Setari Cookie-uri

Decat nutritionisti...mai bine documentati-va pe cont propriu !

Pornind de la o greseala personala de a nu mai repeta analizele (nici nu aveam de unde sa stiu ca acestea -de regula-se repeta,nefectuindu-le niciodata pana la 45 de ani),am fost diagnisticat cu DIABET destul de ...avansat(371 glicemie)!!! Analizele mi-au iesit foarte bune ,(exceptie facand glicemia si trigliceridele.)toate rezultatele fiind in parametrii optimi ! Dr.nutritionist imediat mi-a administrat un tratament(eu personal am refuzat un tratament cu insulina prescris in prima faza)compus din Amaryl 2 , Siofor 1000 si regim pe care l-am respectat cca 6 luni ,zi de zi ! in acest rastimp am avut mai multe "SEDINTE DE STARI FEBRILE SI DE AMETEALA ", unele tulburari de vedere si chiar unele "anomalii "ale membrelor ! Glicemia in timpul celor 6 luni de tratament a oscilat intre 85 si 111 !!! Am aflat mai tarziu ca acele crize erau hipoglicemice si mi s-a recomandat sa intrerup tratamentul o perioada,timp in care saptamanal sa monitorizez glicemia. Glicemia a oscilat intre 94 si 117 dimineata si 116-161 la pranz. Medicul meu de familie la aflarea acestei "povesti"mi-a recomandat sa termin cu tratamentul definitiv (sau sa-l injumatatesc )sau sa urmez doar calea regimului prescris de Dr Nutritionist,ptr ca n-am diabet ci...PREDIABET (adica val.glicemiei -indiferent de momentul zilei-nu depaseste 200,iar dimineata pe nemancate 125).La o informare in prealabil am reusit sa ma edific ca cele aflate de la medicul de familie sunt veridice si sa nu-mi fac probleme ca de "anomaliile mele"sufera 1 din 2 persoane pe glob ! Unele "ERORI"de diagnosticare pot "DARAMA"un organism "in genere"sanatos prin autosugestie !
crysis
Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:00
Afla cum poti castiga 1.000 E/luna dintr-un job part-time

Daca vrei sa castigi minim 1.000 E/luna dintr-un job part-time ,noi iti oferim toate conditiile .Sediul este in zona UNIVERSITATII.
Daca te-ai hotarat suna te rog la 021.312.41.17 sau 021.312.41.80
COD 1332 .
NOI TE ASTEPTAM !
IOANA1947
Postat pe 16 Ianuarie 2010 08:10
De la: Doreen, la data 2010-01-04 13:00:40Pornind de la o greseala personala de a nu mai repeta analizele (nici nu aveam de unde sa stiu ca acestea -de regula-se repeta,nefectuindu-le niciodata pana la 45 de ani),am fost diagnisticat cu DIABET destul de ...avansat(371 glicemie)!!! Analizele mi-au iesit foarte bune ,(exceptie facand glicemia si trigliceridele.)toate rezultatele fiind in parametrii optimi ! Dr.nutritionist imediat mi-a administrat un tratament(eu personal am refuzat un tratament cu insulina prescris in prima faza)compus din Amaryl 2 , Siofor 1000 si regim pe care l-am respectat cca 6 luni ,zi de zi ! in acest rastimp am avut mai multe "SEDINTE DE STARI FEBRILE SI DE AMETEALA ", unele tulburari de vedere si chiar unele "anomalii "ale membrelor ! Glicemia in timpul celor 6 luni de tratament a oscilat intre 85 si 111 !!! Am aflat mai tarziu ca acele crize erau hipoglicemice si mi s-a recomandat sa intrerup tratamentul o perioada,timp in care saptamanal sa monitorizez glicemia. Glicemia a oscilat intre 94 si 117 dimineata si 116-161 la pranz. Medicul meu de familie la aflarea acestei "povesti"mi-a recomandat sa termin cu tratamentul definitiv (sau sa-l injumatatesc )sau sa urmez doar calea regimului prescris de Dr Nutritionist,ptr ca n-am diabet ci...PREDIABET (adica val.glicemiei -indiferent de momentul zilei-nu depaseste 200,iar dimineata pe nemancate 125).La o informare in prealabil am reusit sa ma edific ca cele aflate de la medicul de familie sunt veridice si sa nu-mi fac probleme ca de "anomaliile mele"sufera 1 din 2 persoane pe glob ! Unele "ERORI"de diagnosticare pot "DARAMA"un organism "in genere"sanatos prin autosugestie !



