Setari Cookie-uri

Stilul retro

Mi se pare super stilul retro si as vrea sa-mi amenajez apartamentul dupa acest stil. Problema e ca nu prea gasesc astfel de mobilier. Nu gasesc aproape nimic altceva decat mobilier minimalist. Nu stiu ce s-a intamplat dar vad ca mai nou toate firmele de mobilier au adoptat acest stil.
Ma poate ajuta cineva? Imi puteti recomanda un magazin?
alexa_a_condo
Postat pe 26 Septembrie 2008 17:33
Buna ziua,

Magazinul Interior Store comercializeaza mobilier de lux, pentru toate stilurile de amenajare.

Puteti vizita site-ul nostru: www.interiorstore.ro sau puteti trimite un email pe adresa office@interiorstore.ro pentru a ne oferi mai multe informatii despre piesele de mobilier pe care doriti sa achizitionati.

O zi buna,
Echipa
Interior Store
InteriorStore
Postat pe 12 Octombrie 2008 03:23
Salutare! Ne lasi sa-ti cunoastem o parte din personalitatea ta ,iar noi iti stam la dispozitia cu : MOBILA DE LUX DIN LEMN MASIV EGYPT, sculptata manual, pictata sau simpla , RUSTICA sau ANTICHIZATA , USI MASIVE SCULPTATE ,PARCHET PLACAT CU DIVERSE METALE sau PICTAT manual.Onoram comenzi : mobila pentru uz casnic , pt.birouri, sali de nunti / conferinte , pt.spatii comerciale, spatii publice , cabinete medicale cit si accesorii pentru decoratiuni interioare .Toate sunt piese unice realizate manual incepind de la cele mai simple piese pina la cele mai extravagante finisate cu foita de aur autentica.
La noi ai libertatea de a-ti crea si personaliza propriul tau spatiul .Simplu! Faci un priect si noi il transpunem in lemn.
Va asteptam cu drag sa vizitati magazinul nostru MELOOKY din Oradea, Calea Aradului nr.14 sau galeria foto www.condo.ro/comunitate/AngelaHaq , e-mail: melooky_design@yahoo.com
V-am pupat!
AngelaHaq
Postat pe 2 Noiembrie 2008 13:20
Buna..am si eu o nelamurire...in sensul ca nu stiu ce stil sa aleg sa imi amenajez dormitorul... l-am vopsit in mov pal, am mobila neagra cu putin alb si parchet(hmm..niste culori amestecate tot asa...cu dungi mai inchise si deschide de maro crem..bla bla) ideea de la care am pornit a fost sa il fac in stil japonez o chestie de genu, iar acum nu stiu ce culoare sa aleg la perdele, la covor...ce corp de iluminat sa potrivesc..chiar sunt in ceata..dc ma puteti ajuta cu vreo idee....

Postat pe 5 Noiembrie 2008 10:39
varya, draga, dormitorul tau poate sa devina un spatiu echilibrat, placut si relaxant, foarte finut si feminin, mai ales ca ai ales culoarea lila pt pereti...daca tu spui ca peretii sunt un mov pal, atunci eu zic ca niste draperii violet inchis(dar nu tipator, ci mai stins, mai moale, dar totusi inchis), ar fi de mare efect...sau poti sa optezi pt storuri, sunt diferite tipuri cu fel de fel de sisteme de manipulare(orizontale sau verticale)...poti sa cauti la magazine de profil, sigur gasesti corpuri de iluminat....ceva din textil sau hartie, simplu, dar mare, cilindric in mijlocul tavanului, sau doua, de asemenea mari, de o parte si de alta a patului, deasupra noptierelor (cu tija lunga, sa atarne la vreu-un metru deasupra noptierei) sunt foarte in "trend" (ca sa folosesc termeni de-astia a la snobism, care mie mi se par de altfel cel putin caraghiosi )...covorul?hmmm...daca crezi ca nu o sa-l murdareasca sotul cand iti serveste micul dejun la pat , atunci poti sa il alegi de culoare deschisa...bej, crem, poate chiar alb cu un model mov, sau negru...eu as opta totusi pt unul fara model...parerea mea ;)...bun, ce mai era?....desigur totul prinde viata in momentul in care isi fac aparitia si obiectele decorative, care pot contine alb, negru, diferite nuante de violet...voila!!!succes mare, si fii inspirata!
feeleco
Postat pe 10 Noiembrie 2008 20:26
este o ideie originala , angela te poate ajuta are cateva modele rustice foarte interesante desi nu sant de acord cu publicitatea pe acest forum merita osteneala de a privi galeria ei nu de alta dar merita , sustin arta de bun gust si artistii iata de ce sant de acord cu mediatizarea produselor sale (nu vinde case nu vinde mobila in buticuri )chear este arta ,arta si bun gust !!!!
gigibrbr_condo
Postat pe 4 Decembrie 2008 22:18
a_saved
Postat pe 7 Ianuarie 2009 15:12
presupun ca te intereseaza mobila clasica daca este asa scriemi ca sa iti trimit poze atat pentru dormitor si sufragerii
luminitagrigoriu
Postat pe 12 Ianuarie 2009 15:52
PENTRU alexa_a Ar trebui sa spui cat de departe esti dispusa sa mergi.De ex incepi cu alegerea clantei usii de la intrare(gasesti la arta-fierului.ro design cupru sau cupru imbracat partial ci ceramica alba sau la multeusi acelasi model dar ceramica e pictata naiv).Vrei un retro modern stil fier forjat,basoreliefuri rigips sau polistiren sau rustic vechi stil case boieresti cu cupru email,lemn ?Oricum nu recomand tot apartamentul in stil retro,mi se pare obositor,eventual holul de la intrare,sufrageria,baia.daca vrei o zona sau un produs anume detaliaza si poate va aajut.

