Mai multe
| Am mai scris odata pentru ka mi`am dat seama k am gresit` ceva kand l`am postat... sper sa ma puteti ajuta cu ceva.. am nevoie de niste` sfaturi.. ..nuj cu ce sa incep...am avut un prieten akum kateva zile..` ji el ma iuubeste,, tine foarte mult la mine`.. si eu tin foarte mult la el, il iubesc foarte mult.. dar nu putem fi impreuna din cauza parintilor lui .. nu ma accepta tatal lui.. ji mama lui e impotriva noastra.. prima oara am stat vreo 3 sapt.. dupa aceea ne`am desp.. apoy iar ne`am impakat ji tot asa.. dar nujtiu ce sa` fak. dak am gresit` cu ceva ..oare ma puteti ajuta? sau ceva vreun sfat?.. ce sa fak.. akum ne`am certat groaznik ptr k el umbla ku alta.. :(..cum sa il fak sa vina el singur la mine? fara sa ma certa mai urat cu el.. adik sa vina el singur :-SS... va rog mult:*:*:* | ||
|
Anna_Marria Postat pe 1 Noiembrie 2009 19:19 |
||
|---|---|---|
De la: Anna_Marria, la data 2009-11-01 19:19:16Am mai scris odata pentru ka mi`am dat seama k am gresit` ceva kand l`am postat... sper sa ma puteti ajuta cu ceva.. am nevoie de niste` sfaturi.. ..nuj cu ce sa incep...am avut un prieten akum kateva zile..` ji el ma iuubeste,, tine foarte mult la mine`.. si eu tin foarte mult la el, il iubesc foarte mult.. dar nu putem fi impreuna din cauza parintilor lui .. nu ma accepta tatal lui.. ji mama lui e impotriva noastra.. prima oara am stat vreo 3 sapt.. dupa aceea ne`am desp.. apoy iar ne`am impakat ji tot asa.. dar nujtiu ce sa` fak. dak am gresit` cu ceva ..oare ma puteti ajuta? sau ceva vreun sfat?.. ce sa fak.. akum ne`am certat groaznik ptr k el umbla ku alta.. :(..cum sa il fak sa vina el singur la mine? fara sa ma certa mai urat cu el.. adik sa vina el singur :-SS... va rog mult:*:*:* Eu nu inteleg asta cu " am avut un prieten acum cateva zile''... Parca ai avut o durere de cap dar a trecut inte timp... |
||
|
wews Postat pe 1 Noiembrie 2009 19:23 |
||
| ka sa intelegi si tu.. ne`am despartit.. poate asa e mai bine:D>.. am fost cu el ji ne`am despartit.. kapish? | ||
|
|
||
|
Anna_Marria Postat pe 1 Noiembrie 2009 19:28 |
||
De la: Anna_Marria, la data 2009-11-01 19:19:16 . :(..cum sa il fak sa vina el singur la mine? fara sa ma certa mai urat cu el.. adik sa vina el singur :-SS... va rog mult:*:*:* il chemi la tine....! cutu cutu! e preferabil totusi s-o faci oral, ca daca-i scrii.....!! |
||
|
geo_xx Postat pe 1 Noiembrie 2009 20:30 |
||
|
ji dupa ce-l chemi la tine.... vi ji ne zici ce ai c ai fakut cu el da nu mai scrieti asa ca ma oripilez cand vad romana asta de mess!
|
||
|
Calandrinon Postat pe 1 Noiembrie 2009 20:47 |
||
De la: Anna_Marria, la data 2009-11-01 19:19:16Am mai scris odata pentru ka mi`am dat seama k am gresit` ceva kand l`am postat... sper sa ma puteti ajuta cu ceva.. am nevoie de niste` sfaturi.. ..nuj cu ce sa incep...am avut un prieten akum kateva zile..` ji el ma iuubeste,, tine foarte mult la mine`.. si eu tin foarte mult la el, il iubesc foarte mult.. dar nu putem fi impreuna din cauza parintilor lui .. nu ma accepta tatal lui.. ji mama lui e impotriva noastra.. prima oara am stat vreo 3 sapt.. dupa aceea ne`am desp.. apoy iar ne`am impakat ji tot asa.. dar nujtiu ce sa` fak. dak am gresit` cu ceva ..oare ma puteti ajuta? sau ceva vreun sfat?.. ce sa fak.. akum ne`am certat groaznik ptr k el umbla ku alta.. :(..cum sa il fak sa vina el singur la mine? fara sa ma certa mai urat cu el.. adik sa vina el singur :-SS... va rog mult:*:*:* Pai, intai cumperi o lesa (preferabil din aia cu tepi), dupa care iesi cu el pe strada ji cand el vrea in stanga tu tragi tare de lesa ji il directionezi catre dreapta ji ai sa vezi ca incet incet o sa-l tii numai pe langa tine.Ji daca incepe sa maraie la tine, ii dai usurel cu ziarul peste botic. Fii atenta ca ti-am dat o lectie de dresaj gratuita, daca doresti ji altele, te costa( 250Euro/ora)! |
||
|
miss_darine Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:32 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-11-02 21:32:32De la: Anna_Marria, la data 2009-11-01 19:19:16Am mai scris odata pentru ka mi`am dat seama k am gresit` ceva kand l`am postat... sper sa ma puteti ajuta cu ceva.. am nevoie de niste` sfaturi.. ..nuj cu ce sa incep...am avut un prieten akum kateva zile..` ji el ma iuubeste,, tine foarte mult la mine`.. si eu tin foarte mult la el, il iubesc foarte mult.. dar nu putem fi impreuna din cauza parintilor lui .. nu ma accepta tatal lui.. ji mama lui e impotriva noastra.. prima oara am stat vreo 3 sapt.. dupa aceea ne`am desp.. apoy iar ne`am impakat ji tot asa.. dar nujtiu ce sa` fak. dak am gresit` cu ceva ..oare ma puteti ajuta? sau ceva vreun sfat?.. ce sa fak.. akum ne`am certat groaznik ptr k el umbla ku alta.. :(..cum sa il fak sa vina el singur la mine? fara sa ma certa mai urat cu el.. adik sa vina el singur :-SS... va rog mult:*:*:* daca functioneaza la ea!...vezi ca vreau ji eu nijte ore! ji sa nu uiti de mine!
