trandafiri

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent trandafiri: (3.7 din 3 voturi)
 
mihaela7 Avatarul lui mihaela7

12 mesaje
Membru din: 26/11/2007

trandafiriiiii ce frumos sunt atât de frumosi,floarea iubiri,dar au si ghimpi la fel ca în dragoste...nu tot timpul totul e roz în viată
Raporteaza abuz de limbaj
lilyneacsu23 Avatarul lui lilyneacsu23

17 mesaje
Membru din: 9/12/2008
Oras: slatina

O legenda greceasca spune ca trandafirul ar fi fost destinat sa fie, inca de la nastere, cea mai frumoasa floare. Zeita florilor, Chloris, a creat trandafirul din trupul unei nimfe moarte, foarte draga ei, si a vrut ca noua floare sa nu aiba pereche pe lume. De aceea, i-a convocat pe ceilalti zei ca fiecare sa-i daruiasca cate ceva din atributele lor: Dyonissos i-a daruit parfumul ametitor, Cele 3 Gratii i-au dat stralucirea, veselia si farmecul, Zephyr, vantul de primavara, a dat la o parte norii pentru ca Apollo sa lumineze si sa-l infloreasca. La urma, Ares, zeul razboiului, i-a dat in dar spinii, pentru ca floarea sa isi poata apara frumusetea.
TRANDAFIRUL...FLOAREA DRAGOSTEI!!!
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

''Un singur trandafir poate tine locul unei gradini... si un singur pieten poate face cat intreaga lume'' Leo F. Buscaglia
MarinAlina82 Avatarul lui MarinAlina82

28 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: constanta

Omul cultivă o mie de trandafiri fără să găsească lucrul pe care îl caută, când de fapt l-ar putea găsi într-un singur trandafir. - Antoine de Saint-Exupery
Raporteaza abuz de limbaj
Allynna
ghelene_06 Avatarul lui ghelene_06

17 mesaje
Membru din: 27/11/2007

si mie imi plac foarte mult trandafirii ,sunt superbi!dar imi plac si celelalte florila fel de mult.
Raporteaza abuz de limbaj
toldasmiroslavaluciana Avatarul lui toldasmiroslavaluciana

6 mesaje
Membru din: 27/11/2007

TRNDAFIRII...??sa nu uitam ca si cei mai frumosi trandafiri au spini....si inteapa(te ranesc uneori chiar daca sant daruiti di dragoste}NU?
Raporteaza abuz de limbaj
sst3htv Avatarul lui sst3htv

14 mesaje
Membru din: 23/02/2009

Nu stiu daca va intereseaza dar la www.struguridemasa.ro am vazut ca au trandafiri la ghiveci la 10 lei.. :-)
Raporteaza abuz de limbaj
IQart Avatarul lui IQart

49 mesaje
Membru din: 4/03/2009
Oras: bucuresti

"High Expectations" by Codrina
www.codrina.ro

Ca sa decorezi o casa, ai nevoie de idei, bani, curaj si rabdare. Daca tocmai sunteti pe punctul sa faceti asta, in mod cert veti avea ... "High Expectations"!

Nu este numele unui film si nici un titlu de carte... HE by C este numele unei colectii de tablouri art deco ce va va satisface in mod cert setea de frumos precum si orice pretentii legate de stilul locuintei voastre.

HE by C se adreseaza persoanelor cosmopolite si independente, si, in general, tuturor celor care incearca sa-si transforme locuinta intr-o mica opera de arta. Are un stil eclectic, se caracterizeaza prin foarte multe contraste, iar geometrizarea formelor poate da un aer de pretiozitate incaperii pe care ati accesoriza-o cu un astfel de tablou.
Tablourile cu personalitate din aceasta colectie - pictura abstracta non- figurativa, tehnica de ulei pe panza cu insertii de alte materiale - relief pe panza, creeaza un efect spectaculos. In plus, aceste tablouri pot constitui cadoul ideal. Va asiguram sprijinul in cautarea si gasirea picturilor care va definesc cel mai bine locuinta sau biroul si va asteptam cu drag solicitarile la:

IQ art
0747.633.494
comanda@iqart.ro
Raporteaza abuz de limbaj
Sarbatori luminate !