Setari Cookie-uri

Fitness pe cont propriu sau la sala???/

Buna tuturor,
As vrea sa dau jos cam 10-15 kg, pe care le-am acumulat din cauza stilului de viata sedentar.M-am hotarat, ca pe langa dieta, e nevoie de sport, ca sa imi modelez corpul in mod frumos.Insa problema mea e lipsa banilor, nu sunt angajata , si nu imi permit tratamente sau servicii scumpe , asa ca va intreb pe voi, cei care aveti experienta in situatii de genul careia in care sunt eu: cu ce sa incep programul meu sportiv? jogging, exercitii in casa? sunt ok? ma refer la solutii necostisitoare, precizez ca sunt din timisoara si aici salile de fitness de care am auzit pana acum au preturi destul de mari la abonamente...
sfaturi? anyone ?
sweetseawhisper
Postat pe 30 Martie 2009 16:15
pai da banii sunt problema cand vine vorba de sali. Fitenssul independent, ca sa ii zic asa, e la fel de bun, dar trebuie sa te tii de el. Adica problema e de disciplin anu de altceva...
radauteanca
Postat pe 3 Aprilie 2009 17:54
Buna.Daca ai ambitie si te poti abtine de la anumite alimente care sunt interzise pentru a slabi e un mare inceput si daca te mai tii si un pic de sport acasa sau o alergarew in parc, parerea mea e ca o sa dea rezultate.Alearga cat poti de mult, bea multa apa, si bazeaza-te mai mult pe salate, nu sunt costisitoare si te vor ajuta sa iti treaca pofta de mancare.Te pup si JOS CU KILOGRAMELE.
ELLA_87
Postat pe 3 Mai 2009 09:36
De la: ELLA_87, la data 2009-05-03 09:36:51Buna.Daca ai ambitie si te poti abtine de la anumite alimente care sunt interzise pentru a slabi e un mare inceput si daca te mai tii si un pic de sport acasa sau o alergarew in parc, parerea mea e ca o sa dea rezultate.Alearga cat poti de mult, bea multa apa, si bazeaza-te mai mult pe salate, nu sunt costisitoare si te vor ajuta sa iti treaca pofta de mancare.Te pup si JOS CU KILOGRAMELE.

Ca sa poti face miscare pentru a slabii trebuie suplimentat aportul de aminoacizi,vitamine,minerale si alte elemente nutritive ,pentru a nu avea surprize mai tarziu.Este mult mai bine pe cont propriu ,dar trebuie avut in vedere regimul alimentar pentru a asigura organismului energia necesara miscarii.
enemgabriel
Postat pe 3 Mai 2009 10:36
Sal, aveam 55-57 de kg, odata ce mi-am schimbat locul de munca m-am ingrasat destul de mult, am ajuns la 72, acesta din urma fiind mai putin solicitant fizic, de la sfarsitul lui ianuarie am inceput cu dieta, inainte sa ma hotarasc ce dieta sa urmez am studiat 'piata', sa vad ce mi se potriveste, pana la urma am tinut (si mai tin)dieta Sonoma (o poti gasi usor pe net), la inceput a fost ok, am slabit 4 kg in primele 10 zile, miscare am facut mai rar drept urmare am ajuns doar la 65 kg (in 4 luni), tot pe net am gasit complex de exercitii fizice care sunt foarte eficiente (scrii efectiv exercitii fizice in google, probabil stii deja de exercitii), daca iti faci griji ca nu vei slabi te anunt ca vei slabi, dar nu face ca mine, fa miscare 10-15 min dimineta si seara si vei vedea efectul si acasa, n-am fost la fitness (as prefera sala)dar cu siguranta ca este mai indicata deoarece acolo vei gasi pe cineva care te ajuta sa faci exercitii dupa nevoile corpului tau, inca ceva, nu neglija textura pielii, eu ma dau cu drojdie pe corp (drojdie din comert+apa plata), gomaj cu zat de cafea si dupa neaparat o lotiune de corp sau ceva crema (eu folosesc gel anticelulitic, dar trebuie sa-mi cumpar ceva mai bun), dupa toate astea ma mai infoliez cu folie alimentara si folosesc aparat de masaj ''de mana'' (bosch-e la 170 de lei), ordinea nu este neaparat asa cum am scris-o, e bine sa faci dus dupa infoliere.
Din lucrurile pe care le-am scris sunt convinsa ca stii deja, mai mult am vrut sa-ti impartasesc ce am facut eu, in concluzie daca vrei sa faci miscare poti si acasa, cu drag arry.

