Mai multe
| buna as vrea sa ma ajutati cu un sfat, am mare nevoie. am 18 ani, acum 5 ani am avut primul prieten, ne intalneam doar in vacantele de vara. ne-am intalnit cam 2 veri. eu tineam foarte mult la el , dar el nu prea . dupa 2 veri ne-am despartit si l-am blestemat sa nu ma uite niciodata si sa ma iubeasca. surprinzator s-a intamplat. de 3-4ani este indragostit de mine si s-a tot rugat sa ne impacam. momentan suntem impreuna de 2 luni, am hotarat sa-i dau o sansa. intr-o seara ne-am certat si m-am ambitionat sa nu ii mai raspund la telefon. la un moment dat mi-a trimis un sms si mi-a zis ca nu mai are rost sa traiasca daca ma despart de el. m-am speriat in momentul acela si l-am sunat. mi-a zis ca se urca in masina si se duce sa caute un pom mare. intr-un sfarsit am reusit sa-l linistesc .imi era foarte frica sa nu pateasca ceva, il aveam pe constiinta , ma simteam vinovata , iar lumea ma considera pe mine vinovata daca patea ceva. ce parere aveti despre lucrul acesta , ce sa fac in acest caz???. nu as vrea sa devina un obicei, ma simt amenintata. va rog sa-mi raspundeti, am nevoie. | ||
|
kudika004795 Postat pe 13 Iulie 2010 19:18 |
||
|---|---|---|
De la: kudika004795, la data 2010-07-13 19:18:50buna as vrea sa ma ajutati cu un sfat, am mare nevoie. am 18 ani, acum 5 ani am avut primul prieten, ne intalneam doar in vacantele de vara. ne-am intalnit cam 2 veri. eu tineam foarte mult la el , dar el nu prea . dupa 2 veri ne-am despartit si l-am blestemat sa nu ma uite niciodata si sa ma iubeasca. surprinzator s-a intamplat. de 3-4ani este indragostit de mine si s-a tot rugat sa ne impacam. momentan suntem impreuna de 2 luni, am hotarat sa-i dau o sansa. intr-o seara ne-am certat si m-am ambitionat sa nu ii mai raspund la telefon. la un moment dat mi-a trimis un sms si mi-a zis ca nu mai are rost sa traiasca daca ma despart de el. m-am speriat in momentul acela si l-am sunat. mi-a zis ca se urca in masina si se duce sa caute un pom mare. intr-un sfarsit am reusit sa-l linistesc .imi era foarte frica sa nu pateasca ceva, il aveam pe constiinta , ma simteam vinovata , iar lumea ma considera pe mine vinovata daca patea ceva. ce parere aveti despre lucrul acesta , ce sa fac in acest caz???. nu as vrea sa devina un obicei, ma simt amenintata. va rog sa-mi raspundeti, am nevoie. Aceeasi poveste ca si a mea... De la prea multe certuri am ajuns sa vreau cu tot sufletul sa fiu singura.. si i`am spus`o .. mi`a spus k se sinucide .. si vorbea foarte serios .. a plans ... mi-am dat seama ca ma iubeste... dupa cateva zile dupa ce i`am zis ca vreau sa ne despartim am vorbit din nou .. ne`am impacat si suntem fericiti.. nu ne`am mai certat .. nu vreau sa`l pierd pt ca stiu ca ma iubeste asa ca eu cred ca acest baiat chiar te iubeste.. si nu cred ca din cauza ca l`ai blestemat ... sunt sigura ca daca a vrut sa`si ia viata pentru tine mai mult ca sigur vrea sa traiska cu tine ..
|
||
|
PinkilyDinkily Postat pe 15 Iulie 2010 04:08 |
||
Voi chiar sunteti serioase, nu? Si credeti ce spuneti....Oh, Doamne! |
||
|
|
||
|
rashela Postat pe 15 Iulie 2010 05:43 |
||
|
" l-am blestemat sa nu ma uite niciodata si sa ma iubeasca" Asta e efectul blestemului!
