Setari Cookie-uri

Peruci!

Multe persoane, femei cat si barbati, sufera din cauza caderii parului (alopeciei).Si mai nou alte boli, cum ar fi cancerul, lasa multe persoane sa sufere de acest defect estetic care este foarte important.

De-a lungul timpului s-au incercat multe metode pentru a remedia acest defect.Transplantul de par este o metoda excelenta ,insa pentru multi dintre noi,este mult prea scump si nu si-l poate permite oricine.

Perucile, sunt o metoda foarte buna pentru a ascunde alopecia si sunt tot felul de modele de peruci in prezent.Insa perucile simple nu ascund foarte bine acest defect si in plus sunt foarte calduroase.

Exista acum ceva nou!!

Peruci deosebite inseamna perucile bazate pe un nou sistem care se muleaza pe pielea capului creand astfel aparenta cresterii firului de par din cap.Fiecare fir de par este inserat manual in sistem.Aceste peruci sunt special concepute pentru ca parul sa arate ca si cand ar creste direct din scalp.Materialul care sta la baza lasa sa se vada pielea capului,astfel nu sunt deloc calduroase!

Mai e ceva! Cheia avantajului lor este ca poti sa-ti faci coafura dorita.Poate fi purtat cu carare in orice parte,dat peste cap,in coada de cal, etc,aratand foarte natural.Sunt facute 100% din par natural,astfel se pot ondula,indrepta,vopsi,etc.

Sistemul(baza perucii) care este o foarte foarte subtire este aplicat pe pielea capului cu adezive special create (care nu produc nici un fel de iritatie pentru piele) si adera de piele "disparand". Poate fi purtata pana la 2-6 saptamani fara nici o problema. Se poate face orice activitate fara sa te ingrijorezi daca iti cade de pe cap sau nu ,ca perucile simple.Se poate face dus, innot,orice fel de sport si activitate.Se indeparteaza fara nici un fel de problema cu ajutorul unor solutiilor special create pentru indepartare.Se spala sistemul si se aplica din nou in cateva minute.
mai multe detalii la peruci.deosebite @ gmail . com
peruci_deosebite
Postat pe 10 Aprilie 2010 19:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
tattoo 37 De la: cosmetice2011 21 Februarie 2011 20:49
Syoss 4 De la: mihaelax_2005 14 Octombrie 2010 12:43
Realizez machiaje profesionale 1 De la: makeupartist_prof 31 Ianuarie 2011 10:27
Naturaletea exotica si femeile paroase...revin la moda ?!... 22 De la: alfredodecurtofreco 7 Decembrie 2010 09:37
Exfoliator si hidratant ptr acnee, piele foarte uscata, pigmentatii, rash cutanat 1 De la: romdesimed 13 Ianuarie 2009 09:53