hidroizolatie bai

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent hidroizolatie bai: (5 din 1 vot)
 
Fosta membra Kudika.ro
aveti vreo idee cum as putea hidroizola o baie inainte de a o placa cu gresie si faianta???
Raporteaza abuz de limbaj
ionel_lupan Avatarul lui ionel_lupan

28 mesaje
Membru din: 29/01/2009
Oras: baia mare

exista mai multe tipuri de materiale , gama e destul de larga , depinde de ce asteptari ai si de cati bani dispui . un material bun te scoate undeva la aprox. 5Euro pe m2 (manopera inclusa) . de unde esti? intreb asta ca sa pot sa-ti dau pe luni sau marti tipuri de materiale pe care le poti folosi . ( ma refer la ce magazine sant pe langa tine ;, bricostore , pracktiker , etc .)
Raporteaza abuz de limbaj
rora_condo Avatarul lui rora_condo

67 mesaje
Membru din: 6/03/2009

Pentru o buna hidroizolatie eu recomand placi Aquapanel Cement Board Indoor ,sunt placi asemanatoare gips cartonului,dar sunt pe baza de ciment,au latime intre 90-100cm si lungime 1220-2400cm,si cca 15kg/mp,sau poti opta pe o tencuiala termo si hidro izolanta Maxpoor,sau placi de gips carton rezistent la umezeala si izolatie Pregyvapor care este cu folie de aluminiu
Raporteaza abuz de limbaj
iulian_nenciu Avatarul lui iulian_nenciu

42 mesaje
Membru din: 27/11/2007
Oras: bucuresti

SOCKELFLEX / OPTIFLEX Masă de șpaclu hidroizolatoare, bicomponentă, în dispersie, pe bază de ciment.

Utilizare a. Ca și strat hidroizolator, pentru protecția tencuielilor din grupele de mortare PII/PIII sau a maselor de șpaclu aplicate în zona soclurilor, contra umidității.
b. Ca și material pentru lipirea/șpăcluirea plăcilor izolatoare termic, aplicate cu scopul protecției soclului construcției.
c. Ca și masă pentru încorporarea plasei de armare din fibră de sticlă, măsură de protecție a soclurilor atât contra umidității cât și a șocurilor mecanice.
d. Ca și strat hidroizolator flexibil aplicat sub placajele ceramice montate la interioare sau exterioare (detalii în anexa 1 a prezentei fișe tehnice).
e. Ca și strat de acoperire interioară (protecție) a pereților rezervoarelor din beton armat utilizate la depozitarea dejecțiilor animale sau de altă natură precum și a celor pentru depozitarea diferitelor lichide supuse fermentației.


daca ai nevoie de detalii suplimentare contacteaza-ma. poza din avatar e facuta cu asa ceva. E o cutie de lemn peste care sa aplicat solutia si apoi sa pus apa. sta de mult timp asa.
Raporteaza abuz de limbaj
GreenExpert Avatarul lui GreenExpert

12 mesaje
Membru din: 27/11/2007

viziteaza pagina henkel romania si vezi catalogul cersit pt hidroiolatii.
Raporteaza abuz de limbaj
iulian_nenciu Avatarul lui iulian_nenciu

42 mesaje
Membru din: 27/11/2007
Oras: bucuresti

adevarat ,exista si la henkel un sistem(amorsa,plasa armare rosturi,masa hidroizolatoare) insa produsul de care am scris mai sus este universal. nu avem nevoie de banda de armare si amorsa. este flexibil si se poate aplica in unghiuri de 90grade prin pensulare in 2 straturi succesive de 1 mm.

cele bune
Raporteaza abuz de limbaj
betidina Avatarul lui betidina

1 mesaj
Membru din: 27/11/2007

este valabil si pentru bucatarie?se face foarte mult condens si mucegai
Raporteaza abuz de limbaj
condo001418 Avatarul lui condo001418

4 mesaje
Membru din: 6/08/2009

viziteaza site: www.faby-finisaje.com

Raporteaza abuz de limbaj
condo000807 Avatarul lui condo000807

56 mesaje
Membru din: 28/05/2009
Oras: bucuresti

De la: CRISTI_ZCD, la data 2009-03-12 10:21:43aveti vreo idee cum as putea hidroizola o baie inainte de a o placa cu gresie si faianta???


Acceseaza www.hidroizolatii.afacereamea.ro si acolo vei avea raspunsul la intrebarea ta. Sunt liderii in domeniul hidroizolatiilor si a solutiilor tehnice in constructii. Sunt profesionisti, crede-ma.
Raporteaza abuz de limbaj