Setari Cookie-uri

CE AJUTA LA INFERTILITATE???

Buna,ma numesc Ildi,am 30 de ani si sunt din Cluj.
Problema mea este:in 30 de ani am avut cel mult 10 cicluri si cam atit.
Am facut analize:hipotiroidism,(obezitate).
Am incercat cu tot feluri de tratamente scrise de medici dar nu au dat nici un rezultat.Trompe si ovare tot in regula.
Am incercat si partea naturista:Brinca Ursului-tinctura,Lemn Dulce-tinctura,Coada Soricelului,Cretisoara,Sinziene,Galbenele,Naprasnic ceaiuri.
Ma intereseaza daca cineva dintre voi a facut tratament cu:CLOMIFEN CITRAT,CLOSTILBEGIT,CLOMID,PREGNIL,PROGESTERON SUPOZITOARE,PUREGON.
M-am saturat de incompetenta medicilor ca numa atita zic "ia tratamentul apoi mai vedem" .Acum vreau sa incerc eu pe cont propriu fara medici.Sa ma tratez singur.Stiu ca e Foarte riscant,pentru ca m-am documentat si medicamentele astea sunt foarte puternice.
Dar alta solutie nu mai vad (si inseminare artif. sotu nu vrea si nici nu prea avem asa bani,ca costa destul de mult).
Cine poate sa ma ajute cu un sfat bun e rugat sa ma caute pe mess:
gasparpavel_ildiko@yahoo.com

