Mai multe
|
Cum ati putea trai toata viata fara sa puteti merge?Cum v-ati tine tare daca ati umbla numai prin spitale, doctori,operatii(cam sase pana acum) ,recuperari? Fetita mea are decat 4 anisori si numai asa a trait pana acum! �n ianuarie anul acesta, i s-au f�cut opera�ii la �old �i la picioare, iar Alexia este din nou �n ghips, cu o bar� �ntre genunchi, �i st� numai culcat�. Cu toate c� sufer� enorm, este curajoas�. Acum trebuie s� urmeze un tratament lung de recuperare, �ns� noi nu ne mai putem permite s� �l ducem p�n� la cap�ti. V� rug�m din tot sufletul, at�t eu, c�t �i so�ul meu, ajuta�i-o pe Alexia s� mearg�. Documentele medicale cat si datele de contact sunt pe blogul ALexiei: http://alexiamariapintea.blogspot.com/ Va multumim din suflet! |
|
kudikasabina Postat pe 17 Aprilie 2010 21:28 |
|---|
| este intradevar trist.. |
|
kudika454656 Postat pe 22 Aprilie 2010 14:07 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cum am slabit 9kg in prima luna de tratament? | 4 | De la: kudika226898 13 Ianuarie 2011 22:49 |
| Stilul vestimentar al vedetelor la Premiile Grammy | 1 | De la: danyx 2 Februarie 2010 20:57 |
| si pasaportul | 5 | De la: dakar_dakina 29 Mai 2009 16:58 |
|
|
||
| Cat de bune sunt acele cursuri Eurocor? | 2 | De la: grasshopper 16 Iulie 2010 10:26 |
| Cadouri de craciun | 6 | De la: iacinta 17 Decembrie 2009 09:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.