Postat pe 20 Aprilie 2009 20:16
Pentru o baie in stil Retro, incearca pe: http://www.baiadevis.ro/articole.htm#Stilul_Retro, unde o sa gasesti o gama variata de articole pentru bai retro.
baiadevis
Postat pe 21 Aprilie 2009 09:24
Alexa, buna ziua,
Trebuie sa va ganditi la cateva lucruri, inainte de a face un apartament "retro":
1. "Retro" inseamna foarte multe lucruri; sunt MULTE epocile sau culturile sau modele pe care le puteti pastisa (copia).Trebuie sa va ganditi deci la un "cand?" la un "de unde"...etc. Asta nu inseamna ca nu le puteti si amesteca.
2. Inaltimea unu apartament este de 250-272cm. Adica MICA. Mobilele de pe vremuri se faceau pentru camere INALTE. Daca puneti un dulap sculptat cu tablii intr-un dormitor de 14mp cu H=250 si un pat cu tablii ocupati vizual tot spatiul. Nu mai "respira'. Aveti mare grija cand alegeti.
3. "Minimalist" este RETRO! Dateaza din 1920-30! Apelati la un designer sau arhitect. Apartamentele sunt cel mai greu de amenajat cand ti se cere asa ceva (retro sau eclectic). Atelierul meu e in centru, la Galerii. Nu am eu timp ptr apartamente dar cunosc designeri. Daca nu, cereti-i sa va arate un apartament facut de el si intrebati si propietarii daca sunt multumiti. Multi (designeri) sunt facuti din alte meserii si...

In fine, umblati prin consignatii. La Paulesti, daca mi-aduc bine aminte, e un anticar bun. De obicei vinde antichitati mici pe drumul de la Sinaia la Peles. (In fine... cand e cald)

Succes!
arhi45
Postat pe 25 Aprilie 2009 16:45
apropo de dulapuri mai toate fabricile care fac dulapri de inaltime 2500 fac si varianta de 2200 deci iti poti achizitiona orice mobilier doresti pentru dormitor

iar pentru baie stil mergeti direct la producator resapectiv este in piatra neamt fabrica de mobilier de baie si mic mobilier stil din lemn masiv galeriipiatraneamt daca mai aveti nevoie de relatii scrieti-mi iar pentru mobilier de dormitor si sufragerii va pot indruma la alt producator
luminitagrigoriu
Postat pe 22 Mai 2009 19:45
Pentru a cumpara mobila retro va invitam sa vizitati magazinul nostru online:
www.vanzaremobila.ro/sufragerie/retro , unde puteti gasi mai multe colectii care se potrivesc atat la un apartament cat si la o casa.
calin12113
Postat pe 25 Iulie 2009 14:13
Buna ziua.Va pot ajuta cu mobila atat in stil retro, sau japonez,sau orice alt stil doriti.Fie imi trimiteti pozele dupa care v-ati inspirat,fie poze cu mobilierul pe care vi-ati dori.Alta varianta ar fi sa ne intalnim,si sa va ofer consiliere.Dupa cum am spus ma ocup cu vanzarea de mobilier,in preturi cat mai accesibile pentru toata lumea,si cu forme sau detalii ce nu se intalnesc la tot pasul.Mailul meu este Anamaria.ion_mail@yahoo.com ,sau ma mai puteti gasi la numarul de telefon 0768436750.O zi buna
anamaria_ion
Postat pe 27 Februarie 2010 13:21
cel mai adevarat stil retro al mobilierului il gasesti in SH-utile cu mobilier sau la anticariate din acest domeniu. Sau ia mobilier vechi si renoneaza-l prin pictat, revopsit sau schimbare de husa.
lavric_diana
Postat pe 28 Februarie 2010 15:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Alimentatia bolnavilor de GUTA 3 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 19:36
Program deviz 2 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 20:04
Incalzirea prin pardoseala cu apa calda 1 De la: marian_valeanu22 18 Octombrie 2009 23:30
camera copil 7 ani 28 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 19:18
Decor de Pasti 7 De la: dia_moaca 2 Aprilie 2010 14:33