Setari Cookie-uri

am platit 4 stele plus ca sa stau la 3

Din ciclul "si eu am fost furata de romani" am sa va povestesc ce mi s-a intamplat saptamana trecuta in insula Rhodos. Am cautat un pachet all inclusiv la un hotel de 5 stele si pentru ca nu am gasit am ales all inclusiv la 4 stele plus. Toate bune si frumoase doar pana am ajuns acolo. M-am trezit cazata la un hotel de 3 stele. Cum? Pai hotelul pentru care platisem eu cumparase un hotelas mai mic pe langa. Am fost nevoita sa imi platesc sezlongul la piscina, bautura, etc. lucruri care nu se intampla la all inclusiv. N-am avut nici macar aer conditionat pentru ca aia faceau economie si aerul functiona numai pana in pranz, vedere la mare asa cum cerusem si cum mi se spusese ca voi avea... nici vorba... Cu cine sa ma cert? Cu grecii? Ei m-au indrumat imediat catre agentia de la care luasem biletele. Si asa am platit eu Mamaia si m-am ales cu tabara de la Navodari...

Postat pe 7 Iulie 2008 15:37
pai si despre ce agentie e vorba?? sa stim si noi macar;)

Postat pe 7 Iulie 2008 16:42
Da...ar fi misto ca toata lumea care a patit chestii din astea sa spuna si sa dea si numele agentiei. poate asa viitorul nostru individual si colectiv dar in primul rand turistic ar arata mai bine. Eu nu prea calatoresc cu agentiile...dar altii...

Postat pe 7 Iulie 2008 18:48
Parerea mea e ca trebuie sa verificati foarte bine inainte de a pleca atat hotelul cat si agentia! Pe toate site-urile si pe toate forum-urile posibile! Eu asa am facut si nu am avut surprize neplacute!
Gaby211081_lazy
Postat pe 22 Iulie 2008 10:59
In primul rand de vina in aceasta situatie este agentia de turism pentru ca nu a prezentat corect oferta de cazare.Se poate depune o plangere impotriva agentiei respective.
Sfat :inainte de a pleca intr-un voiaj, in strainatate mai ales, cautati hotelul respectiv pe internet.Pe pagina oficiala a hotelului respectiv gasiti toate detaliile pe care, poate, angajatii agentiei de turism "omit" sa vi le spuna, plus ca mai sunt forumuri unde se dezbat discutii despre concedii reusite sau nereusite.
Melly_lazy
Postat pe 22 Iulie 2008 11:08
Oricum ar trebui sa stii ca intradevar unele hoteluri prezentate la noi ca 4 stele la ei au de fapt 3. Insa asta nu e vina lor ci a agentiilor de turism romanesti care inseala clientul si pentru as-si justifica preturile prefera sa mai adauge o stea....
Gaby211081_lazy
Postat pe 1 August 2008 12:23
Buna ziua!
Aici cu agentiile pot sa comentez si eu putin?
Este foarte adevarat ca 90% din agentiile de pe piata nu fac altceva decat sa vanda programele unor agentii tur-operatoare.
De aici apar foarte multe probleme, si in special acele informatii false despre care spuneti mai sus, ca nu-s 4 stele si ca sunt 3 si ca ....etc.

Sfatul meu prietenesc este sa va gasiti o agentie pe care sa o verificati foarte bine si sa ramaneti client, sau daca va intereseaza un program anume interesati-va bine care dintre tur operatori le detine si mergeti si cumparati direct de la ei.

Din proprie experienta va recomand Paralela45. Desigur sunt si agentii mici care chiar sunt serioase si puteti merge cu incredere la ele.
mirciulika
Postat pe 11 August 2008 12:47
Asta cred ca se intampla frecvent din pacate...eu am fost in Turcia si am avut rezervare la hotel de 4 stele pe afara si de 3 inauntru!!! Asa ca e posibil orice! Si aici nu mai e de vina agentia! Hotelul e Ozcelik, in Kusadasi si NU vi-l recomand din toata inima! E adevarat ca e in centru si e aproape de plaja si are camerele spre mare si spre apus dar per ansamblu camerele, personalul sunt groaznice!!! Daca vreti amanunte va mai zic dar sa nu va indispun de tot!!! Din cauza primirii de la hotel si nu numai am zis ca turcii ca si natie nu mi-au placut, dar au si zone superbe Pamukkale, Istanbul si oameni primitori si cu mai mult bun simt, asta in partea europeana a Istanbulului!
Aniya
Postat pe 12 August 2008 11:36
Si eu as vrea sa merg la anul in Turcia, insa nu reusesc sa ma hotarasc in ce statiune...Si la ce hotel...Rhodos mi-a placut asa de mult si sunt sigura ca orice as vizita voi avea de acum inclolo o voi compara cu aceasta si nu as vrea sa imi para rau ca am ales ceva mai prost...vreau macar ceva la fel sau mai bun! Si da, as dori si eu neaparat sa vad Pamukkale! E ceva...iesit din comun!
Gaby211081_lazy
Postat pe 12 August 2008 16:10
Noi am fost vara in Grecia si iarna in Austria ani de zile, din 2000 incoace...iar in Grecia, in Halkidiki sunt niste peisaje superbe, dar intradevar si Pamukkale e ceva unic din cate stiu eu, doar ca cel mai aproape e de Kusadasi, iar ca sa stai in Pamukkale nu merita, e o saracie la poalele muntelui...nu-ti vine sa crezi. Asa ca ramane tot Kusadasi unde daca vezi vasele de croaziere care vin in vizita pe acolo iti dai seama ca nu esti chiar asa rupt de lume si de civilizatie! Totusi contrastul dintre cei imbracati si cu sosete de firma si femeile turcoaice (unele) care fac baie imbracate cu 2 randuri de haine in mare, in timp ce in spatele lor se vede silueta eleganta a vaselor e fooooarte mare!! Merita insa sa incerci Turcia pentru anumite zone cum am spus...aaa, am fost si la Troia si la Hagia Sofia care nu merita banii nicicum, mai ales ca intrarea la ei e peste tot 10 lire...in schimb Pamukkale cum am zis si palatul Topkapi in Instanbul te impresioneaza, palatul nu prin stil, eleganta sau arhitectura ci prin zona in care e amplasat (de unde ai o priveliste asupra Istanbulului...) si mai ales prin sutele de kg de aur, argint, diamante (unul chiar de 86 carate), smaralde, rubine, crisolite, turmalite etc.
Aniya
Postat pe 13 August 2008 16:01
Sunt nou pe acest forum, am gasit subiecte interesante pentru ca ele vin din experiente traite ... 1. cred ca ar trebui sa scrii numele agentiei, astfel incat sa ma feresc sa mai lucrez cu espectiva agentie, care poate incheia contracte fara sa vada locatia unde trimite clientul ...
2. protectia consumatorului plus returnarea diferentelor de bilet
si mai sunt si alte metode de a se face ..dreptate

