Mai multe
Salutare, deocamdata sunt in clasa a 10-ea la mate info, dar as vrea sa dau la una din cele 2 facultati de arhitectura din bucuresti(mincu sau spiru)...si am si eu un mic mare dubiu...ce imi trebuie pentru arhitectura? la admitere, de ex...pt ca multi zic ca e foarte greu sa intrii...si ca imi trebuie matematica si fizica si desen tehnic..si foarte multa MATEMATICA>>>ceea ce nu prea mi se pare adevarat...dar in fine...astept raspunsuri!!!! merci:D
|
|
Calin_D Postat pe 3 Iulie 2010 00:28 |
|---|
|
Pe site-ul UAUIM se gaseste o Retrospectiva 1990 - 2008, asa ca iti poti face o idee despre ceea ce trebuie sa stie pentru admitere un candidat. Oricum, parerea general admisa este ca pentru a reusi la arhitectura ( la stat ) sunt necesari doi ani de meditatii. |
|
Mihaela09_condo Postat pe 3 Iulie 2010 10:51 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| radiatiile cimpului electro-magnetic emise de instalatiile si liniile electrice | 2 | De la: le_chasseur 25 Mai 2010 20:54 |
| Am si eu o antrebare ,vecinul a prelungit acoperisul cu 100metri patrati venind strasina deasupra gardului iar cand plouo apa vine la mine an curte,eu avind casa la 2m distanta de gard si trage iegrasie am fost la primarie cu plingere ia impus sa puna bur | 5 | De la: MUIE_KUDIKA 3 Februarie 2012 21:54 |
| Constructii pe ecologice pe structura din lemn | 20 | De la: gigi_braicovici 6 Mai 2009 09:54 |
|
|
||
| case de vacanta in judetul Brasov | 15 | De la: davidenescu 9 Februarie 2009 21:28 |
| Documentatie pentru ridicarea unui garaj | 11 | De la: PAULISH 17 Martie 2010 19:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.