Mai multe
|
BUNA ! in primul rand vreau sa imi cer scz dc te deranjez sau dc nu esti interesat(a) de asa ceva ; iti voi da cateva linkuri cu foarte scurte detalii despre fiecare .... dc esti interesat(a) de vreuna dintre aceste afaceri intra pe linkul urmator ( este o pagina creata special pt a putea comunica mai bine si pt ca membrii sa fie la curent cu toate noutatile si nu in ultimul rand pt a beneficia de tot ajutorul necesar ) : http://trust-community-dana92.ning.com acum ...iata linkurile despre care iti vorbeam : 1) www.reforma-asigurarilor.ro/register.php?cID=43 aici iti poti crea o echipa online si beneficiezi de reducere la propria asigurare sau chiar cost 0 ( toata lumea stie ca din vara devin obligatorii ) sau.... poti incheia tu insuti asigurari (vom beneficia de pregatire specializata gratuit ) si vom lucra cu cea mai buna firma de brokeri , pt a avea cele mai mari comisioane - eu am o echipa de 500 pers ...poti reusi si u , ai timp suficient . 2)http://www.trust-community.com/dana92 aici de asemenea trebuie sa iti formezi o echipa online _ Trust Community este un proiect care are drept obiectiv crearea de oportunit��i financiare �i de alt� natur� (ex. locuri de munc� mai bune) pentru membrii Trust Community. Acestea sunt oferite printr-o serie de programe comunitare (vezi meniul Beneficii), care vor fi detaliate treptat, pe m�sur� ce sunt implementate. eu am format o micuta echipa , sunt inscrisa de numai 2 saptamani si deja am castigat 30 euro... stiu ca nu este o suma, dar este un inceput, nu??? au premii mult mai mari + beneficii . 3)http://www.bijunet.ro/?ref=1468 aici te poti afiilia si recomada site-ul .... la fiecare comanda finalizata pe linkul tau iti intra in portofel 10 lei ( eu am primit deja ) ... au si concursuri pt cei care au cele mai multe comenzi lunar... sau iti p[oti cumpara ptt tine sau persoana iubita SUPERBE BIJUTERII placate cu aur de 18k ,swarovski, ceasuri, butoni...etc ... 4) http://shop.metropolitans.ro/catalog/account.php aici gasiti produse cosmetice super ieftine, pasta dinti,sampoane, parfumuri frantuzesti ,bijuterii ag si altele , creme super bune ..... pe care le folosim cu totii din comert ; dc te inscrii pt consumul propri sau pt a le comercializa , introdu codul exact asa cum il scriu eu : PDqXl7Js si vei avea un discount intre 25-32.5% din valoarea comenzii tale pt mai multe detalii sau ajutor intrati in pagina ning de mai sus . vva poop si va astept in echipa mea ...oricare dintre ele doriti , toate inscrierile sunt GRATUITE .... si impreuna vom castiga un venit suplimentar binevenit pe "" prafurile acestea " ... |
||
|
dana92 Postat pe 13 Februarie 2010 21:43 |
||
|---|---|---|
yoiiiii normal ca inscrierile sunt gratuite, o spuneti in asa maniera de parca ne-ati face o favoare q chestia asta...
|
||
|
freakbabe Postat pe 13 Februarie 2010 21:56 |
||
|
BUNA ! ITI POTI SPUNE SI ASA , ADIK " FAVOARE " .... NU NEG CA AM SI E UDE CASTIGAT DC ADUC OAMENI IN RETEA (M-I SE PARE NORMAL, MUNCESC PT ASTA , DAR... SI VOI AVETI DE CASTIGAT . UITE ... ACUM VREO SAPTAMANA AM INSCRIS O DOAMNA PE TRUST -COMMUNITY , CARE A FACUT CEEA CE AM SFATUIT-O , M-A CONTACTAT CAND A VUT INTREBARI SAU NELAMURIRI SI ACUM ESTE PE LISTA CASTIGATORILOR DECI.... ASA CUM AM SPUS , AVETI DOAR DE CASTIGAT !!! |
||
|
|
||
|
dana92 Postat pe 14 Februarie 2010 22:44 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Prieteni noi | 31 | De la: Macika00 31 Martie 2013 07:36 |
| buna | 65 | De la: etta 28 Aprilie 2009 23:32 |
| anyFish_in_ur_coffee? | 55 | De la: agoldfish 25 Ianuarie 2009 13:31 |
|
|
||
| sun foarte speriata | 4 | De la: kudika076975 6 Martie 2010 18:11 |
| Am si eu o problema | 6 | De la: aliona_larisa 11 Mai 2009 14:23 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.