Setari Cookie-uri

combina side by side de la samsung

am si eu o problema cu combina pe care o am de trei ani, au venit niste domni pe care i-am cautat mult deoarece combina facea un zgomot destul de eranjant, s-au uitat pana la urma au zis ca se blocheaza ventilatorul care raceste motorul , l-au scos au fost sa caute dar au zis ca nu se gaseste modelul acela , intrebarea mea este de unde pot gasi pe cineva care se pricepe sa rezolve problemele, un om priceput care sa stie ce are de facut sa nu puna oamenii pe drumuri aiurea, daca aveti raspunsul va rog scrieti-mi urgent , au montat la loc ventilatorul acum combina nu mai face zgomot, dar au lasat-o fara capacul acela din spate jos, este oare normal? , va multumesc anticipat .
67FLORENTA
Postat pe 22 Iunie 2010 02:24
buna, treaba e cit se poate de simpla....
...cum bine stii sint "meseriasi" si "meseriasi"...din cite vad tu ai dat peste unul....asadar, zgomotul, de regula provine de la faptul ca ea combina nu sta pe o suprafata orizontala sau atit deplana cit sa asigure buna functionare a motorului despre care spui....bunaoara, ia un oarecare motor si punel intr-o alta pozitie fata de cea recomandata de producator, ai sa vezi ca functioneaza insa face un alt zgomot, ceea ce este absolut normal, dat fiind ca jocurile pe care le are rotorul fac ca tu sa auzi acel "alt zgomot"....mai simplu, daca ea, combina nu are cum aveau odata frigiderele parintilor nostri, o bula cu lichid care sa iti indice faptul ca este intr-o pozitie perfect orizontala, atunci poti cumpara una de la magazinele de materiale de constructii, o pui pe combina , deasupra, si apoi te joci la picioarele ei pina cind bula de aer va sta perfect in mijloc..atunci se considera ca este echilibrata iar motorul se va auzi doar atit cit a fost proiectat...cit despre aparatoare, nu e o problema, daca in partea aceea nu e ceva ce risca sa intervina in buna functionare a motorului, ma referi la corpuri ce ar putea intra intre paletele ventilatorului facindu-l sa se opreasca, atunci totul e ok...totusi e bine sa fie pusa acolo unde constructorul a pus-o....

Respect!...pentru ca imi pasa.
condo004182
Postat pe 1 Iulie 2010 15:20
Electronice, calculatoare, accesorii netbook, telefoane mobile, accesorii auto, jocuri pe calculator iaftine, cu transport gratuit la adresa clientului.

http://www.chinabuye.com/

Merita incercat, propmpti si seriosi.
Tapuach
Postat pe 29 Iulie 2010 10:08
Buna, am un frigider, combina frigorifica Samsung,frigiderul si congelatorul sunt separate. Desi tenperatura din frigider e data la minim, imi ingheata pe spate intre sertare, pe o portiune mica dar face un bloc de gheata. Aveti idee ce e intampla? multumesc!
kudika477849
Postat pe 14 Mai 2014 13:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pamantul este sansa ecologistilor----chirpicul-material izolator 19 De la: gigibrbr_condo 19 Noiembrie 2012 00:46
frigider cu congelator Artic 2 De la: maxoni 23 Iunie 2010 11:12
Cuptor cu sistem de autocuratare 14 De la: alliende 27 Septembrie 2010 17:59
Mame de baieti 5 De la: kudika_433 21 Decembrie 2015 08:09
carkit 7 De la: dumitr_pap 17 Februarie 2009 02:18