Postat pe 29 Mai 2009 10:37
eu sunt pro fitness acasa. de-aia mi-am cumparat o coarda electronica pentru fitness.asa, pot lucra acasa,fara sa dau bani aiurea. aceasta coarda electronica numara sariturile si calculeaza numarul de calorii consumat.
e foarte interesanta.
aici se gaseste: http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Coarda-electronica-fitness
costa doar 99.00 ron. eu mi-am comandat-o online de pe site-ul acestui magazin si mi-a fost livrata acasa prin curier rapid
kudika006707
Postat pe 31 Mai 2009 13:18
Buna, fetelor
Am de vanzare un Ab Power, nou, nout, eficient pentru abomene si coapsein primul rand, dar si pentru brate si picioare. Protejeaa spatele.... Il dau sub pretul de la magazin.
Daca va intereseaza scrieti-mi deliapetrescu@yahoo.com
O saptamana minunata va doresc...
deliapetrescu@yahoo.com
Postat pe 1 Iunie 2009 12:20
salut!
este cineva care foloseste TWIST AND SHAPE STEPPER ?este un stepper cu miscare usor laterala bun pt tonifierea coapselor ,feselor si gambelor.exact ce as avea eu nevoie ...insa mi-ar placea sa aflu unele pareri de la cele care au un asemenea aparat ,cum li se pare ,daca este eficient ...
am cautat pe net si am vazut mai multe oferte ...de la 300 la 450 lei,banuiesc ca sunt modele diferite .
anul trecut am comandat un leg magic si am fost f. dezamagita de el,nici macar nu mergea bine si l-ma returnat
mersi mult si astept opiniile voastre
3041977
Postat pe 2 Iunie 2009 15:28
desii eu sunt inca minora si nu este indicat ca eu sa tin "regim"..asa ca anul trecut cum ma ingrasasam vreo 5 kg si am avem burtita cam mare (de parca aveam bebe ) m-am hotarat sa tin un regim mlenjer facut de mn..fara forte multe interziceri...Ideea este sa nu infometezi...Deci eu am mancat foarte multe fructe,astea te ajuta enorm (dar nu manca banane ca astea ingrasa),de asemenea multe salate...paine mai putina,bea multe lichide..si mai fac si cateva exerciti fizice...de exemplu eu faceam in jur de 3 zile pe saptamana cate 30-60 de minute pe zi..faceam genofleziuni,abdomene etc..Si sincer am slabit cam 6 kg cred ca intr-o luna..Sa precizez: am vrut sa renunt la dulciuri..dar nu am reusit asa ca mancam in cantitati mici...mancam orice mancare,doar ca mancam in cantititate mai variata si cu mai putina paine.
P.S. Pentru exerciti fizice pt a-ti completa dieta..cauta de google "exerciti fizice" si vei gasi mai multe si cum se fac..de asemenea ele se pot face si acasa..Se poate orice cu rabdare,vointa si disciplina.
Bafta!!!
divyaa
Postat pe 14 Iulie 2009 13:55
Eu cred ca fitness pe cont propriu e el mai bun.Mi-am luat o bicicleta de pe un site www.sportdepot.ro parca era si o folosesc zilnic fara nici un fel de problema.Pe langa bicicleta acolo gasesti multe alte lucruri la un pret ok ce te pot ajuta sa te mentii in forma.
aly_aliuta
Postat pe 17 Septembrie 2009 16:04
tarot_healthy
Postat pe 12 Noiembrie 2009 04:52
In Home Fitness / Fitness la domiciliu = este gratis si poti sa il practici oricand ai timp liber. Trebuie doar sa fii foarte motivata, sa iti pastrezi motivatia pe termen lung si sa transpiri din greu.

