Setari Cookie-uri

Gerard Butler

Ce parere aveti despre gerard Butler? :) eu de cand am vazut filmul P.S.I love you, nu-l mai las din ochi :)...voi ce ziceti?
sweety25
Postat pe 17 Aprilie 2010 11:18
Ma insel eu sau a jucat si jn 300?

Postat pe 17 Aprilie 2010 11:25
Da...dar acolo nici pe departe nu joaca cum a jucat in P.S. I Love you si Ugly Truth ...ma rog nu e o capodopera actoriceasca....dar ca barbat e super tareeee :) si sexy.
sweety25
Postat pe 20 Aprilie 2010 01:02
Pacat ca l-a adjudecat Aniston! Dar ea nu prea stie sa-si tina barbatii, poate mai avem o sansa!
E un tip super, imi place ca actor! Are cumva origini irlandeze?

Postat pe 20 Aprilie 2010 20:26
E scotian :) iar Aniston nu merita asa barbat, definitiv! :) Eu l-am adaugat pe myspace in lista de prieteni ( pagina lui oficiala) si i-am scris cateva mici scrisori....:), ma rog....si o data mi-a raspuns si mi-a multumit. Deci e un tip cumsecade si foarte simplu...chiar daca in ultima vreme are ceva mai mult succes in cariera si e super de ocupat....offf, de l-as prinde macar o data :)).
sweety25
Postat pe 22 Aprilie 2010 02:03
frumos baiat... pacat ca in ultimul timp si-a dat frumusete de corp pe ciocolata si duliuri.
am inteles de prin reviste ca ar fi un tip tare popular.
despre treaba cu myspace, si alte de-astea... si eu pot sa imi fac cont si sa zic ca sunt gerry butler, dar ma crede cineva?
seanya
Postat pe 22 Aprilie 2010 14:47
De la: sweety25, la data 2010-04-17 11:18:33Ce parere aveti despre gerard Butler? :) eu de cand am vazut filmul P.S.I love you, nu-l mai las din ochi :)...voi ce ziceti?


eu il mai las
o mai pun si in alta parte
Celia_29
Postat pe 22 Aprilie 2010 14:51
its so fucking HOTTTTTTTTTTTT[img]http://dl8.glitter-graphics.net/pub/428/428298iod3ikrfok.gif[/img][/url] yummyyyyyy
freakbabe
Postat pe 23 Aprilie 2010 16:52
E al naibii de sexy....:), ce nu as da. sa fiu o frumusete si sa mai fiu si vedeta :)...
sweety25
Postat pe 25 Aprilie 2010 01:16
hehe lucky me...iubitul meu seamana foarte mult cu butler. si eu l-am luat in vizor dupa ce am vazut p.s. i love you(unul dintre cele mai frumoase filme vazute vreodata). nu mi-a venit sa cred ca a jucat in 300
rari87
Postat pe 25 Aprilie 2010 10:10
Exact, pentru mine filmul "P.S.Iove you" e pur si simplu genial, am savurat fiecare secunda din film....si, offf, deja cred ca l-am vazut de vreo 15 ori :), nu stiu ce-i cu mine, anul asta e anul lui Gerard Butler pentru mine....niciodata nu am atras atentia unui actor, asa cum lui dulceatza asta :). Cat despre prietenul tau!!! no comments...esti o fericita, tzine-l legat de tine :), ca eu asa as face, chestia e ca asa gen de barbati sunt foarte rari! de aia si rectionez asa...:)
sweety25
Postat pe 25 Aprilie 2010 11:49
bun bun gagiu law abiding citizen crek a scos ce are el mai bun la inaintare.