|
||
|
Calandrinon Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:46 |
||
Normal ca o sa functioneze, nici nu-mi fac probleme, este o metoda care n-are cum sa dea gres! Aja ca poti sa pregatejti banii de-acu'! |
||
|
miss_darine Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:55 |
||
hmmmm, suna tentant... dar nu cred pana nu vad sa jti ji tu asta!
|
||
|
Calandrinon Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:59 |
||
sal`tare!! ji fajiti? |
||
|
mitura Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:01 |
||
De la: mitura, la data 2009-11-02 22:01:35sal`tare!! ohooo salutari ji tie! ia iute...ne intzelejim
|
||
|
Calandrinon Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:03 |
||
ji gripa esti? vreau ji io 2 kile
|
||
|
mitura Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:07 |
||
De la: mitura, la data 2009-11-02 22:07:27ji gripa esti? sa traiti jefa!
|
||
|
Calandrinon Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:09 |
||
De la: Anna_Marria, la data 2009-11-01 19:19:16Am mai scris odata pentru ka mi`am dat seama k am gresit` ceva kand l`am postat... sper sa ma puteti ajuta cu ceva.. am nevoie de niste` sfaturi.. ..nuj cu ce sa incep...am avut un prieten akum kateva zile..` ji el ma iuubeste,, tine foarte mult la mine`.. si eu tin foarte mult la el, il iubesc foarte mult.. dar nu putem fi impreuna din cauza parintilor lui .. nu ma accepta tatal lui.. ji mama lui e impotriva noastra.. prima oara am stat vreo 3 sapt.. dupa aceea ne`am desp.. apoy iar ne`am impakat ji tot asa.. dar nujtiu ce sa` fak. dak am gresit` cu ceva ..oare ma puteti ajuta? sau ceva vreun sfat?.. ce sa fak.. akum ne`am certat groaznik ptr k el umbla ku alta.. :(..cum sa il fak sa vina el singur la mine? fara sa ma certa mai urat cu el.. adik sa vina el singur :-SS... va rog mult:*:*:* gioooaaaaaa...........................zi zau cu limba scoasa
|
||
|
taiko_delia Postat pe 20 Noiembrie 2009 13:13 |
||
spune-i ca iti place in grup!
|
||
|
one_size Postat pe 20 Noiembrie 2009 13:19 |
||
| poi......parerea mea este ca certatndu„te mai rau cu el....cu siguranta nu reusesti sa il aduci inapoi....din contra poate doar sa il indepartezi.....eu consider ca indiferenta doare cel mai tare.....si ca daca intr„adevar te iubeste o sa se intoarca la tine.....dar vezi u .....ca daca te„ar fi iubit cu adevarat nu ar mai fi stat cu alta....asa ca ai grija si nu te lasa calcata in picioare..indiferent de sentimentele pe care le ai fata de acest baiat.....si in legatura cu parintii care nu sunt de acord cu tine....sunt probleme trecatoare.....stii cum e dragostea invinge orice.....ai incredere in tine..... | ||
|
eu_nicoleta Postat pe 22 Noiembrie 2009 00:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cofetarii | 1 | De la: poshevents 8 Aprilie 2011 10:55 |
| Caut Striper Baiat din Galati | 13 | De la: Flowers 12 Mai 2011 21:03 |
| CINE CREDTI CA AR TREBUI SA FIE ALEASA MISS FORUMUL KUDIKA 2011 ? PROPUNERI,ARGUMENTE,VOTURI... | 227 | De la: MONSENIORUL 5 Ianuarie 2012 20:47 |
|
|
||
| Ce parere aveti despre fetele din zodia Fecioara? | 2 | De la: Shhh 28 Iulie 2010 18:02 |
| Cine n-are somn si are "chef" | 34 | De la: kudika023549 9 Mai 2009 18:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.