Dar ...trebuie sa ai un program de fitness personalizat, exercitii pentru tonifiere si exercitii cardio pentru slabire. Aici ai nevoie de un instructor sa te ajute, sa iti creeze un program eficient, care da rezultate. Pentru ca nu toata lumea are acasa un mic gym sau cateva aparate de fitness, poate nici banalele gantere, trebuie sa recurgi la exercitiile cu propriul corp si la un antrenament de cardio (de min 40 min.)- alergarea in parc, bicicleta, sarituri de coarda, aerobic, etc... care sa intensifice arderile si sa te ajute sa slabesti.
Acest program personalizat se croieste in functie de datele tale antropometrice, de inaltime, greutate, varsta, experienta ta in sport/fitness (daca esti incepatoare sau nu, daca trebuie sa faci intrarea in tonus sau nu), etc ..., de tipul somatic, de ce vrei tu sa schimbi la corpul tau, etc ... etc ...

Un instructor te poate ajuta, de exemplu, sa obtii rezultate bune intr-un timp optim si sa eviti inerentele greseli ale "amatorilor".
Pentru ca putini sunt cei care stiu intr-adevar ca antrenamentul cardio nu se face inaintea antrenamentului de tonifiere.

Un instructor iti poate explica ca 1000000 de exercitii de abdomen/zilnic nu inseamna automat abdomen plat. Nu ne antrenam pentru anduranta intotdeauna ci trebuie sa scapam de tesutul adipos si sa avem musculatura abdominala tonifiata.

Un instructor te poate ajuta sa intelegi de ce nu este indicat sa lucrezi cu greutati, cu gantere, exercitii de toning mai mult de 45-50 min / sesiune, (vezi glicogenul), etc ... etc ...

Iti trebuie multa ambitie, sa cunosti cateva principii de baza ale fitness-ului, pentru ca nu este chiar asa usor, nu este ... doar o discutie de salon, floare la ureche ... multi specialisti cu biciclete magice si produse de slabit! si aparate minune care te slabesc in timp ce tu dormi sau meditezi.

Fitness-ul inseamna munca multa si transpiratie si nu exista rezultate fara a depune efort. Si nu doar o zi. Dar, mult succes! se poate! Se poate face sport acasa. fitness sau exercitii romanesti/dacice, important este sa faci miscare si sa o faci bine .

Mihaela Brezeanu




Mihaela_Brezeanu
Postat pe 25 Noiembrie 2009 16:55
acasa te pandesc tot felul de "necunoscute", la sala faci abonament si te duci ca la serviciu, ca doar ai dat bani/
maria34
Postat pe 15 Noiembrie 2011 15:52
De la: Mihaela_Brezeanu, la data 2009-11-25 16:55:47In Home Fitness / Fitness la domiciliu = este gratis si poti sa il practici oricand ai timp liber. Trebuie doar sa fii foarte motivata, sa iti pastrezi motivatia pe termen lung si sa transpiri din greu.

Dar ...trebuie sa ai un program de fitness personalizat, exercitii pentru tonifiere si exercitii cardio pentru slabire. Aici ai nevoie de un instructor sa te ajute, sa iti creeze un program eficient, care da rezultate. Pentru ca nu toata lumea are acasa un mic gym sau cateva aparate de fitness, poate nici banalele gantere, trebuie sa recurgi la exercitiile cu propriul corp si la un antrenament de cardio (de min 40 min.)- alergarea in parc, bicicleta, sarituri de coarda, aerobic, etc... care sa intensifice arderile si sa te ajute sa slabesti.
Acest program personalizat se croieste in functie de datele tale antropometrice, de inaltime, greutate, varsta, experienta ta in sport/fitness (daca esti incepatoare sau nu, daca trebuie sa faci intrarea in tonus sau nu), etc ..., de tipul somatic, de ce vrei tu sa schimbi la corpul tau, etc ... etc ...