ah, manca'l'ar mama
sycorax
Postat pe 25 Aprilie 2010 13:43
De la: sweety25, la data 2010-04-22 02:03:47E scotian :) iar Aniston nu merita asa barbat, definitiv! :) Eu l-am adaugat pe myspace in lista de prieteni ( pagina lui oficiala) si i-am scris cateva mici scrisori....:), ma rog....si o data mi-a raspuns si mi-a multumit. Deci e un tip cumsecade si foarte simplu...chiar daca in ultima vreme are ceva mai mult succes in cariera si e super de ocupat....offf, de l-as prinde macar o data :)).
imi pare rau sa iti stric bucuria, dar nu ti-a raspuns el, in cel mai bun caz ti-a raspuns pr-ul lui sau asistenta lui personala, la hollywood se poarta asa ceva, are o imagine de intretinut si cineva care are grija constant de ea, reprezentanti peste reprezentati. probabil ca statea el asa pe myspace de pe mobil pe platourile de filmare la urmatorul film si s-a gandit: "hmmm ia uite mi-a scris O fata, hai sa ii raspund sa vada ce baiat bun sunt eu , chiar daca sunt ocupat: "mai mult ca sigur esti singura care ii scrie si mai mult ca sigur raspunde personal la astfel de mesaj C'mon lasati naivitatea asta de fetite care inca mai citesc Bravo.
sandalutze
Postat pe 25 Aprilie 2010 19:14
Nu sunt naiva de loc....si nici prostutza, stiu ca daca dai search pe myspace sau pe facebook....rezultatul e de 23875960 persoane Gerard Butler :), chestia e ca am aflat de pe site-ul oficial care e pagina lui oficiala pe myspace...si ma rog, am intrat si eu si i-am scris cateva mesaje ca ma rog e prea sexy ca sa-l las asa neobservat....si a scris innapoi, (mai scria tuturor fanilor ca-i pare rau ca intra atat de rar) (oricum e om si el...chiar si unul ca el mai foloseste netul uneori)cine si cum...nici eu nu stiu...insa de atunci nu a mai intrat adica de pe 10 ianuarie...iar innainte de asta intrase in martie 2009....deci daca nu e el....atunci cine o fi si ala e foarte ocupat....Insa stii cum se spune, speranta moare ultima....oricum, nu stau si ma gandesc noptile la el :), am problemele si realitatea mea....hmm, insa carei fete nu i-ar fi placut sa-i raspunda insasi Gerard Butler?!
sweety25
Postat pe 26 Aprilie 2010 00:51
eu am inteles ca s-a ingrasat pt ca s-a lasat de fumat( e de-al meu ca si eu m-am lasat).....si cu alcoolul nu mai exagereaza ca in anii tineretii....aniston mi-i se pare o urata pe langa el (si nu sunt invidioasa) dar chiar n-am inteles ce dracu a vazut brad pitt la ea si acum butler sincer nu vad nimic deosebit.....picioare naspa corp care nu iese cu nimic in evidenta poate o fi avand ceva in cap ca altceva nu prea .....daca eram barbat nu ma uitam la ea ....poate se potriveste mai bine cu sandra bullock ...asta femeie desteapta frumoasa...si da este scotian dintr-un orasel de langa glasgow si este absolvent de drept dar si-a dat seama ca meseria asta nu este pentru el .....si o iubeste f mult pe mama lui care am inteles ca a divortat de tatal lui cand el era destul de tanar.....in rest sincer este clar genul de barbat care ar place oricarei femei..pacat ca el este acolo si eu aici
kudika038762
Postat pe 26 Aprilie 2010 23:00
Eu de cand am aflat ca este scotian, vreau si eu sa vad Scotia cu orice pretz! :) cu prima ocazie zbor acolo si nu ca sa-l vad pe el, ca asta ar insemna sa castig in loterie :))....Insa cu Sandra Bulock i-ar sta de minune, ea este o femeie frumoasa, desteapta, cu o personalitate de indragit....chiar s-or potrivi :). Cat despte Aniston, ea se considera nu stiu cine....ca nu degeaba are 40 de ani si inca nu s-a casatorit si nici un copil...cam tarziu, se pare ca orgoliul ei e foarte puternic.
Butler....este o bomboana de barbat si nu ma refer doar la fizic...in general la felul lui de fi!
sweety25
Postat pe 27 Aprilie 2010 12:03
Si totusi il admir mai mult Pe Sean Connery! Si nu cand juca i James Bond ci in Fortareatza.Nu mai spun de Anthony Hopkins In Ramasitele zilei sau Jack Nicholson In Shine sau Zbor deasupra unui cuib de cuci.

