Mai multe
| AS DORII SA SCHIMB GEAMURILE LA O CASA....SI NU STIU LA CE FIRMA SA APELEZ,PENTRU NU A REGRETA MAI TIRZIU.AM CONSULTAT MAI MULTI FURNIZORI SI AM AJUNS LA CONCLUZIA CA AU ACELEASI PRETURI.......DAR ADEVARATA CALITATE NU STIU LA CARE O GASESC.VA MULTUMESC | ||
|
kudika135438 Postat pe 5 Iunie 2009 21:02 |
||
|---|---|---|
|
depinde cat esti dispusa sa platesti pentru calitate... a si ar mai fi ceva: vrei doar ceva functional sau lux, design etc? eu personal am luat tamplarie Gealan cu 3 geamuri (2 low e) si argon - cred ca e ok. ofertele concurentilor (rehau- cred ca sunt putin mai buni ==> cu 50% peste). Am avut si oferte cu 500% peste: profis lemn stratificat interior - aluminiu exterior. sau si mai si: lemn interior - bronz patinat exterior ==> super look pentru cine isi pemite... |
||
|
vip0007ro Postat pe 25 Noiembrie 2009 10:19 |
||
| Depinde ce preferinte ai si cata informatie, in legatura cu ceea ce inseamna un geam termopan. Eu am avut ocazia sa cunosc , cate putin de la cei care s-au apucat acum un an sau doi de executat' termopane' si de la cei care fac asta, aproape din perioada de inceput al acestui gen de tamplarie ,asa ca te sfatuiesc sa le impui. -1. Sa puna structura, pe intraga suprafata[ nu doar la balamale]. -2. Sa nu uite de gaurile anticondens. 3. Sa nu puna balamalele acelea botocanoase care au la baza', plastic. 4. Sa foloseasca un sistem de inchidere , pe ambele parti[care trage fereastra uniform].5. Sa fie u 5 camere. 6. Sa nu se indoaie foarte usor atunci, cand il strangi in pumn precum strangi o roata de bicicleta pt a vedea cat de tare este !. | ||
|
|
||
|
zapa007 Postat pe 19 Decembrie 2009 23:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| intretinerea gazonului rulou | 6 | De la: condo000151 7 August 2009 12:33 |
| Jaluzele | 1 | De la: Nuhi 6 Iulie 2009 12:45 |
| Ingrijire Scindapsus | 4 | De la: Adinuca 11 Februarie 2009 22:09 |
|
|
||
| Ingrijire lamai | 50 | De la: roxuza 29 Martie 2016 22:32 |
| CONSTRUCTII ANVIC SI TERMOPANE CORINA GEALAN | 4 | De la: MIKE_condo 16 Martie 2012 23:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.