Un instructor te poate ajuta, de exemplu, sa obtii rezultate bune intr-un timp optim si sa eviti inerentele greseli ale "amatorilor".
Pentru ca putini sunt cei care stiu intr-adevar ca antrenamentul cardio nu se face inaintea antrenamentului de tonifiere.

Un instructor iti poate explica ca 1000000 de exercitii de abdomen/zilnic nu inseamna automat abdomen plat. Nu ne antrenam pentru anduranta intotdeauna ci trebuie sa scapam de tesutul adipos si sa avem musculatura abdominala tonifiata.

Un instructor te poate ajuta sa intelegi de ce nu este indicat sa lucrezi cu greutati, cu gantere, exercitii de toning mai mult de 45-50 min / sesiune, (vezi glicogenul), etc ... etc ...

Iti trebuie multa ambitie, sa cunosti cateva principii de baza ale fitness-ului, pentru ca nu este chiar asa usor, nu este ... doar o discutie de salon, floare la ureche ... multi specialisti cu biciclete magice si produse de slabit! si aparate minune care te slabesc in timp ce tu dormi sau meditezi.

Fitness-ul inseamna munca multa si transpiratie si nu exista rezultate fara a depune efort. Si nu doar o zi. Dar, mult succes! se poate! Se poate face sport acasa. fitness sau exercitii romanesti/dacice, important este sa faci miscare si sa o faci bine .

Mihaela Brezeanu






Eu sunt amator. Fac acasa de 7 luni singurel ,am cerut sfaturi am cautat metode de exercitii pe internet si am ajuns la un fizic excelent desii cel dorit inca nu este atins. Mentionez ca doresc masa musculara. Am dieta proprie formata din shaorma ,pizza si alte rahaturi, care ma ajuta pt ca au multe calorii si nu sunt gras deloc nici burta nu am si fac zilnic pentru grupe de muschi diferiti. Nu va trebuie antrenor sau stiu eu ce dieta chinuitoare..doar invatati singuri si multa motivatie/vointa1
David24
Postat pe 28 Decembrie 2011 23:37
De la: Seraphim, la data 2011-12-28 23:37:49
De la: Mihaela_Brezeanu, la data 2009-11-25 16:55:47In Home Fitness / Fitness la domiciliu = este gratis si poti sa il practici oricand ai timp liber. Trebuie doar sa fii foarte motivata, sa iti pastrezi motivatia pe termen lung si sa transpiri din greu.

Dar ...trebuie sa ai un program de fitness personalizat, exercitii pentru tonifiere si exercitii cardio pentru slabire. Aici ai nevoie de un instructor sa te ajute, sa iti creeze un program eficient, care da rezultate. Pentru ca nu toata lumea are acasa un mic gym sau cateva aparate de fitness, poate nici banalele gantere, trebuie sa recurgi la exercitiile cu propriul corp si la un antrenament de cardio (de min 40 min.)- alergarea in parc, bicicleta, sarituri de coarda, aerobic, etc... care sa intensifice arderile si sa te ajute sa slabesti.
Acest program personalizat se croieste in functie de datele tale antropometrice, de inaltime, greutate, varsta, experienta ta in sport/fitness (daca esti incepatoare sau nu, daca trebuie sa faci intrarea in tonus sau nu), etc ..., de tipul somatic, de ce vrei tu sa schimbi la corpul tau, etc ... etc ...

Un instructor te poate ajuta, de exemplu, sa obtii rezultate bune intr-un timp optim si sa eviti inerentele greseli ale "amatorilor".
Pentru ca putini sunt cei care stiu intr-adevar ca antrenamentul cardio nu se face inaintea antrenamentului de tonifiere.