Postat pe 28 Aprilie 2010 07:07
Butler este bunaciune cu adevarat, insa toata discutia asta cu Jennifer Aniston este tipic femeiasca ! :))
A avut o groaza de barbati super buni, nu degeaba, Brad pitt, Butler, Vince Vaughn etc
Nu intru in detalii ca intru in alte polemici si...nu are rost
Summer_
Postat pe 28 Aprilie 2010 22:12
Poti vedea inca doua pelicule cu el in rol principal fata de ce am citit pe topicul lansat de tine : "Shoot'an Up" si 'Attila". E un actor pe val...dar filmul care l-a lansat in "actoria hollywood-iana " a fost acel "Cei 300 spartani de la Termopile" !... Si mie acum vreo 10 ani (la varsta pe care o ai tu acum) imi placea la nebunie de Kevin Costner ("Robin Hood", "Bodyguard" sau "Dansand cu lupii") dar afectivitatea pronuntata la adresa unui" idol "este "o pornire" de moment,o fobie pasagera si...o utopie in 99 % din cazuri ! Mi-ar place sa fii printre norocoasele acelui 1 % ,tinand cont cu cat patos ti-ai exprimat sentimentele fata de Gerard Butler !
crysis
Postat pe 30 Aprilie 2010 06:57
Adevarat! e sexos baiatu..... Mi-au mai placut filmele "Gamer" si "Law Abiding Citizen"
nadasurf
Postat pe 30 Aprilie 2010 10:04
ah ce buuun e am vazut si eu recent the bounty hunter si joaca super...plus ca are cei mai frumosi ochi albastri si in 300 joaca foarte bine
este un actor talentat si care arata super super bine [sexy ] si are cei mai frumosi ochi albastri
Fructis
Postat pe 5 Mai 2010 12:57
Does Gerry have a MySpace, Twitter or Facebook page?

No, Gerry does not have an official public MySpace, Twitter or Facebook page. Please avoid anyone claiming to be Gerry on any social networking site. They are NOT Gerry.
copy de pe site-ul oficial...
adrianaflo
Postat pe 5 Mai 2010 14:55
Eu nu va inteleg de ce atatea contraziceri? Oricum nu ajunge oricine la el.Sunt convinsa ca este asaltat pe net si nici macar nu-l intereseaza.Are viata lui si nu cred ca-l doare capul de fani si fane.
Si daca iti raspunde un presupus el pe un site cu ce te incalzeste?

Postat pe 5 Mai 2010 19:25
Nici eu....! Arata Senztional ! Mi-a placut foarte de mult de el in "Termopile 300", "P.S i love you" " Attila the hun" si mai ales in " Fantoma de opera"!!!! Acesta din urma m-a cucerit in totalitate ,un musical de zile mari, il recomand oricui cu brio !;)
Mda intr-adevar Gerad Butler este al naibii de sexi.. , un barbat in adevaratul sens al cuvantului ! Apreciez simplitatea lui , fiindca desi este imaginea unei renumite companii de produse pentru infrumusetare - L'Oreal , niciodata nu l-am vazut pensat , epilat sau apeland la tot felul de cosmetizari faciale - botox si alte prostii ! Sper ca barbatii zilelor noastre sa-i ia exemplu! Deci poti fi sexi cu un minim de efort , chiar si la 41 de ani , fara a risca sa devii o "cocota masculina"!!
Revenind la lucruri mai interesante GERARD BUTLER ESTE UN ACTOR COMPLEX, TALENTAT,UN TIP AL NAIBII DE MODEST (spun asta fiindca l-am urmarit in cateva interviuri) SI UN CANTARET DESAVARSIT- pt cine l-a urmarit in " The phantom of the opera" stie k ar putea da clasa multor solisti din Romania care au iesit precum ciupercile dupa ploaie!
Toate acestea fiind spuse, cred ca sunt destul de multe femei care si-ar dori compania Fantomei de la opera!!
Asa ca Gerard -" P.S .We Love You!!":)
evanescene_
Postat pe 11 Noiembrie 2010 20:22
A! Si am omis ceva , o chestiune care am sa o integrez tot in categoria atuurilor lui Gerard Butler - este Singur!:) Deci fetelor avem multe seri de acum inainte in care putem sa-l visam pe printul Gerard venind pe cal alb !:) Apropo am auzit si eu de contul lui pe Myspace si facbook !!
evanescene_
Postat pe 11 Noiembrie 2010 20:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Telenovele turvesti 4 De la: Elyaa 16 Iulie 2011 22:16
Buna 3 De la: kudika_nikole 25 Decembrie 2011 01:37
Gerard Butler 25 De la: evanescene_ 11 Noiembrie 2010 20:30
cine are id-uri de actori?? 37 De la: nop 11 Iunie 2013 16:13
jude david law vs. gerard butler 21 De la: bogdan76 7 August 2010 22:05