tatal vitreg o problema?!

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kudika010739 Avatarul lui kudika010739

4 mesaje
Membru din: 13/04/2009

de cateva zile stau si ma gandesc la acelas lucru...poate pentru ca ma doare si nu stiu ce sa fac in cazul asta...Tocmai de aceea m-am gandit sa deschid acest subiect.Am un tata vitreg iar mama este umpic mai mare decat el.Se purta foarte frumos cu mine de ani de zile,dar recenta inceput sa vorbeasca cam urat cu mine.O intorsatura de situatie as zice...I-am spus mamei,dar ea spune ca eu am gresit(desi toata lumea e de parere ca nu este deloc asa).Eu nu prea i-am gresit cu nimic...Mai niciodata!...Ce parere aveti voi in legatura cu asta?!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Buna draga mea !
Eu sunt Iannis..Nu stiu cat pot sa te ajut insa si eu am un tata [37 ani ] care e casatorit cu o fata de 20 ani si au un copil impreuna ..Eu am doar 19 ani deci imagineaza-ti cum ma simt eu..
Nu stiu sa ma pun in situatia ta insa eu am depasit momentul acesta deoarece sotia lui e foarte prietenoasa si ma inteleg bine cu ea..asta se intelege si din cauza ca varstele noastre sunt aceleasi aproape..
Consider ca ar trebui sa vorbesti foarte serios cu mama ta pentru ca din cate ai scris tu acolo ea e "indragostita orbeste "de el.si nu ar trebui ca sa nu te asculte,ca in fond un copil e mult mai mult decat orice altceva..
Raporteaza abuz de limbaj