Un instructor iti poate explica ca 1000000 de exercitii de abdomen/zilnic nu inseamna automat abdomen plat. Nu ne antrenam pentru anduranta intotdeauna ci trebuie sa scapam de tesutul adipos si sa avem musculatura abdominala tonifiata.

Un instructor te poate ajuta sa intelegi de ce nu este indicat sa lucrezi cu greutati, cu gantere, exercitii de toning mai mult de 45-50 min / sesiune, (vezi glicogenul), etc ... etc ...

Iti trebuie multa ambitie, sa cunosti cateva principii de baza ale fitness-ului, pentru ca nu este chiar asa usor, nu este ... doar o discutie de salon, floare la ureche ... multi specialisti cu biciclete magice si produse de slabit! si aparate minune care te slabesc in timp ce tu dormi sau meditezi.

Fitness-ul inseamna munca multa si transpiratie si nu exista rezultate fara a depune efort. Si nu doar o zi. Dar, mult succes! se poate! Se poate face sport acasa. fitness sau exercitii romanesti/dacice, important este sa faci miscare si sa o faci bine .

Mihaela Brezeanu






Eu sunt amator. Fac acasa de 7 luni singurel ,am cerut sfaturi am cautat metode de exercitii pe internet si am ajuns la un fizic excelent desii cel dorit inca nu este atins. Mentionez ca doresc masa musculara. Am dieta proprie formata din shaorma ,pizza si alte rahaturi, care ma ajuta pt ca au multe calorii si nu sunt gras deloc nici burta nu am si fac zilnic pentru grupe de muschi diferiti. Nu va trebuie antrenor sau stiu eu ce dieta chinuitoare..doar invatati singuri si multa motivatie/vointa1


Corect Seraphim, si eu am slabit si ma mentin facand tot felul de exercitii acasa, fara antrenor...mult succes in continuare.
Vipassana
Postat pe 28 Decembrie 2011 23:41
Eu fac exercitii si acasa, dar cand imi permite timpul merg si la fitness, de 1-2 ori pe saptamana. Am observat ca si exercitiile acasa sunt foarte eficiente, important este sa fii perseverent/ perseverenta. La mine lupta cu kilogramele include si dieta si pastilele de slabit slim&fit. SUnt multumita de rezultate si spre ca pana in primavara sa ajung la silueta dorita.:)
GeorgianaBB
Postat pe 6 Ianuarie 2012 19:40
Eu nu am timp sa fac exercitii fizice si acasa, dar merg la fitness de 2-3 ori pe saptamana. Urmez o dieta personalizata si iau, de asemenea, tot pastile slim&fit. Am slabit foarte frumos si ma simt bine, fara niciun fel de efecte nedorite cauzate de pastile.
DariaMih
Postat pe 6 Ianuarie 2012 20:20
LA SALA !!!
kudika_nikole
Postat pe 7 Ianuarie 2012 02:00
Mda, deși initial imi mergea bine cu exercitiile fizice facute acasa, am constata ca tot la sala este mai bine sa mergi. De luni incep abonamentul la fitness si continuu si cu dieta si pastilele slim&fit. Bafta tuturor in lupta cu kilogramele!
GeorgianaBB
Postat pe 12 Ianuarie 2012 23:50
nu e nevoie de sala decat daca te bate gandul sa ridici ceva greutati, altfel jogging poti fain bine merci sa faci si pe cont propiu. Cel mai bine ar fi pe pista de atletism al unui stadion sau in parc daca ti-e mai comod.
Gelico
Postat pe 14 Ianuarie 2012 14:23
De la: Gelico, la data 2012-01-14 14:23:09nu e nevoie de sala decat daca te bate gandul sa ridici ceva greutati, altfel jogging poti fain bine merci sa faci si pe cont propiu. Cel mai bine ar fi pe pista de atletism al unui stadion sau in parc daca ti-e mai comod.



