imi ofera viata si am incredere in D-zeu ca EL stie exact ceea ce este mai bine pentru mine.
Eu nici macar nu mai cer si am invatat sa multumesc pentru tot ceea ce primesc ,bun sau rau este destinul meu,scris in cartea vietii.
criszoe
Postat pe 16 Iunie 2013 11:43
Si totusi trebuie sa ai un pic de noroc ca altfel stai si tot iti plangi de mila in loc sa vezi ca totusi tu esti cel norocos fata de cel de langa tine pentru simplu fapt ca esti mai bine de cat el.
Trebuie sa invatam sa ne multumim cu ceea ce avem si sa nu mai cerem.Ca na... stim sa cerem,dar nu stim sa oferim nimic.
criszoe
Postat pe 16 Iunie 2013 11:45
De la: criszoe, la data 2013-06-16 11:43:04"Ce este iti este scris se va infaptui."

Corect?Si atunci cum iti poti face tu un viitor cand el este deja scris inca de cand te-ai nascut.
Tu stii ca fiecare se naste cu cartea vietii in mana si destinul in frunte ii este pus?Nu poti schimba nimic din ceea ce iti este destinat.

Eu am incercat sa fortez destinul si m-am ars crunt,de atunci primesc tot ce imi ofera viata si am incredere in D-zeu ca EL stie exact ceea ce este mai bine pentru mine.
Eu nici macar nu mai cer si am invatat sa multumesc pentru tot ceea ce primesc ,bun sau rau este destinul meu,scris in cartea vietii.


astea s vorbe tampite ale oamenilor zoie ca multe altele ,,pai ia gandestete tu nu i dumnezeu atotstiutor?el stie viata ta cum va decurge innainte sa te nasti tu stie ce alegeri vei face involuntar de nimeni ,,,nu ti este scrisa o cale pe care sa o urmezi,ci iti este scrisa o cale pe care ai ales tu sa o urmezi intelegi?tot ce ni se intampla in viata nu i intamplator,,crezi tu ca dumnezeu a mintit cumva cand a zis ,,nu se misca fir de par fara voia mea,,norocul nu exista sunt compensatii ale faptelor tale sau rugaciunilor celor apropiati tie sau ale faptelor bune ale mortilot tai apropiati,,sau pur si simplu ispitiri incercari pentru a te incerca dumnezeu cum te comporti dp ce vei primii aceste ,,compensatii,,nu i nimik la voia intamplarii
prazlea
Postat pe 16 Iunie 2013 12:05
Pff ... lasa asa ,fiecare cu ale lui.

O zi buna!
criszoe
Postat pe 16 Iunie 2013 12:08
De la: criszoe, la data 2013-06-16 12:08:28Pff ... lasa asa ,fiecare cu ale lui.

O zi buna!
pai nu i fiecare cu ale lui ca adevarul e unul singur,,ti am zis multe vorbe omenesti sunt tampite pe care lumea le copiaza ca la xerox,,nu stiu ce ti se intampla tie dar nu tine nici decum de nici un noroc ca el nu exista tine de fapte ganduri voluntare mod de a actiona mai multe lucruri,,si nu ti este nimik scris care sa te tintuiasca sa urmezi o cale ,,iti este scrisa cale pe care ai ales tu sa o urmezi datorita mai multor factorii
prazlea
Postat pe 16 Iunie 2013 12:15
Exact,nu stii absolut nimic despre mine pentru-ca nu ma cunosti si nu stii ce fel de om sunt,dar cu toate astea ti-ai permis sa ma judeci si sa faci aluzii la persoana mea nestiind ce fel de viata am trait eu,si toate astea pentru simplu fapt ca esti rau.
Am considerat ca este o rautate din partea ta pentru-ca nu ti-am raspuns la avansuri si orice vei zice in apararea ta nu ai nici o scuze .

D-zeu nu bate cu parul si fiecare va plati AICI PE PAMANT pacatele.


Multumesc pentru timpul acordat,oricum nu mai lamurit si raman la ceea ce am trait eu pentru-ca eu ceea ce am scris la oricare subiect, am scris doar din experienta mea de viata nu din auzite sau din citite.


