Mai multe
|
OARE DE CE UNII DINTRE NOI AVEM PARTE DOAR DE SINGURATATE ? CE NE LIPSESTE? SUNTEM MAI RAI? MAI SEVERI? MAI PRETENTIOSI? MAI.....CUM OARE....? DE 20 DE MA INTREB ASTA (AM 39 DE ANI SI DINTOTDEAUNA SUNT ABSOLUT SINGURA). IMI PUTETI DA UN RASPUNS? |
||
|
kudika027322 Postat pe 1 Iunie 2010 16:28 |
||
|---|---|---|
| Iesi din carapace, darama barierele pe care le-ai pus intre tine si lume si o sa fii mai putin singura ! | ||
|
Postat pe 1 Iunie 2010 16:30 |
||
De la: kudika027322, la data 2010-06-01 16:28:32OARE DE CE UNII DINTRE NOI AVEM PARTE DOAR DE SINGURATATE ? CE NE LIPSESTE? SUNTEM MAI RAI? MAI SEVERI? MAI PRETENTIOSI? MAI.....CUM OARE....? DE 20 DE MA INTREB ASTA (AM 39 DE ANI SI DINTOTDEAUNA SUNT ABSOLUT SINGURA). Poate atepti prea multe de la un partener, poate esti cusurgiu, poate nu ai incredere in ce esti si in cum esti, poate crezi ca doar cei frumosi au noroc, poate consideri ca TIE nu ti se vor intampla NICIODATA lucruri bune si lista poate sa continue. Am iesit acum cateva luni din starea asta. Am bagat inainte 'WFT!' si nu am absolut nimic de pierdut. POt face un avans care va fi acceptat sau refuzat. Pot face o remarca ce va fi considerata fie desteapta, fie jignitoare. Cui ii pasa? De mine imi place cel mai mult, ceilalti isi pot baga un deget in fund si pot crapa cu el acolo. Un refuz nu a stricat nimanui, asta e sigur. Iesi si risca, asta e sfatul meu. Risca si o sa vezi ca o sa si castigi, la un moment dat. Si nu uita: you have the pussy, you make the rules. |
||
|
|
||
|
Neamtu Postat pe 1 Iunie 2010 16:33 |
||
|
Raspunsul la aceasta intrebare il poti gasii numai tu. Pentru ca viata noastra reflecta persoanlitatea noastra, felul nostru de a fi, viata e asa cum suntem noi. Analizeaza-ti gandurile, ideile dupa care iti conduci viata, credintele pe care le ai despre viata, despre oameni, despre tine. Daca iti ghidezi viata dupa principiul: "Toti oamenii sunt rai, viata e plina de primejdii, intotdeauna ce incep se termina prost si pana la urma am de suferit" nu te mira ca esti singura. Pune-ti intrebari si incearca sa gasesti raspunsurile si solutiile la tine, niciodata in altii. |
||
|
bad_witch Postat pe 4 Iunie 2010 21:18 |
||
De la: kudika027322, la data 2010-06-01 16:28:32OARE DE CE UNII DINTRE NOI AVEM PARTE DOAR DE SINGURATATE ? CE NE LIPSESTE? SUNTEM MAI RAI? MAI SEVERI? MAI PRETENTIOSI? MAI.....CUM OARE....? DE 20 DE MA INTREB ASTA (AM 39 DE ANI SI DINTOTDEAUNA SUNT ABSOLUT SINGURA). priveste in jurul tau si o sa vezi ca nu esti singura!!!!!!! |
||
|
anastasia_m Postat pe 4 Iunie 2010 21:20 |
||
De la: kudika027322, la data 2010-06-01 16:28:32OARE DE CE UNII DINTRE NOI AVEM PARTE DOAR DE SINGURATATE ? CE NE LIPSESTE? SUNTEM MAI RAI? MAI SEVERI? MAI PRETENTIOSI? MAI.....CUM OARE....? DE 20 DE MA INTREB ASTA (AM 39 DE ANI SI DINTOTDEAUNA SUNT ABSOLUT SINGURA). se spune ca nu exista persoane singure, ci persoane mult prea pretentioase.
|
||
|
franziska_eu Postat pe 7 Iunie 2010 15:45 |
||
|
cand poti , cauta-ma pe privat si poate gasim impreuna raspunsul , cine stie , oricum sa imi amintesti cu ce problema esti , comunic cu multa lume si sa te pot identifica. |
||
|
banalulanonim Postat pe 7 Iunie 2010 20:44 |
||
De la: kudika027322, la data 2010-06-01 16:28:32OARE DE CE UNII DINTRE NOI AVEM PARTE DOAR DE SINGURATATE ? CE NE LIPSESTE? SUNTEM MAI RAI? MAI SEVERI? MAI PRETENTIOSI? MAI.....CUM OARE....? DE 20 DE MA INTREB ASTA (AM 39 DE ANI SI DINTOTDEAUNA SUNT ABSOLUT SINGURA). poate lumea e cam mica pt ideile si cum esti... nu tb sa lasi stacheta jos k sa vezi pe altii sau altii sa te avda pe tine.. totul tine de cum te vezi pe tine dak zici zilnic cum ai scris pe forum..apoi asa vei ramane... dak te trezesti optimista si cu alte ganduri..se rezolva:)
|
||
|
dragon_fly88 Postat pe 7 Iunie 2010 20:53 |
||
tot singura saraca mama!