tu???????????? nu-mi vine sa cred!!!
LA MULTI ANI!!!
kiss_my_ass
Postat pe 14 Ianuarie 2012 14:25
De la: kiss_my_ass, la data 2012-01-14 14:25:49
De la: Gelico, la data 2012-01-14 14:23:09nu e nevoie de sala decat daca te bate gandul sa ridici ceva greutati, altfel jogging poti fain bine merci sa faci si pe cont propiu. Cel mai bine ar fi pe pista de atletism al unui stadion sau in parc daca ti-e mai comod.



tu???????????? nu-mi vine sa cred!!!
LA MULTI ANI!!!


ai speriat baietul
Ame_li
Postat pe 14 Ianuarie 2012 15:10
De la: Ame_li, la data 2012-01-14 15:10:59
De la: kiss_my_ass, la data 2012-01-14 14:25:49
De la: Gelico, la data 2012-01-14 14:23:09nu e nevoie de sala decat daca te bate gandul sa ridici ceva greutati, altfel jogging poti fain bine merci sa faci si pe cont propiu. Cel mai bine ar fi pe pista de atletism al unui stadion sau in parc daca ti-e mai comod.



tu???????????? nu-mi vine sa cred!!!
LA MULTI ANI!!!


ai speriat baietul


nu s-a speriat! ii el mai timid asa!
helau, blondo!
kiss_my_ass
Postat pe 14 Ianuarie 2012 15:14
De la: kiss_my_ass, la data 2012-01-14 15:14:18
De la: Ame_li, la data 2012-01-14 15:10:59
De la: kiss_my_ass, la data 2012-01-14 14:25:49
De la: Gelico, la data 2012-01-14 14:23:09nu e nevoie de sala decat daca te bate gandul sa ridici ceva greutati, altfel jogging poti fain bine merci sa faci si pe cont propiu. Cel mai bine ar fi pe pista de atletism al unui stadion sau in parc daca ti-e mai comod.



tu???????????? nu-mi vine sa cred!!!
LA MULTI ANI!!!


ai speriat baietul


nu s-a speriat! ii el mai timid asa!
helau, blondo!


daca tu spui,io stii ca te cred
Ame_li
Postat pe 14 Ianuarie 2012 15:17
De la: Ame_li, la data 2012-01-14 15:17:29
De la: kiss_my_ass, la data 2012-01-14 15:14:18
De la: Ame_li, la data 2012-01-14 15:10:59
De la: kiss_my_ass, la data 2012-01-14 14:25:49
De la: Gelico, la data 2012-01-14 14:23:09nu e nevoie de sala decat daca te bate gandul sa ridici ceva greutati, altfel jogging poti fain bine merci sa faci si pe cont propiu. Cel mai bine ar fi pe pista de atletism al unui stadion sau in parc daca ti-e mai comod.



tu???????????? nu-mi vine sa cred!!!
LA MULTI ANI!!!


ai speriat baietul


nu s-a speriat! ii el mai timid asa!
helau, blondo!


daca tu spui,io stii ca te cred


daca tu nu ma crezi atunci cine?!
kiss_my_ass
Postat pe 14 Ianuarie 2012 15:26
Intr-adevar, sport poti face foarte bine fie acsa, fie la sala, important este sa faci. Eu fac exercitii acasa, urmez o dieta pe baza de fructe si legume si iau pastilele slim&fit. Slabesc frumos si ma simt bine.:)
DariaMih
Postat pe 20 Ianuarie 2012 17:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sali aerobic Bucuresti 5 De la: healthy016702 29 Mai 2010 10:02
Greutatea... 2 De la: Paula_Lungeanu_1 11 Mai 2014 10:54
CLUB TAE-BO 1 De la: kudika442731 28 Septembrie 2011 12:54
suplimente nutritive 22 De la: mirto 9 Iulie 2014 10:42
tae bo 14 De la: healthy016702 29 Mai 2010 10:05