Mai multe
| Buna, tocmai mi-am cumparat o rochita scurta, mulata, cu manecile putin bufante. Cum pot sa o accesorizez ca sa nu arat ca o vampa? o sa imi iau niste ciorapi negri, ca sa imi ascunda cat de cat picioarele (mai ales ca e rev si nu e cazul sa nu port nimic pe picioare, o sa mor de frig) Dar, ma gandeam ca, rochia fiind asa de stramta o sa se vada conturul elasticului pe talie, ai atunci m-am gandit ca pot incerca ciorapi cu banda adeziva. si ce fel de pantofi, ce culoare? si sa mai pun si alte accesorii - colier, cercei - avand in vedere ca rochia are manecile bufante/crete? |
|
kudika091457 Postat pe 29 Decembrie 2009 11:48 |
|---|
| Pentru rochii de seara hand made si nu numai si accesorii unicate intra pe www.chic-and-more.ro |
|
bclaura23 Postat pe 8 Februarie 2010 14:33 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Grand opening la coquette beauty salon by angelo | 1 | De la: micnegrusiurat4 12 Septembrie 2009 11:07 |
| lentile de contact pt corectia vederii super firma ciba vision super pret | 2 | De la: ankuu 6 Decembrie 2009 17:18 |
| Oportunitate | 0 | De la: 16 Martie 2010 21:05 |
|
|
||
| am gresit eu sau el?? | 5 | De la: greierash_is_back 3 Februarie 2010 20:40 |
| ce am?:D | 17 | De la: Pestishor_auriu 10 Iunie 2010 15:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.