Setari Cookie-uri

Ce ai face daca ai afla ca ai cancer?

aalex
Postat pe 5 Decembrie 2009 08:23
Te-as ucide pe tine prima !
Sabrina_Nede
Postat pe 5 Decembrie 2009 12:21
iulia069834
Postat pe 13 Decembrie 2009 14:03

Care esti mai cu intrebarile astea????
Laura_cute
Postat pe 13 Decembrie 2009 14:58
Oricine ar trebui sa lupte cu boala !
Summer_
Postat pe 13 Decembrie 2009 15:32
Ce sa fac?probabil ca majoritatea, m-as speria, as plinge, apoi cind m-as obisnui nitel cu ideea as cauta sa ma informez cit mai mult ca sa aflu ce mai pot face pentru mine.Apoi, as lupta pana la sfirdsit.Si daca as afla ca voi mai trai inca doua ore daca lupt si tot as face-o.Viata e pretioasa si trebuie sa luptam pentru ea.
LadyK1
Postat pe 13 Decembrie 2009 17:30
ce minte sinistra ai ..frate...un topic mai funebru nu puteai gasi??
arhanghel
Postat pe 13 Decembrie 2009 19:00
as lupta si as incerca sa nu ma pierd cu firea si sa fiu cat mai puternica psihic si fizic
melka
Postat pe 13 Decembrie 2009 19:03
Pe cel cu ideea!
kudika056305
Postat pe 13 Decembrie 2009 20:02
la inceput as fi cu moralul la pamant.dar apoi as incerca sa fac tot ce pot sa ma vindec si daca din nefericire nu ar fi posibil,mi-as trai restul vietii la maxim,inconjurata numai de cei dragi si facand toate lucrurile pe care acum nu le-as face
geolynu
Postat pe 13 Decembrie 2009 23:34
De la: geolyx177, la data 2009-12-13 23:34:01la inceput as fi cu moralul la pamant.dar apoi as incerca sa fac tot ce pot sa ma vindec si daca din nefericire nu ar fi posibil,mi-as trai restul vietii la maxim,inconjurata numai de cei dragi si facand toate lucrurile pe care acum nu le-as face

ca de pilda, sex, nu!?
geo_xx
Postat pe 13 Decembrie 2009 23:57
:))nu asta s-a intamplat deja.
geolynu
Postat pe 14 Decembrie 2009 21:01
De la: geolyx177, la data 2009-12-14 21:01:25:))nu asta s-a intamplat deja.