Pai intai iti dadea sioforul sa scada pofta de mancare in cazul in care erau ceva probleme de supraponderabilitate - si ceva pilule sa scada glicemia aia de ajunsese in tavan.... asta dupa niste teste destul de atent facute. apoi....regim prescris de nutritionist....deci...medicul nu a gresit, daca stai sa citesti ce fac cele doua pastile si cum se administreaza, ci tu... pentru ca diabetologul ti-a si spus ca trebuie sa te intorci la control peste 3 luni de la inceperea tratamentului.... sau poate ai uitat ... sau poate nu ai vrut sa ne spui noua... dar iti spun sigur ca la cei la care abia descopera diabetul se da tratament pentru maxim 3 luni ;)
Pucca_healthy
Postat pe 24 Ianuarie 2010 16:52
PENTRU...PUCCA ! 1- La 1.91m am 98 de kg(deci nu sunt supraponderal sau...obez) 2-La cca o luna de la vizita mea la diabetolog mi-am reefectuat analizele iar glicemia (109),trigliceridele si analiza de urina mi-au iesit foarte bune(numai...colesterolul putin marit-207-)3-La policliunica unde mi-am efectuat prima data analizele ,multi s-au plans ca analizele ies eronat !!! Asa ca ...d.na PUCCA sau cum te-oi numi,nu mai apara aceasta tagma de "jucatori cu destinul altora"pentru ca medicina romaneasca de 3-4 decenii este "SPRE COLAPS? !!! NE ducem in UNGARIA sau UKRAINA ptr o interventie la apendicita sau la sinusuri ptr ca ptr astfel de "simple afectiuni" in ROMANIA SE MOARE ! SE MOARE IN ROMANIA DE ORICE d.na PUCCA ! Se moare datorita INCOMPETENTEI !!! P.S. Indiferent de dieta sau tratamentul administrat in DIABET,niciodata un diabetic nu atinge glicemii de 80-90 ! Si...mai cititi din experienta si rapoartele altor specialisti in domeniu : DIABET este cert in cazul glicemiilor de peste 200 ,iar intre 110-200 este PREDIABET ! Pai...PREDIABETUL nu este DIABET ! Iar in ce ma priveste pe nemancate si fara tratamentul luat de 3 luni ,cea mai mare glicemie am avut-o de 117 ! ... si pe " mancate " in miezul zilei 151 !
crysis
Postat pe 25 Ianuarie 2010 15:40
De la: Doreen, la data 2010-01-04 13:00:40Pornind de la o greseala personala de a nu mai repeta analizele (nici nu aveam de unde sa stiu ca acestea -de regula-se repeta,nefectuindu-le niciodata pana la 45 de ani),am fost diagnisticat cu DIABET destul de ...avansat(371 glicemie)!!! Analizele mi-au iesit foarte bune ,(exceptie facand glicemia si trigliceridele.)toate rezultatele fiind in parametrii optimi ! Dr.nutritionist imediat mi-a administrat un tratament(eu personal am refuzat un tratament cu insulina prescris in prima faza)compus din Amaryl 2 , Siofor 1000 si regim pe care l-am respectat cca 6 luni ,zi de zi ! in acest rastimp am avut mai multe "SEDINTE DE STARI FEBRILE SI DE AMETEALA ", unele tulburari de vedere si chiar unele "anomalii "ale membrelor ! Glicemia in timpul celor 6 luni de tratament a oscilat intre 85 si 111 !!! Am aflat mai tarziu ca acele crize erau hipoglicemice si mi s-a recomandat sa intrerup tratamentul o perioada,timp in care saptamanal sa monitorizez glicemia. Glicemia a oscilat intre 94 si 117 dimineata si 116-161 la pranz. Medicul meu de familie la aflarea acestei "povesti"mi-a recomandat sa termin cu tratamentul definitiv (sau sa-l injumatatesc )sau sa urmez doar calea regimului prescris de Dr Nutritionist,ptr ca n-am diabet ci...PREDIABET
(adica val.glicemiei -indiferent de momentul zilei-nu depaseste 200,iar dimineata pe nemancate 125).La o informare in prealabil am reusit sa ma edific ca cele aflate de la medicul de familie sunt veridice si sa nu-mi fac probleme ca de "anomaliile mele"sufera 1 din 2 persoane pe glob ! Unele "ERORI"de diagnosticare pot "DARAMA"un organism "in genere"sanatos prin autosugestie !


ma bucur ca s-au rezolvat problemele. asa este! unii medici sunt inconstienti.... parca nici nu au facut facultatea de medicina, nu au depus un juramant. dar Romania sufera si noi nu putem face nimic.
parca le facem lor pe plac.
dar am intalnit si doctori deosebiti. am fost la Bv la un medic neurolog f f f f f cinstiti si bine pregatit. lui si celor ca dansul Dumnezeu sa le inmulteasca harul! sa ai grija de tine si sa ramai la fel(ai o stare de spirit placuta)
kudika182838
Postat pe 31 Ianuarie 2010 09:25
doreen, doctorii nu-ti baga medicamentele in vena, iti scriu reteta. sigur ca e important ca examenele sa fie aprofundate si sa aveti un medic de incredere. regimul oricum este bun, in special sa eliminati grasimile "rele" din carneturi. faptul ca aveti glicemia mare nu inseamna ca nu riscati sa faceti diabet.
eleain
Postat pe 31 Ianuarie 2010 09:47
Tocmai ca faceam pe cont propriu "investigatii" privind modalitatea de a slabi , am gresit foarte mult. Dar pana la urma am dat peste un nutritionist care pe mine m-a ajutat foarte mult , mi-a recomandat Lemo Silhouette si atat organismul cat si eu ca persoana nu am avut de suferit. Eu zic ca nutritionistii ajuta foarte mult...
RoxyRoxx
Postat pe 21 Noiembrie 2013 20:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
INTARIREA IMUNITATII 4 De la: office_salinasusesi_ro 13 Aprilie 2010 09:38
4YOU iti propune o noutate----mezoterapia virtuala 5 De la: cornel_sabin 27 Februarie 2010 00:12
Slim Complex 2 De la: healthy007677 21 Octombrie 2009 20:54
Cate kilograme pe luna pot da jos in mod sanatos? 73 De la: Mirelapufulete 24 Ianuarie 2012 18:44
apa cu argint coloidal 13 De la: deliutza1975 9 Iulie 2012 12:42