Mai multe
eu cate odata visez ca sunt la mare si un val de apa ff mare vine peste mine.....imi poate spune cineva ce inseamna????
|
||
|
kudika102331 Postat pe 7 Mai 2010 20:53 |
||
|---|---|---|
| din cate stiu eu cand visezi apa e de rau. dar na... vine vara poate te gandesti si tu sa mergi la mare, la strand, iti ramane in subconstient... poate de aici ti se trage visul, cu siguranta ca de aici dar ne place sa cautam sa scormonim poate o fi vreo premonitie... mna... | ||
|
Shhh Postat pe 7 Mai 2010 21:08 |
||
|
eu cred ca sunt amintiri de cand ai fost mica si ti-au turnat apa pe cap la baie...na... ...stiam ca apa in vis inseamna ceva rau doar daca e tulbure...sau intunecata... |
||
|
|
||
|
_oktober_ Postat pe 7 Mai 2010 21:28 |
||
cand am citit titlul am crezut ca ti-e sete
|
||
|
anastasia_m Postat pe 15 Mai 2010 19:51 |
||
| go google it.... | ||
|
freakbabe Postat pe 15 Mai 2010 20:09 |
||
De la: freakbabe, la data 2010-05-15 20:09:21go google it.... Asa sa fie?!... Europenii importau cantita�i imense de sare din Dacia , de�i aveau �i ei exploat�ri. De ce? Sarea lor era f�r� iod! F�r� iod in alimenta�ie e jale! "Ca sarea �n bucate", spune povestea, ca m�sur� a iubirii! Mesajul e mai actual ca niciodat� si e singura poveste de acest fel de pe P�m�nt! Dar l-au modificat!!! Excesul de sare, zah�r �i gr�simi, d�uneaz� grav s�n�t��ii! < �sta > avertisment medical, nu Petre Ispirescu! S� lu�m cuv�nt cu cuv�nt: exces, sare, zah�r. Ce �nseamn� exces? La prima citire, prea mult, dar raportat la ce? La masa corporal�? �ntre corpul unui copil de 20 de kilograme �i cel al unui adult de 120, e o marj� de eroare foarte mare, ca s� pronun�i exces, sau s� recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi. �ntre cel de la munte care bea ap� puternic magnetizat� �i aproape pur� �i cel de la �es care prime�te apa cea mai infect�, cel de la munte va solubiliza si elimina mult mai repede substan�ele! De fapt cui se adreseaz� televiziunile cu aceste spoturi? C� nu suntem toti la fel! Suntem unici doamnelor si domnilor, cu organele noastre, cu metabolismul nostru, cu stilul de via��, cu totul, fiecare e unic �n felul s�u! �i nici nu avem aceea�i grupa sanguin�! RH*-ul -purt�torul de oxigen din sange, difera de la un individ la altul! Unii au predominant Cuprul*(-) al�ii -cei mai multi- Fierul (+) ! Sarea! Orice reac�ie a apei cu sarea produce c�ldur�! Iar sarea formeaz� pricipalul electrolit care, scos din s�nge, reduce de 11 000 de ori viteza transferului informa�ional c�tre creier!!! Hmmmm! Intui�ia �mi spune c� �sta e scopul lor: s� devenim legume! La munc� �i �napoi acas�, la televizor. unde ni se repet� zilnic prostiile astea: excesul de sare zah�r �i gr�simi d�uneaz� grav s�n�ta�ii! Dar excesul de alcool tutun �i medicamente? Nu e mai periculos? Ba da! Dar aduce profituri imense, accize �i taxe! La nivel mondial! �i e bine s� ai cat de multe legume �n sistem ! Pentru ca < legumele > �i pl�tesc taxele.la zi ! Amintiti-va! Ce recomandari face medicul prima data unui pacient in spital? Ii schimb� regimul alimentar, f�r� sare. adic� taie leg�turile informa�ionale cu creierul, ca s� poat� trimite medicamentele peste tot. Amor�e�te creierul pentru c� altfel, acesta, ar reac�iona imediat la chimicalele administrate! Ar declan�a alergii! Dar zaharul? Zaharul e purtator de un cu totul alt tip de informatii! Vorbim de zaharul natural din fructe, sintetizat de natura cu ajutorul apei! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine. naturala! Glucoza particip� direct la formarea acidului dezoxiribonucleic (ADN)* !!! Adic� a evolu�iei dvs.! Vitalitatea dvs. si a copiilor dvs., atentia, concentrarea vin din zaharurile naturale ! �i la fel si evolu�ia dv. genetic� ! Gr�simile?! S� vedem ce spun studiile: colesterolul ajut� la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor �n glandele suprarenale �i �n ovare; este indispensabil digestiei lipidelor, �n urma transform�rii de c�tre ficat �n acid biliar. Nivele joase ale colesterolului induse cu ajutorul medicamentelor, duc la apari�ia depresiei, comportamentului violent, sinucidere, cre�terea riscului de infarct miocardic �i mai ales o slab� func�ionare a sistemului imunitar. �n trecut, cineva cu un regim alimentar ce con�inea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de s�nge, era considerat normal. (JAMA 2001; 285:2486-2497) . Asta p�n� c�nd, cei de la OMS, au hot�r�t s� schimbe normele! S� le coboare la 200! Imediat, au ap�rut 36 de milioane de < bolnavi > �i 4,3 de miliarde de dolari pe an, c�tig, dintr-un foc! . �ntre < �tiin�a > unora �i intui�ia lui str�mo�easc�, ciobanul rom�n a ales Intui�ia! Tot cu slan�, pit� �i p�linc� tr�ie�te! Si de ce se spune ca sarea de la noi nu contine iod? ...am dat cu ...sare deoarece daca e de rau ...sarea mai ....tempereaza raul...
|
||
|
RUY_BLAS Postat pe 22 Mai 2010 08:21 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| stand gratuit la www.exposhop.ro | 1 | De la: danatisianu 11 August 2009 20:11 |
| relatii indispensabile | 4 | De la: donttouch 15 Mai 2009 10:12 |
| cine ma ajuta cu vre-un sfat???????? | 31 | De la: ayyryynn 28 August 2009 16:36 |
|
|
||
| La multi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! sf mihail si gavril! | 5 | De la: Cassey 30 Decembrie 2008 15:41 |
| haideti sa deschidem ochii si sa vedem ceea ce este cu adevarat frunos | 55 | De la: Ramyta 4 Mai 2009 12:15 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.