felicitari!!
geo_xx
Postat pe 14 Decembrie 2009 21:08
Eu vã voi spune ce am fãcut... În 2006 am facut o operaþie ,la spitalul Caritas.M-am simþit bine,
m-am refãcut rapid ºi am plecat la mare. La întoarcere ,am revenit la spital pentru a mi se scoate firele. Medicul ,d-na Grou Tania (sã-i dea Dumnezeu sãnãtate),mi-a spus cã operaþia aratã foarte bine . La câteva zile m-a sunat sã-mi spunã cã d-na dr.de la laborator vrea sã vorbeascã cu mine.M-am dus cu inima strânsã...Bãnuiam cã nu mã chema degeaba ...Acolo,d-na respectivã mi-a spus :,,Nu sunt D-zeu,dar aveþi cancer!".
Am amorþit ! Mã comportam ca ºi când n-ar fi fost vorba despre mine...D-na dr.Grou mã încuraja în continuu...Am fost trimisã cu proba la Institutul Victor Babeº.Acolo mi s-a spus cã voi primi rezultatul peste 30 de zile . Spre casã m-am oprit pe o bancã ºi am plâns ,am plâns...Am ajuns acasã ºi am început sã-mi fac ordine în toate...
Acum îmi aduc aminte cã totuºi refuzam cu îndârjire sã cred cã sunt bolnavã.Soþul meu vedea cã ceva nu este în ordine ,dar i-am spus abia a treia sãptãmânã cã aºtept rezultatul unei analize .Pe moment a fost furios pe mine ,pe doctoriþã,pe spital,pe lume... Mi-a spus apoi cã rezultatul va fi bun sigur ,sã nu ne mai chinuim...
Când,am ridicat rezultatul ,am rugat-o pe asistentã sã se uite peste el .Nu mai aveam rãbdare pânã la spital .Asistenta a zâmbit ºi mi-a spus cã rezultatele sunt bune .
Am dus rezultatulla spital,dar am stat f putin de vorbã cu d-na doctor de la laborator .Am fugit de dumneaei cât am putut ...
Încet ,încet mi-am revenit.Dar am învãþat cã sãnãtatea este ceea ce ai mai bun pe Pãmânt.Ani în urmã lucram necontenit .Mã prindea uneori dimineaþa.Biata mama îmi zicea :,,Nimeni nu poate avea mai multã grijã de tine decât tu ! Totul trebuie sã aibã un echilibru ..."
Nu mai plecasem în concediu de mulþi ani.Acum (ºi pentru cã copiii au crescut ) plecãm în trei-patru într-un an .Îmi petrec mult mai mult timp cu soþul ,copiii ºi rudele.
Aveþi grijã întâi de minte ºi apoi de trup !
kudika056305
Postat pe 14 Decembrie 2009 21:24
m as bucura cum pot de viata in fiecare zi si mas ruga la Dumnezeu sa imi dea putere s alupt cu boala, cu prejudecatile celor din jur si maia les cu mine inumi pentru a depasi greutatile unei astfel de afec'iuni. Mi as mai face oride in viata si as spera ca totul sa fie bine cind va veni ceasul cel din urma !
Aproape_eu
Postat pe 17 Decembrie 2009 22:30
da' de ce sa am cancer??ca e rau de tot...in fine.As face toate nefacutele de pe lume si asta e mult de scris.M-as duce in lume sa vizitez tot ce se poate vizita.M-as distra ca sa nu fiu trista..o gramda de lucruri
Lady_Pisy
Postat pe 20 Decembrie 2009 23:33
te-ai distra?cand ai cancer nu te poti distra pentru ca te simnti foarte rau de la tratamen,cand ai cancer nu ai chef de nimik,ai vrea sa stai linistit si sa te gandesti ca antr-o zi o sa te faci bine,nu ai putea disfruta de tot asa ca annainte cand erai sanatos.Si va zic asta deoarece eu am avut cancer,acum sunt bine ,au trecut aproape 4 ani ,si acum merg doar la control,dar trebuie sa avem mare ancredere an Dumnezeu ca El ne ajuta pe toti si ne da multa putere an asemenea situatie! Dar aici depinde si de tipul de cancer pentru ca sunt foatre multe tipuri si fiecare tip are gravetatea lui.
kudika117014
Postat pe 31 Martie 2010 00:49
eu am primt vestea asta
ca cica as avea cancer la ficat. 1 luna a fost cam naspa. ulterior am aflat ca se incurcaseara niste analize :)). dar 1 luna a fost misto nene nu gluma
dupa cateva zile de spaima am zis ca asta e..si sa continui normal ca oricum daca ma intristez nu am mare lucru ce sa fac oricum.
dar primele zile slabesti 10 kg garantat dupa ce afli vestea
Fahnell
Postat pe 4 Mai 2010 11:35
De la: Fahnell, la data 2010-05-04 11:35:01eu am primt vestea asta
ca cica as avea cancer la ficat. 1 luna a fost cam naspa. ulterior am aflat ca se incurcaseara niste analize :)). dar 1 luna a fost misto nene nu gluma
dupa cateva zile de spaima am zis ca asta e..si sa continui normal ca oricum daca ma intristez nu am mare lucru ce sa fac oricum.
dar primele zile slabesti 10 kg garantat dupa ce afli vestea

groaznic,,,,,,,,,,,,,,,,,,,am un prieten care la fel ca si tine a fost diagnosticat cu cancer pot spune ca mai avea putzin si se arunca de pe un bloc pentru ca dupa cateva zile sa i se spuna ca este perfect sanatos si ca a fost o incurcatura la laboratorul de analize
Dontyyy
Postat pe 4 Mai 2010 11:40
Colega mea are cancer la san si a fost operata vineri. Ce a facut? Deoarece are un copil, a incercat sa-si umple timpul pana la operatie cu aceleasi ocupatii de zi cu zi. Cu doua zile inainte de operatie a mers si la servici. In rest este foarte optimista in privinta asta si nu s-a lasat doborata de diagnoza.
Full_Metal_Jacket
Postat pe 4 Mai 2010 11:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CRONODIETA 3 De la: _dulcik_ 11 Martie 2009 13:48
Barbatul berbec in intimitate 6 De la: oonahabibi_yahoo_com 31 Martie 2009 14:03
Mandura-afacere-produse nutritionale 1 De la: cremene_angela 11 Mai 2010 15:14
nutritionist de profesie 16 De la: kill_me_sweet2007 6 Mai 2012 12:26
adrese cabinete nutritionisti 21 De la: 26 Iulie 2012 12:38