Setari Cookie-uri

party halloween

LA CUBE CAFE IN DOROBANTI NR 54,SE ORGANIZEAZA PARTY HALLOWEEN!!!!!!
VRAJITORI SI VRAJITOARE,MONSTRII SI SCHELETI VOR UMPLE CAFENEAUA DE LA ORA 20 PINA IN ZORIVINO LA CUBE CAFE SA NE DISTRAM IMPREUNA.
REZERVARI 0723213414
2PERSOANE =40 RON= SAMPANIE ITALIA



VA ASTEPTAM!!!!!!!
nelly_nelly887
Postat pe 30 Octombrie 2009 14:50
De la: nelly_nelly887, la data 2009-10-30 14:50:11 LA CUBE CAFE IN DOROBANTI NR 54,SE ORGANIZEAZA PARTY HALLOWEEN!!!!!!
VRAJITORI SI VRAJITOARE,MONSTRII SI SCHELETI VOR UMPLE CAFENEAUA DE LA ORA 20 PINA IN ZORI VINO LA CUBE CAFE SA NE DISTRAM IMPREUNA.
REZERVARI 0723213414
2PERSOANE =40 RON= SAMPANIE ITALIA



VA ASTEPTAM!!!!!!!
nelly_nelly887
Postat pe 30 Octombrie 2009 14:51
URAAA! pot sa vin cu toata familia?
missalexandra
Postat pe 30 Octombrie 2009 14:55
Românii au preluat de câþiva ani, fãrã nici un discernãmânt, Halloween-ul, bizara sãrbãtoare occidentalã care sub masca unor jocuri prosteºti este o veritabilã adorare a demonilor. La grãdiniþele de bon-ton din capitalã se face serbare de Halloween, în ºcoli elevii sunt învãþaþi chiar de profesori cum sã îºi confecþioneze costumele ºi decorurile adecvate. Discotecile din campusurile studenþeºti ºi localurile se întrec în a organiza seri de Halloween care sunt luate cu asalt de tinerii dornici de
Internetul românesc este plin de felicitãri virtuale cu specific de Haloween, precum ºi bizare oferte festive: manichiurã în ton cu momentul, gheare stilizate negru-portocalii, tichii cu coarne care se aprind alternativ, sfaturi pentru cum sã îþi construieºti un coºciug pentru a pãrea un mort cât mai real la petrecerea de Haloween!!!
Evident ca ºi în SUA, ºi în România se câºtigã foarte mulþi bani de pe urma prostiei oamenilor. Industria cinematograficã, televiziunile, barurile, restaurantele, discotecile, parcurile de distracþii, industria dulciurilor, producþia de costume ºi de decoraþiuni, toate aduc câºtiguri enorme, iar oamenii trebuie sã plãteascã dacã vor sã se distreze. În SUA se fac profturi comparabile cu cele de Crãciun, transformat de mult din celebrarea naºterii lui Iisus într-o stresantã goanã dupã brad, globuri ºi cadouri.
Rãul este mult mai uºor acceptat atunci când pare un joc. Aceastã “sãrbãtoare” îi familiarizeazã de fapt pe cei mici, prin joc, cu rãul, oroarea, agresivitatea, macabrul, criminalii, monºtrii, grotescul, sinistrul. Sã ne mai mirãm cã în timp copiii se obiºnuiesc cu venerarea ºi adorarea maleficului, perceputã ca fiind o joacã sau ceva amuzant, adulþii sunt “seduºi” de faptul cã pot face orice, chiar acþiunile cele mai prosteºti, sub paravanul acestei zile bizare. În rest ei se simt mereu constrânºi sã nu fie ei înºiºi, ºi acum compenseazã, se defuleazã, într-un mod prostesc.
Un fapt uluitor care dovedeºte cât de multe influenþe negative poate avea Halloween-ul este relatat de CNN ºi a avut loc pe 28 octombrie 2005. Oamenii din zonã au trecut nepãsãtori pe lângã trupul unei femei care s-a sinucis spânzurându-se de un copac, pentru cã au fost cu toþii convinºi cã este vorba de o decoraþiune de Halloween!!!
Psihologii ºi psihiatrii inventeazã teorii care mai de care mai sofisticate ºi scrobite. Cum cã Halloween-ul este de fapt o celebrare emfaticã a morþii, care are chiar o importanþã socialã imensã pentru cã aduce în conºtiinþa occidentalã sentimentele refulate despre subiectul morþii, generând experienþe benefice care-i vor face pe copii ºi adulþi sã-ºi învingã teama de moarte, bla… bla… bla…
Realitatea este însã alta. Dincolo de teoriile academice despre efectele benefice ale acestei nopþi a ororilor, toate statisticile indicã, mai ales în SUA, þara unde aceastã sãrbãtoare pervertitã a atins apogeul, creºterea violenþelor în timpul Halloweenului. De la distanþã acest moment al anului se remarcã prin NUMARUL CEL MAI AMRE DE ACTIUNI VIOLENTE, FAPTE PENALE, GLUME PROASTE CARE DUC LA ACCIDENTE, DISTRUGERI, NUMARUL CEL MAI MARE DE BETIVI, CONSUM CRESCUT DE DROGURI LA PERSOANE DIN CE IN CE MAI TINERE, INCLUSIV LA COPII!!! Studiile Gallup certificã de asemenea efectele cumulative dezastruoase ale acestei sãrbãtori, care marcheazã profund psihicul copiilor prin aceastã acceptare necondiþionatã a maleficului, urâtului, odiosului, magiei negre.

stardancer
Postat pe 1 Noiembrie 2009 00:28
mie imi place helouinu asta....sincer,arata mai bine cand o fac americanii...nu prea stim sa copiem....nici macar....dar intotdeauna ucid un dovleac pt cuptor si din celalalt fac un felinar....sau doi....sau trei....pt distractia copiilor
_oktober_
Postat pe 1 Noiembrie 2009 09:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
motanel gri tigrat mic pentru adoptie 1 De la: ralsera 11 Aprilie 2010 14:57
? 0 De la: 3 Martie 2010 21:22
sa vb despre operatii 5 De la: lil_devil 18 Martie 2009 00:49
Femeia:) 2 De la: kentfarafiltru 14 Noiembrie 2009 15:47
Concurs foto 1 De la: myladybug 19 August 2011 17:23