Mai multe
| Stie cineva cat timp se poate incalzi solutia cu ulei si apa folosita in lampa de aromaterapie??? | ||
|
joy_18 Postat pe 20 Iulie 2010 03:32 |
||
|---|---|---|
Precizez ca m-am inspaimantat cand a inceput sa clocoteasca;)) Mersi!.... |
||
|
joy_18 Postat pe 20 Iulie 2010 03:33 |
||
|
�n func�ie de c�t de intens vrei s� fie mirosul �n �nc�pere, po�i l�sa aprins� lum�n�rica �n lamp� oric�t de mult, chiar p�na se stinge. Eu pe timp de iarn� pun apa cu uleiul aromatizant �n lamp� (cu mai mult� ap�) seara �i las lum�n�rica s� ard� p�n� se stinge singur� �i m� culc a�a, cu lumin� obscur� �i miros frumos. Nu e nici un bai dac� va ,,clocoti". Trebuie s� �tii c� atunci c�nd se va termina apa de evaporat, va r�m�ne uleiul, care, dac� nu va fi completat cu ap�, va scoate un abur alb - gri, asem�n�tor cu un fum, p�n� se va evapora tot.Nu e pericol, �n orice caz. Ai grij� doar unde amplasezi lampa ca s� nu fie �n preajma a ceva inflamabil. Numai bine, �i nop�i (si zile) parfumate!
|
||
|
|
||
|
otileah Postat pe 26 Iulie 2010 16:58 |
||
| Mersi.... | ||
|
joy_18 Postat pe 26 Iulie 2010 19:31 |
||
| Nu conteaza cat il tii uleiul.Eu loucrez intr-un magazin de obiecte de artizanat si avem si lampi de aromoterapie, cu bec.Vreau sa zic ca toata ziua lasam lampa in priza, adik 12 ore, si nu patea nimik, bineinteles, intensitatea becului se putea regla.Si mai adaugam din cand in cand apa, k sa nu se evapore si uleiul. | ||
|
miha21 Postat pe 29 Iulie 2010 19:56 |
||
| o poti incalzi pana la fierbere,dar trebuie sa tii cont sa aiba mai multa apa decat ulei...max 7-8 picaturi si apa in completare..sper c-am fost de folos | ||
|
kudika228725 Postat pe 21 August 2010 23:04 |
||
Mda ....mersi frumos. Pana la urma mi-am dat seama cum funcioneaza procesul.....;)). |
||
|
joy_18 Postat pe 22 August 2010 21:37 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| intrebare | 17 | De la: kudika054380 7 Octombrie 2011 22:56 |
| VREAU SA SLABESC! SI AM NEVOIE DE UN GRUP DE SUSTINERE | 44 | De la: O_Grasuta_Draguta_1 23 Iunie 2014 08:35 |
| vreau sa slabesc cat mai repede ajutati-ma si p mine plzz | 52 | De la: rockk 2 Noiembrie 2011 19:18 |
|
|
||
| cosmetice bio | 2 | De la: ileanastan 29 Aprilie 2010 07:44 |
| PRODUSE BUNE SI IEFTINE-UITE CA SE POATE | 3 | De la: cristinxxx 20 Februarie 2010 17:30 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.