Mai multe
...pe bune ca nu am mai intalnit oameni atat de .....nu am cuvinte..... e doar impresia mea...poate gresesc...so...let's dance.... .... .....si daca tot sunteti asa de TARI...care-i dif dintre o bicicleta si o femeie?????...pe curand...
|
||
|
gabitza_scumpik Postat pe 3 Noiembrie 2009 17:25 |
||
|---|---|---|
ce este cosmetic aici???? |
||
|
anot Postat pe 3 Noiembrie 2009 17:30 |
||
De la: gabitza_scumpik, la data 2009-11-03 17:25:06...pe bune ca nu am mai intalnit oameni atat de .....nu am cuvinte..... e doar impresia mea...poate gresesc...so...let's dance.... si pentru asta te-ai gandit tu asa cu unicul neuron viabil sa postezi un topic nou pe kudika???? |
||
|
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 8 Noiembrie 2009 13:47 |
||
De la: gabitza_scumpik, la data 2009-11-03 17:25:06...pe bune ca nu am mai intalnit oameni atat de .....nu am cuvinte..... e doar impresia mea...poate gresesc...so...let's dance.... sa stii ca avatarul tau se potriveste perfect cu atitudinea ta! pari tare instabila psihic...
|
||
|
Calandrinon Postat pe 8 Noiembrie 2009 13:56 |
||
|
Avantajele produselor Bio nr. 1 in Europa: - gama de produse Bio formata din produse de ingrijire corporala, suplimente nutritive, detergenti, aromoterapie; - castig intre 20-40%; - bonusuri in produse si bani; - efectuarea comenzii chiar de acasa ; - livrare gratuita a produselor la orice adresa doriti. Puteti sa ma contactati la adresa de email crisvo@gmail.com pentru a va da mai multe detalii. |
||
|
delia_mary Postat pe 17 Noiembrie 2009 21:25 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Crema sau tablete cu colagen? | 1 | De la: kudika_7130 14 Mai 2012 07:42 |
| sunt mamica si am nevoie de ajutor | 12 | De la: kudika226898 22 Aprilie 2011 15:51 |
| INSCRIU REPREZ. AVON,ORIFLAME,FOREVER,INFINITY,LIFE-CARE,ABC.COSMETIC | 1 | De la: ancaid 17 Iulie 2009 18:29 |
|
|
||
| Aparate Ultima Generatie Remodelare Corporala&Cosmetice Profesionale Bio. Branduri de exceptie | 1 | De la: Anastasia_Line_Cosmetics 14 Decembrie 2009 14:35 |
| Produse cosmetice pentru SPA | 1 | De la: Amalia06 16 Februarie 2012 18:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.