Toate cele bune!
criszoe
Postat pe 16 Iunie 2013 12:24
De la: criszoe, la data 2013-06-16 11:45:54Si totusi trebuie sa ai un pic de noroc ca altfel stai si tot iti plangi de mila in loc sa vezi ca totusi tu esti cel norocos fata de cel de langa tine pentru simplu fapt ca esti mai bine de cat el.
Trebuie sa invatam sa ne multumim cu ceea ce avem si sa nu mai cerem.Ca na... stim sa cerem,dar nu stim sa oferim nimic.

draga mea,e bine sa te rogi in fiecare seara cand te culci si sa-i multumesti Lui Dzeu pt fiecare zi trecuta ,chiar daca a fost buna sau grea!Nu-i cere pt ca el nu-ti va da,dar Te va ajuta pt lucru care te-l doresti!
Titanika
Postat pe 16 Iunie 2013 12:28
Exact asta si fac.

criszoe
Postat pe 16 Iunie 2013 12:29
De la: criszoe, la data 2013-06-16 12:24:53Exact,nu stii absolut nimic despre mine pentru-ca nu ma cunosti si nu stii ce fel de om sunt,dar cu toate astea ti-ai permis sa ma judeci si sa faci aluzii la persoana mea nestiind ce fel de viata am trait eu,si toate astea pentru simplu fapt ca esti rau.
Am considerat ca este o rautate din partea ta pentru-ca nu ti-am raspuns la avansuri si orice vei zice in apararea ta nu ai nici o scuze .

D-zeu nu bate cu parul si fiecare va plati AICI PE PAMANT pacatele.


Multumesc pentru timpul acordat,oricum nu mai lamurit si raman la ceea ce am trait eu pentru-ca eu ceea ce am scris la oricare subiect, am scris doar din experienta mea de viata nu din auzite sau din citite.


Toate cele bune!
ce ai ma fatuca,,pai ce am zis eu ca stiu cva despre tn,,sa fi sanatoasa fiecare avem povestea noastra,,,ce treaba are asta cu,,ca nu mi ai raspuns avansurilor asta e crezi ca i vreun capat de tara ca nu mi ai raspuns tu avansurilor ,,nu inteleg dc zici ca s rau,,da sunt rau vorbesc urat sunt curvar betiv mincinos sunt de toate dar nu inteleg dc o zici asa de parca ai tinuto n tn mai mult timp da ,,nu te bate te mustra aici pe pamant cat e posibil mai mult pentru ca nu cumva sa platesti dincolo c i mult mai grav,,iadul si roiul sunt reale zoie,,,sufletul tau e vesnic odata zamislit,,,daca scriem fiecare din ezperienta noastra de viata o sa avem vreo 7 miliarde de pareri ,,asta nu i un lucru intelept
prazlea
Postat pe 16 Iunie 2013 12:35
Daca taceai, filozof ramaneai. ...

Una este sa ai vocabularul vulgar si alta este sa ai sufletul negru(rau).
criszoe
Postat pe 16 Iunie 2013 12:44
De la: criszoe, la data 2013-06-16 12:44:21Daca taceai, filozof ramaneai. ...

Una este sa ai vocabularul vulgar si alta este sa ai sufletul negru(rau).
si dc rezi tu filozoafo ca am eu sufletul negru??
prazlea
Postat pe 16 Iunie 2013 12:46
da,,bn ca si tacut si iata cum ai deveni filozoafa peste noapte,,da am si sufletul negru cum crezi tu,,dar m as bucura daca l ati avea voi alb
prazlea
Postat pe 16 Iunie 2013 12:57


O zi buna Costache!
criszoe
Postat pe 16 Iunie 2013 13:00
inceteaza cu saluturile la misto la moda nu merg prostiile cu mn,sa fi iubita suflet alb
prazlea
Postat pe 16 Iunie 2013 13:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
metropolitan 3 De la: lady_me 18 Mai 2010 17:01
JOB PART TIME! 1 De la: Jullia007 21 August 2009 20:31
ce sa fac cu viata mea? 16 De la: thadoogback 29 Ianuarie 2017 21:29
HISPANIANET 13 De la: Ankris 6 Ianuarie 2010 16:03
BeDiamonds!! 1 De la: tnsanamaria 11 Septembrie 2009 22:43