|
||
|
Barbie30 Postat pe 15 Iulie 2010 08:22 |
||
De la: kudika004795, la data 2010-07-13 19:18:50buna as vrea sa ma ajutati cu un sfat, am mare nevoie. am 18 ani, acum 5 ani am avut primul prieten, ne intalneam doar in vacantele de vara. ne-am intalnit cam 2 veri. eu tineam foarte mult la el , dar el nu prea . dupa 2 veri ne-am despartit si l-am blestemat sa nu ma uite niciodata si sa ma iubeasca. surprinzator s-a intamplat. de 3-4ani este indragostit de mine si s-a tot rugat sa ne impacam. momentan suntem impreuna de 2 luni, am hotarat sa-i dau o sansa. intr-o seara ne-am certat si m-am ambitionat sa nu ii mai raspund la telefon. la un moment dat mi-a trimis un sms si mi-a zis ca nu mai are rost sa traiasca daca ma despart de el. m-am speriat in momentul acela si l-am sunat. mi-a zis ca se urca in masina si se duce sa caute un pom mare. intr-un sfarsit am reusit sa-l linistesc .imi era foarte frica sa nu pateasca ceva, il aveam pe constiinta , ma simteam vinovata , iar lumea ma considera pe mine vinovata daca patea ceva. ce parere aveti despre lucrul acesta , ce sa fac in acest caz???. nu as vrea sa devina un obicei, ma simt amenintata. va rog sa-mi raspundeti, am nevoie. Kudiko, Mi se pare mie, sau tu ai inceput cam ''prematur'' relatiile un acest baiat? Adica totusi... ma gandesc ca prima oara cand ati fost ''impreuna'', aveai 13 ani! Eu la 13 ani nu iubeam, doar aveam senzatia ca fac asta. Dar in schimb aveam relatii platonice cu baietii din 'cartier', cei cu care am crescut! Blestemele nu-si au rostul intr-o relatie. Doar pt ca tu i-ai strigat in fata sau ti-ai spus in gand ''il blestem sa ma iubeasca mereu'', crezi ca de-asta sunteti si acum impreuna, dupa atata timp? Mai degraba as crede ca e obisnuinta, avand in vedere ca ati mai fost impreuna si un trecut. Cati ani are el? Pentru ce cauta un pom mare? Ti-a prins slabiciunea, iar asta va fi intotdeauna o tinta pt el atunci cand lucrurile nu ies chiar asa cum si-ar dori cu tine. Mai grav e, ca astfel de oameni, foarte usor pot face obsesie pt o anumita persoana, iar atunci viata ta s-ar complica mult mai mult decat e acum. Daca il iubesti, continua relatia cu el, dar la un alt nivel. Dar daca simti ca ceva e in neregula, discuta cu el. Doar impreuna puteti lua o decizie impreuna. Zic asta, ca pe viitor sa nu mai intampini astfel de probleme si sa nu te trezesti ca afli ca ''domnul'' tau a facut te miri ce, doar pt ca tu nu te mai simteai confortabil in relatie si vroiai altceva! Bafta!
|
||
|
Lisssa Postat pe 15 Iulie 2010 08:31 |
||
nu cred ca se glumeste cu astfel de lucruri... ai mare grija pe viitor !
|
||
|
darya28 Postat pe 15 Iulie 2010 08:38 |
||
|
am si eu o rugaminte! sunt indragostit "lulea" de angelica aia , n-ai vrea tu s-o blestemi sa nu mai iubeasca pe altu decat pe subsemnatu'? promit sa fiu profund recunoscator!
|
||
|
fante_de_dorobanti Postat pe 15 Iulie 2010 08:56 |
||
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-07-15 08:56:49am si eu o rugaminte! sunt indragostit "lulea" de angelica aia , n-ai vrea tu s-o blestemi sa nu mai iubeasca pe altu decat pe subsemnatu'? Mai tarziu vrei sa te ''omoare'' in viata? Ti-ar place sa se posteze vreun topic pe-aici in care sa se vorbeasca de tentativa ta esuata de sinucidere din iubire?
