Mai multe
| am 18 ani si la varsta mea deja toate fetele din anturajul meu au prieten si chear relatii de durata insa eu nu am parte de asa ceva sunt o persoana care uraste aventurile imi plac relatiile serioase si totusi...sa nu credeti k sunt o fata dupa care nu se uita nimeni pe strada inca din contra problema mea e ca arat destul de bine si din cauza asta majoritatea baietilor ma vor doar in pat ceea ce nu pot sa accept am avut o singura relatie de 1 an si 8 luni in rest au fost de scurta durata ce credeti ca se intampla cu mine? de ce nu pot sa am o relatie stabila? | ||
|
kudika111026 Postat pe 12 Aprilie 2010 10:40 |
||
|---|---|---|
pt ca traim in secolul vitezei! nu esti singura care intreaba retoric ce-i cu ea!
|
||
|
miss_darine Postat pe 12 Aprilie 2010 12:15 |
||
|
pai, probabil pentru ca baietii de varsta ta vor, in general, distractie. Oricum, stai linistita, nu e nimic in neregula cu tine. Iar eu cred ca decat sa te concentrezi in a avea o relatie de lunga durata cu oricine, mai bine te concentrezi in a fi cu un baiat special intr-o relatie de lunga durata (daca are sens ceea ce am zis )
|
||
|
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 12 Aprilie 2010 12:26 |
||
De la: kudika111026, la data 2010-04-12 10:40:24am 18 ani si la varsta mea deja toate fetele din anturajul meu au prieten si chear relatii de durata insa eu nu am parte de asa ceva sunt o persoana care uraste aventurile imi plac relatiile serioase si totusi...sa nu credeti k sunt o fata dupa care nu se uita nimeni pe strada inca din contra problema mea e ca arat destul de bine si din cauza asta majoritatea baietilor ma vor doar in pat ceea ce nu pot sa accept am avut o singura relatie de 1 an si 8 luni in rest au fost de scurta durata ce credeti ca se intampla cu mine? de ce nu pot sa am o relatie stabila? Te inteleg. Faza e ca unii baieti vor doar sa SEXperimenteze. Dar nu toti. Cel putin eu am avut numai prieteni atenti, iubitori. Totul e sa cauti ! |
||
|
AndreeaM210 Postat pe 22 Aprilie 2010 19:56 |
||
| asta era si problema mea la 18 ani /stai linistita ca timpul le rezolva pe toate/poate ca nu va iubiti suficient ca sa AI O RELATIE STABILA | ||
|
denis_roxana Postat pe 28 Decembrie 2010 07:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| nu e vremea costumelor de baie, dar.... | 14 | De la: greenie 16 Ianuarie 2009 13:31 |
| Romania actuala | 34 | De la: Lilith123 14 Iulie 2009 04:49 |
| Poze. | 0 | De la: 17 Mai 2011 12:05 |
|
|
||
| Topicul meu :D | 128 | De la: 20 Iunie 2012 17:07 |
| VREI SA FACI BANI SIMPLU SI USOR->AICI SOLUTIA | 13 | De la: l_diana_c 1 Iunie 2009 12:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.