MULTUMESC
ildiko27
Postat pe 2 Iunie 2009 10:19
e f greu sa ramai dupa capul tau dar ce e drat si eu incerc la fel acum fac 5 zile polidin cu tinctura de branca ursului plus ovamit 5 zile iar clomifenul stiu sigur ca e pentru ovare polichistice
emi__healthy
Postat pe 9 Iunie 2009 19:34
buna clostilbegit si pregnil (injectii) am folosit si eu si nu am avut probleme dar nici rezultate. despre celelalte medicamente nu cunosc dar cred ca este destul de riscant sa iei un tratament pe cont propriu. oricum iti doresc succes orice vei incerca in privinte asta!
auras2009
Postat pe 4 Iulie 2009 23:25
ai putea sa incerci si niste tratamente naturiste cum ar fi branca ursului e foarte bun pentru probleme de infertilitate sa te interesezi sa vezi ca face minuni eu incerc de un an si jumatate sa am un bebe si de luna trecuta am incepu trat cu branca 30 pic in fiecare zi cu 5 zile polidin(la menstruatie) mladite de zmeura si ovamit 5 zile (tot la menstra)restu pana la ovulatie pt ca sunt contra indicate in timpul sarcini poate te ajuta cu ceva
emi__healthy
Postat pe 5 Iulie 2009 20:55
uite cum poti rezolva problema...in primul rand cauta sa slabesti,in mod natural,nu cu suplimente sau alte metode ajutatoare...se poate,numai daca ai vointa foarte mare.Mai departe de asta pentru hipotiroidism poti lua TRANSFRE FACTOR GLUCOACH( nu are niciun fel de efcte adverse fiind din plante studiate) si TRANSFER FACTOR BELLE VIE produs special conceput pentru a sustine sanatatea aparatului reproducatopr feminin.... in cateva luni sigur iti vei rezolva problemele !!!
4Life
Postat pe 5 Iulie 2009 22:01
Si cine ofera aceasta garantie,sper ca nu ne minti,mincinosule?
enemgabriel
Postat pe 5 Iulie 2009 22:28
Eu una o sa va spun un lucru f. imp. care poate sa va fie de f. mare folos dar am constatat ca romanii nu prea vor sa-si rezolve problemele.
Cel mai tare specialist in problema femeilor care nu pot avea copii e prof. dr. HORHOIANU - seful uneia din cele 2 sectii de ginecologie de la SPITALUL UNIVERSITAR DE URGENTA AL MUNICIPIULUI BUCURESTI (S.U.U.B.) - statia de metrou EROILOR. De-a lungul timpului obisnuia sa dea consultatii in fiecare dimineata la prima ora (la 7,30 coada era formata) special pentru femeile ce nu pot avea copii , la CABINETUL de CONSULTATII INTERDISCIPLINARE (echografie, colposcopie, etc) situat pe A2 - Aripa 2 a sectiei. Erau multe femei acolo si toate f. multumite. Face un control complex, f. clar; cand se lamureste explica f. clar femeii cum stau lucrurile - care e problema, ce sanse sunt, ce trebuie facut, cat dureaza si iese cum spune. Merita sa va duceti. Cautati spitalul pe google, luati telefonul spitalului, dati tel. cand raspunde centrala cereti sectia ginecologie prof. dr. HORHOIANU, acolo intrebati daca mai da tot asa consultatii pentru femeile care nu pot avea copii; daca e in BUC. sa nu fie plecat. Are si cabinet particular - puteti intreba tot acolo. Merita mers.
healthy005533
Postat pe 21 August 2009 17:20
Buna! am si eu o problema in conceperea unui copil dar fara rezultate, iar nu de curand am aflat k sotul meu facandu-si analizele la spermograma rezultatul este 0 la toate acele valori. Ce imi recomandati nu mai stiu ce sa fac si unde si la ce medic sa ma mai duc. Va multumesc dak imi recomandati ceva k deja mi-am pierdut orice speranta.
artele
Postat pe 22 Octombrie 2009 14:22
De la: healthy007486, la data 2009-10-22 14:22:48Buna! am si eu o problema in conceperea unui copil dar fara rezultate, iar nu de curand am aflat k sotul meu facandu-si analizele la spermograma rezultatul este 0 la toate acele valori. Ce imi recomandati nu mai stiu ce sa fac si unde si la ce medic sa ma mai duc. Va multumesc dak imi recomandati ceva k deja mi-am pierdut orice speranta.
sotul tau a fost fertil in trecut ??? ce diagnostic ia pus medicul dupa efectuarea spermogramei ??? este important sa stim aceste amanunte
4Life
Postat pe 22 Octombrie 2009 19:21
Uitati-va pe google la: VRETI SA AVETI COPII si NU PUTETI? PROBLEMA POATE FI LA EL! - scris de specialistii de la FUNDENI -prof. SINESCU si dr. VOINEA. Mai uitati-va pe google si la TV SANATATEA INFERTILITATEA MASCULINA
healthy005533
Postat pe 20 Noiembrie 2009 18:51
Sunt multe lucruri care pot sa ajute DAR daca se vrea asa ceva - ca sunt si persoane care nu vor si gasesc si explicatii pe care numai in Romania le poti auzi (eventual si-n ASIA). Tocmai am aflat ceva incredibil - ca spermatozoizii normali, dupa tratament, actioneaza la fel de greu, de prost si de indelungat ca si cei cu probleme (aflati inaintea tratamentului) ceea ce explica de ce nu are sens o sarcina naturala in Romania. Pai de ce sa aiba sens daca ceva artificial dar fantastic e posibil? MINISTERUL si ASIGURARILE trebuie sa dea fiecaruia ce are chef si ce-i vine ca altfel viata in Romania nu mai are farmec. Si aia ajunsi in politica, in diverse locuri iau ce pot de unde pot - ca sa simta viata interesant si adevarat.
healthy005533
Postat pe 10 Decembrie 2009 21:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
va rog sa ma ajutati cu un sfat 4 De la: healthy008415 19 Noiembrie 2009 14:33
Serul anticelulitic Adonia LegTone 2 De la: enemgabriel 29 Iulie 2009 16:06
vand injectie imunoglobulin, anti d 1 De la: picur85 12 Martie 2010 09:36
macmiror ovule dupa conceptie 7 De la: kudika_1022408 17 Ianuarie 2017 11:04
sarcina in adolescenta 24 De la: fericire 1 Martie 2010 14:13