|
||
|
baba_cloanta Postat pe 8 Iunie 2010 12:40 |
||
| hai geo tata,unde esti? | ||
|
zoredia Postat pe 8 Iunie 2010 17:14 |
||
| vezi sa nu fie cum e mai rau poate te complaci in situatia ta pe undeva si daca cineva intervine iti tulbura universul.Toata chestia e psihica nu ai cum sa fi singur o viata intreaga ,daca pana la varsta asta nu ai pe nimeni inseamna ca ai gandit gresit trebuie sa faci o schimbare in atitudine si in modul tau de a fi.Lasa lumea sa te cunoasca si nu ridica pretentii fiecare om e asa cum e iar ideal sau perfect nu exista doar in aparenta.CARPE DIEM | ||
|
mikibest Postat pe 12 Iunie 2010 17:35 |
||
nici aici nu scapam de publicitate,,, pe un alt forum te laudai ca o prietena de a ta nu stiu ce a patit fiica ei ..si tu iti puneai intrebari foarte destepte...esti super ..Publicitate!... Apreciez o publicitate de bun gust si de buna calitate .Imi pare rau sa-ti spun insa esti jalnica! |
||
|
kay Postat pe 13 Iunie 2010 10:32 |
||
De la: kay, la data 2010-06-13 10:32:38 asta e publicitate platita de la Alpha Bank, nu spam de doi leidar na, e jalnica
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 13 Iunie 2010 12:10 |
||
De la: kudika027322, la data 2010-06-01 16:28:32OARE DE CE UNII DINTRE NOI AVEM PARTE DOAR DE SINGURATATE ? CE NE LIPSESTE? SUNTEM MAI RAI? MAI SEVERI? MAI PRETENTIOSI? MAI.....CUM OARE....? DE 20 DE MA INTREB ASTA (AM 39 DE ANI SI DINTOTDEAUNA SUNT ABSOLUT SINGURA). raspunsul il gasesti in tine. Ti-a explicat o alta utilizatoare mai sus de ce
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 13 Iunie 2010 12:12 |
||
De la: Neamtu, la data 2010-06-01 16:33:44[ Am bagat inainte 'WFT!' si nu am absolut nimic de pierdut. POt face un avans care va fi acceptat sau refuzat. Pot face o remarca ce va fi considerata fie desteapta, fie jignitoare. Cui ii pasa? De mine imi place cel mai mult, ceilalti isi pot baga un deget in fund si pot crapa cu el acolo. Un refuz nu a stricat nimanui, asta e sigur. Iesi si risca, asta e sfatul meu. Risca si o sa vezi ca o sa si castigi, la un moment dat. Si nu uita: you have the pussy, you make the rules. cea mai buna solutie, si cea mai la indemana |
||
|
tonim69 Postat pe 20 Octombrie 2010 08:20 |
||
De la: kudika027322, la data 2010-06-01 16:28:32OARE DE CE UNII DINTRE NOI AVEM PARTE DOAR DE SINGURATATE ? CE NE LIPSESTE? SUNTEM MAI RAI? MAI SEVERI? MAI PRETENTIOSI? MAI.....CUM OARE....? DE 20 DE MA INTREB ASTA (AM 39 DE ANI SI DINTOTDEAUNA SUNT ABSOLUT SINGURA). Probabil esti mai dura in exprimare, nu aesti atenta la ce si doreste partenerul, ca si tine are nevoile lui, incearca sa fii mai flexibila, sa zambesti mai des, sa te imbraci cu haine mai colorate si moderne, creaza ti un anturaj mai tanar in care sa te simti bine si sa poti cunoaste persoane, nu neaparat pt casatorie, dar macar sa ai de unde alege daca te hotarasti sa te casatoresti. Ca idee numai tu stii de ce ai parte de singuratate, gandeste te de ce ai ajuns sa fii singura si ce trebuie sa schimbi la gandirea si la comportamentul tau. Sa auzim de bine
|
||
|
lover_woman Postat pe 20 Octombrie 2010 12:14 |
||
|
poate doar prea perfectionista fa-ti curaj si confrunta-te cu tine, tu detii raspunsul
|
||
|
zuzuuk Postat pe 22 Octombrie 2010 11:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs Astrolife | 7 | De la: violet2010 18 Mai 2011 11:12 |
| intrebarea suna asa Cum sa intru intr-o noua relatie sa imi fac o relatie Noua | 2 | De la: alindanielx 25 August 2012 08:10 |
| colon help | 2 | De la: Barbie30 9 Iulie 2010 19:19 |
|
|
||
| O metodã eficientã de bronzare ºi foarte ECO | 1 | De la: ileanastan 15 Iunie 2010 10:10 |
| salut | 89 | De la: steffy91 24 Ianuarie 2012 16:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.