|
||
|
Lisssa Postat pe 15 Iulie 2010 09:00 |
||
Stii cum e vorba aia? "ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca"
|
||
|
_Cryssa_ Postat pe 15 Iulie 2010 09:04 |
||
|
Punct ochit - punct lovit! ''Ce nu te omoara, te face mai puternic.'' So... Fante, take care, deschide bine ochii... Ai grija, daca nu te vei omori, cu sguranta vei ''renaste'': fante_mai_puternic
|
||
|
Lisssa Postat pe 15 Iulie 2010 09:09 |
||
De la: Lisssa, la data 2010-07-15 09:09:34Punct ochit - punct lovit! mda! ma "iubeste" femeile
|
||
|
fante_de_dorobanti Postat pe 15 Iulie 2010 09:42 |
||
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-07-15 09:42:50De la: Lisssa, la data 2010-07-15 09:09:34Punct ochit - punct lovit! Prietenii sti de ce!
|
||
|
Lisssa Postat pe 15 Iulie 2010 09:46 |
||
|
(...) stiu* (...)! Ptiuuu... scuze... ma grabeam... sa imi inchid slitul de la blugi.
|
||
|
Lisssa Postat pe 15 Iulie 2010 09:47 |
||
De la: Lisssa, la data 2010-07-15 09:47:29(...) stiu* (...)! si din graba ti-ai prins ceva nu-i asa?
|
||
|
fante_de_dorobanti Postat pe 15 Iulie 2010 09:49 |
||
De la: Lisssa, la data 2010-07-15 09:46:31De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-07-15 09:42:50De la: Lisssa, la data 2010-07-15 09:09:34Punct ochit - punct lovit! nu fac parte din categoria prietenilor asa ca-s in ceata! p.s prima mea postare a fost o gluma inofensiva si trebuia perceputa ca atare!
|
||
|
fante_de_dorobanti Postat pe 15 Iulie 2010 09:50 |
||
|
Fante... fi sigur ca postarea ta a fost luata ca atare! Doar ca... mai glumeam si noi, sa treaca timpul si supararea domnisoarei Sau ti se pare ca eu am vorbit la modul cel mai serios?
|
||
|
Lisssa Postat pe 15 Iulie 2010 09:53 |
||
De la: Lisssa, la data 2010-07-15 09:53:28Fante... fi sigur ca postarea ta a fost luata ca atare! mi-ar fi parut rau sa nu!
|
||
|
fante_de_dorobanti Postat pe 15 Iulie 2010 10:03 |
||
multumesc pt sfat
|
||
|
kudika004795 Postat pe 15 Iulie 2010 15:01 |
||
multumesc pt sfat
|
||
|
kudika004795 Postat pe 15 Iulie 2010 15:02 |
||
| buna scumpo, daca la 13 ani ai avut deja primul prieten...inseamna ca te-ai maturizat fff devreme. prietenul nu se omoara ...stai linistita ca nu-l ai pe constiinta. el probabil profita putin de faptul ca tu esti o tanara sensibila si cu frica lui dumnezeu. ai grija de tine si-ti doresc o viata frumoasa,MIOARA PIRVU,CRAIOVA | ||
|
mioarapirvu Postat pe 25 Iulie 2010 00:38 |
||
TIMPUL NU NE ASTEAPTA.......................................................VREAU IUBIRE.......................................ALEX...............................TE VREAU.....................NU MAI POT ASTEPTA MULT..........................................................TE DORESC
|
||
|
kudika183384 Postat pe 25 Iulie 2010 14:25 |
||
Buna papusa..Ti-am citit mesaju si spre surprinderea mea chiar am plans,desi sant o fire puternica.Este tare tragic,saracu ce mult sufera...Dar sti ce m-am gandit ca sa-l lasi sa faca treaba aia ce-ai spus tu cu copacu si sa vi la mine.
