Mai multe
Am o intrebare cat se poate de normala dupa ce am mai incercat sa castig la un concurs pe baza voturilor stranse. Eu si multi altii in urma concursului, am ajuns la concluzia ca se fura cel usor la acest gen de concursuri, se voteaza folosing sistemul VPN, unde te conectezi de fiecare data cu un IP diferit si poti strange intr-o zi pana la 2000 voturi "false". |
DRAGOMIR_ALEXANDRA Postat pe 20 Ianuarie 2010 16:34 |
---|
continui... am apasat din greseala "botonul". Continui cu intrebarea, ca despre asta era vorba. De ce se castiga pe baza voturilor, si nu pe baza tragerii la sorti, asa cum se facea candva si mai ales de ce nu lasam la latitudinea organizatorului? Cred ca este cel mai bine, si apoi, unde mai e surpriza?? |
DRAGOMIR_ALEXANDRA Postat pe 20 Ianuarie 2010 16:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ochelari s-au lentile de contact? | 22 | De la: BogdanBordeianu 8 Noiembrie 2011 11:23 |
Aishwarya Ray mai frumoasa decat Nefertiti? | 58 | De la: raluca_georgiana 18 August 2014 20:57 |
'Ce masti naturale pt ten si impachetari corporale pe baza de plante cunoasteti?' | 6 | De la: thhheuta 17 Martie 2010 01:05 |
|
||
Pink Daisy | 1 | De la: CutiePatootie 5 Iunie 2010 10:14 |
Intra in orasul Avon | 1 | De la: florentina_timpau_negoita 3 Octombrie 2009 12:11 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.