Setari Cookie-uri

Servicii medicale la domiciliu

Asistenta medicala la domiciliul pacientului(nonstop),efectuare injectii,perfuzii,montare-schimbare sonda urinara,montare-schimbare branula,pansamente-ulcer varicos,plagi infectate si suprainfectate,pansamentul escarelor infectate si suprainfectate,clisma scop -evacuator si terapeutic,gimnastica medicala-recuperare medicala,masaj anticelulitic si masaj relaxare,manechiura si pedichiura-scop dermatologic si clasic,efectuare vaccinuri.Pentru detalii :As.med. Salagean Anca Mihaela 0722427130
asistenta_medicala
Postat pe 2 Iunie 2009 01:45
Asistenta medicala la domiciliul pacientului(nonstop),efectuare injectii,perfuzii,montare-schimbare sonda urinara,montare-schimbare branula,pansamente-ulcer varicos,plagi infectate si suprainfectate,pansamentul escarelor infectate si suprainfectate,clisma scop -evacuator si terapeutic,gimnastica medicala-recuperare medicala,masaj anticelulitic si masaj relaxare,manechiura si pedichiura-scop dermatologic si clasic,efectuare vaccinuri.Pentru detalii :As.med. Salagean Anca Mihaela 0722427130

Te rog spune-mi faci cumva si masaj terapeutic? Esti din Bucuresti? multumesc si astept raspunsul tau.
kukla
Postat pe 2 August 2009 10:40
Cunosc o persoana care face masaj terapeutic din Bucuresti. Ea v-ar putea consilia si cu produsele cu Ganoderma. Scrieti-mi.
katigano
Postat pe 4 August 2009 00:17
De la: katigano, la data 2009-08-04 00:17:35Cunosc o persoana care face masaj terapeutic din Bucuresti. Ea v-ar putea consilia si cu produsele cu Ganoderma. Scrieti-mi.


poti sa dai mai multe detalii?ce felde masaj bioenergo?alexandra
allexanndrra
Postat pe 22 Septembrie 2009 00:34
Ce parere aveti despre bautul cafelei ?
Dar al ceaiului ?

Cofeina din cafea este un drog care duce la dependenta.

Cafeaua decofeinizata este si mai nerecomandata, deoarece contine un solvent chimic foarte caustic.

• Cafeaua naturala prajita contine un element toxic foarte complex, numit cafeotoxina. Pe langa aceasta, principalii componenti ai acesteia sunt : vitamina PP, oligoelemente si cafeina (o toxina foarte puternica). Mai are prostul obicei de a bloca circulatia energiilor intre principalii centri energetici ai corpului.
• In cafeaua preparata nu se gasesc aproape deloc lipide, protidele si glucidele fiind in proportie infima, deci ca valoare nutritiva este egala cu zero.
• Adevarata cafea tare de tot, tip “Ness”, cu o doza mare de cofeina, trebuie eliminata din consumul dumneavoastra.
• Cofeina nu este o glucida si totusi pune in pericol sanatatea dumneavoastra, intrucat stimuleaza pancreasul si genereaza o secretie de insulina.
• Marii bautori de cafea (cu sau fara cofeina) se expun unui risc suplimentar : cresterea procentului de colesterol in sange. In plus, si nu in ultimul rand, consumul permanent de cafea instaleaza, in timp, asa-numita vascozitate mentala, ajungandu-se la diminuarea puterii mentale si aparitia unor crize dese de confuzie a ideilor. Se instaleaza incoerenta musculara, tulburari ale simtirilor si stari de agitatie (betie cafeica). Imaginati-va creierul unui individ in urma consumului exagerat de alcool, “dres” cu o ceasca de cafea tare ! In timp, cafeotoxina acumulandu-se in organismul uman provoaca, la nivelul sistemului nervos central, o actiune depresiva, influentand toti centrii nervosi.
• Teina din ceai are acelasi efect ca si cofeina si, in plus, afecteaza absorbtia fierului.
• Cafelei si ceaiului le trebuie 24 ore sa treaca prin rinichi. Mai mult de o ceasca de cafea sau de ceai pe zi reprezinta o sarcina dificila pentru rinichi.
• Cafeaua este periculoasa si pentru ca formeaza acid in stomac. Consumata dupa masa, forteaza mancarea sa paraseasca prematur stomacul si incetineste miscarea intestinelor. Extrema importanta a evitarii mancarurilor care cauzeaza aciditate a fost subliniata deja in aceasta lucrare. Sangele este usor alcalin. Cafeaua si ceaiul sunt acid curat in corpul dumneavoastra. Mai mult acid in sange duce la retinerea unei cantitati sporite de apa pentru a-l neutraliza, adaugand o greutate in plus corpului dumneavoastra.

Desigur, o ceasca de cafea (fara zahar rafinat de sfecla), bauta in a doua parte a zilei, nu o sa fie o nenorocire foarte mare. In locul ceaiului chinezesc si al cafelei, va recomand ceaiurile de plante.
ene_m_gabriel
Postat pe 22 Septembrie 2009 08:28
Buna,DA fac masaj terapeutic,masaj de relaxare si masajprostatic,acum depinde de tine ce fel de masaj vrei si in ce scop,ce te doare sau ce iti da acel disconfort.
asistenta_medicala
Postat pe 22 Septembrie 2009 09:38
De la: asmed_anca, la data 2009-09-22 09:38:18Buna,DA fac masaj terapeutic,masaj de relaxare si masajprostatic,acum depinde de tine ce fel de masaj vrei si in ce scop,ce te doare sau ce iti da acel disconfort.
MASAJ PROSTATIC?hM,SI CUM E ALA?
ene_m_gabriel
Postat pe 22 Septembrie 2009 09:42
Gabriel imi pare rau dar tie nu iti pot explica decit daca te oferi voluntar,la cit de caustic esti mi-e k nu pricepi cum se face
asistenta_medicala
Postat pe 22 Septembrie 2009 18:41
tarot_healthy
Postat pe 3 Noiembrie 2009 05:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ar putea fi ºi opusul... cea mai placuta întamplare la doctor... 6 De la: office_salinasusesi_ro 1 Martie 2010 22:17
Concurs Kudika si Proestetica 1 De la: AndreeaIB 24 Aprilie 2013 17:35
http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3341 1 De la: summer10 14 Iulie 2010 18:03
Concurs Hermax - castiga o peruca Raquel Welch 204 De la: healthy001947 31 Martie 2010 10:49
Castiga un profil de personalitate complex 1 De la: nissieq 22 August 2011 13:42