|
||
|
floryncretzu Postat pe 25 Iulie 2010 15:00 |
||
Buna si eu am fost pusa in situatzia asta cand m-am despartit de fostul prieten... care nici nu dadea impresia ca m-ar iubi... dupa ce ne-am despartit a zis ca vrea sa se omoare, si plangeam aman2 in fine... eu tot ii ziceam clar ca nu vreau sa mai fiu cu el pentru ca am pe altul si ma ameninta ca se omoara.. ii spuneam ca nu are pentru cine... si sa gaseasca pe alta.. asta se intampla noaptea la telefon de la ora 11 pana pe la 4 .. am stat sa il conving intr-un final... el are 19 ani si eu 16 la varsta mea nu vreau o astfel de relatie si i-am zis pa... acum inca ma mai cauta dar nu mai are acele concepte si l-am anuntzat pe prietenul meu actual de ce s-a intamplat. Decat sa stai toata viatza asha cu amenintarea asta mai bine ar fi sa pui punct sa anuntzi pe toata lumea si gatha... Asta e clar ca daca te ameninta o data o va face si a doua oara Eu ti-am spus parerea mea mai bine te desparti acum decat mai tarziu asta daca vrei cu adevarat sa te desparti de el si nu il iubesti
|
||
|
leontina_love Postat pe 25 Iulie 2010 19:34 |
||
Eu credeam ca pe acest site bantuie mai mult adulti, insa azi am constatat ca pe aici se afla-n treaba minorii. Una se apuca sa intrebe ce anticonceptionale sa ia, altul intreaba cum sa-si umple timpul dupa ce si-a luat-o-n freza de la una care, evident, a avrut doar sex. Acum vaz ca am incpeut s-o dam in latura oculta cu blesteme si altele asemenea. E adevarat ca blestemul e ceva destul de grav dpdv al credintei, insa m-as mira ca domnisorica si domnisorul in cauz aau habar de dogmele religioase. Oare tu n-ai auzit ca unii oameni folosesc ceea ce se cheama SANTAJ SENTIMENTAL? Uuffff, greu mai e ptr unii sa-si puna creierasul la contributie si ma intreb de ce?
|
||
|
puiut_77 Postat pe 27 Iulie 2010 12:19 |
||
|
Eu credeam ca pe acest site bantuie mai mult adulti, insa azi am constatat ca pe aici se afla-n treaba minorii. Una se apuca sa intrebe ce anticonceptionale sa ia, altul intreaba cum sa-si umple timpul dupa ce si-a luat-o-n freza de la una care, evident, a avrut doar sex. Acum vaz ca am incpeut s-o dam in latura oculta cu blesteme si altele asemenea. E adevarat ca blestemul e ceva destul de grav dpdv al credintei, insa m-as mira ca domnisorica si domnisorul in cauz aau habar de dogmele religioase. Oare tu n-ai auzit ca unii oameni folosesc ceea ce se cheama SANTAJ SENTIMENTAL? Uuffff, greu mai e ptr unii sa-si puna creierasul la contributie si ma intreb de ce? ..asa este , ai dreptate..din ce in ce vad multe subiecte postate de minori ..poi ei acum sunt "in floare"
|
||
|
ionelyizza Postat pe 2 August 2010 18:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| hg | 4 | De la: iacinta 8 Martie 2010 09:01 |
| extensii de unghii profesionale de portelan.Bune sau rele?? | 15 | De la: MagnifiQue_GiRL 6 Iulie 2012 00:51 |
| COMPATIBILITATE intre taur si capricorn | 1 | De la: rockist 17 Ianuarie 2010 13:33 |
|
|
||
| buna | 4 | De la: anastasia_m 1 Iunie 2010 20:59 |
| caut colaboratori | 2 | De la: kudika174830 21 Mai 2010 01:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.