sala in bucuresti

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
leti87 Avatarul lui leti87

1 mesaj
Membru din: 19/02/2010

buna! pana de curand am mers la o sala de fitness care s-a inchis, din pacate, asa ca acum trebuie sa imi caut alta...stiti vreuna buna, care sa aiba si aparate pentru femei (bicicleta, banda, stepper) prin bucuresti?
Raporteaza abuz de limbaj
herakle Avatarul lui herakle

32 mesaje
Membru din: 3/04/2010
Oras: bucuresti

De la: leti87, la data 2010-03-01 14:53:27buna! pana de curand am mers la o sala de fitness care s-a inchis, din pacate, asa ca acum trebuie sa imi caut alta...stiti vreuna buna, care sa aiba si aparate pentru femei (bicicleta, banda, stepper) prin bucuresti?


1. Salut...dupa parerea mea,la ora actuala Matrix Gym din Crangasi este cea mai mare,dotata si functionala sala din Bucuresti...mai nou s-au extins,au luat si parterul de sub spatiul unde functionau,care comunica cu spatiul de sus printr-o scara interioara...o imensitate de sala...au mai adus o linie noua de aparate,x-pression de la Panatta si inca un stander nou de gantere mai mari,tot de la Panatta,iar partea cardio,care stim cu totii cat de importanta este,a devenit impresionanta...peste 15 benzi de alergat,biciclete la fel,4 crosstrainere,steppere...ai cel putin 10-15 aparate diferite ptr fiecare grupa musculara...cred ca sunt cam 150-180 posturi de lucru...totul este proaspat renovat,curat si oglinzi cat vezi cu ochii...lumea este civilizata si prietenoasa...tot ce-ti doresti...in plus la parter au mai creat un vestiar si un grup sanitar ptr fete...se vede ca s-a facut o investitie destul de consistenta...FOARTE TARE!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Matrix Gym Titan / Diham, situata pe Bld. Basarabia, Nr. 124-126, vis a vis de Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida si Spitalul de Urgenta Ilfov ofera servicii sportive de fitness, cardio, bodybuilding si culturism, locuitorilor din zonele Titan, Parc IOR, Campia Libertatii, Salajan, Balta Alba, Ozana, Trapezului, Theodor Pallady, Grigorescu, Costin Georgian, Lucretiu Patrascanu, Pantelimon, Ritmului, Iancului, Muncii, Calea Calarasi, Baba Novac, Camil Ressu, Dristor.etc. TEL. 0762153000 www.matrixgymtitan.ro
kudika166471 Avatarul lui kudika166471

2 mesaje
Membru din: 13/04/2010

Buna, uite vroiam sa va spun despre clubul la are merg eu, se numeste FitCurves si e exceptional, antrenamentul dureaza doar 30 de minute si am pierdut deja in doua luni 8 cm in talie si in afara de asta ma simt si mult mai bine. antrenamentul este o combinatie intre aerobic fitness si stretching si personalul este foarte dragut, chiar se vede ca e franciza.
David24 Avatarul lui David24

10 mesaje
Membru din: 23/12/2011
Oras: bucuresti

Si eu as spune Matrix Gym arata ok si cand am fost eu, nu era prea aglomerat pe acolo, si imi place sa lucrez in liniste. Cat despre spatiu, nu mi-sa parut cine stie ce...e mic comparat cu alte sali, dar au aparate pentru toate grupele de muschi! Succes
Raporteaza abuz de limbaj