adica, societatile de turism trebuie sa stie unde ma trimit, nu eu sa ajung acolo si sa dau peste niste greci care imi opresc aerul la ora 14:00 sau apa calda doar o ora seara... Merg totusi in vacanta si platesc 4 sau 5 stele tocmai sa nu am cosmarul ca traiesc in Romania, iar administratorul inchide apa calda dupa ora 21:00 ...
laurefel
Postat pe 15 August 2008 00:15
Buna ziua,

Daca vreti o experienta placuta in Turcia, atunci alegeti una din statiunile Kremer sau Icmeler. Sunt niste statiuni mai scumpe, frecventate de regula de nemti si englezi dar merita toti banii !
Nu gasiti foarte mult nisip pe plaja dar conditiile de cazare si serviciile oferite la cota 100! Am fost acolo de cateva ori si numai la 4 **** AI. Cu siguranta daca alegeti 5***** o sa fie si mai bine.
Succes !

Postat pe 19 August 2008 09:01
De la: serbangaby, la data 2008-08-01 12:23:43Oricum ar trebui sa stii ca intradevar unele hoteluri prezentate la noi ca 4 stele la ei au de fapt 3. Insa asta nu e vina lor ci a agentiilor de turism romanesti care inseala clientul si pentru as-si justifica preturile prefera sa mai adauge o stea....

Pai stii tu vorba aia: un adevar spus pe jumatate, tot minciuna se numeste, deci....
ramonagrig
Postat pe 25 August 2008 11:17
of, si eu am patit tot asa, dar mi-am invatat lectia
sweetseawhisper
Postat pe 26 August 2008 01:11
Pai nu-i mai bine atunci cand stii ca te vei caza undeva sa suni sa verifici despre ce-i vb?
nemrac_lazy
Postat pe 26 August 2008 11:58
Sau invers. Se pare ca eu am avut noroc anul acesta, ca niciodata Si eu am ales aceeasi destinatie pentru 2008: Rhodos, hotel 4*. Mi-era foarte teama sa nu patesc ca anul trecut in Turcia, unde nu am avut un sejur prea stralucit...dar asta e alta poveste Intamplarea a facut sa ma pomenesc ca nu mai erau locuri la hotelul pentru care platisem rezervarea cu 2 luni inainte, fara ca cineva sa ma anunte...Doar ca m-au cazat la 5*. Un gest f.frumos al agentiei si al colaboratorilor, pe care il apreciez enorm, facandu-se "vinovati" de o cazare cu servicii ireprosabile. Am simtit pentru prima oara ca sunt cu adevarat in concediu (se simte diferenta la 5* fara suparare;) si m-am bucurat pe deplin de minunatiile insulei Rhodos, fascinant de frumoasa, o destinatie care nu trebuie ratata
milvia21
Postat pe 26 August 2008 12:11
este imposibil sa nu-si ia absolut nimeni o teapa cu agentiile.cu cat sunt de multe,cu atat mai multe sanse.si daca mai gasesc si pe cineva care probabil nu s-a interesat destul cat sa fie sigur de toate,e cea mai buna ocazie.

Postat pe 26 August 2008 13:43
cu agentia christian tour am avut probleme..te cam lasa la greu...cu orice agentie ai probleme...depinde de noroc
mira_b_o
Postat pe 26 August 2008 15:12
sunt multe agentii revanzatoare care iau de la agentii mai mari ofertele si care nu stiu despre ce hoteluri este vorba nu le-au vazut pe viu sti ca si oricare turst descrierea pe care o au in fata de acea e bine si ca turistul sa se intereseze de hotelul pe care il cumpara dinainte...nue vina numai agentiilor cateodata si turistul doreste ceva mai ieftin si se arunca fara sa se informeze si apoi e dezamagit..nu intotdeauna ce e ieftin e si bun.

Postat pe 26 August 2008 20:50
milvia21 la ce hotel ai stat in Rhodos?
Gaby211081_lazy
Postat pe 28 August 2008 15:07
Eu am fost in turcia cu o agentie din Resita, dupa ce platisem cazarea la un hotel de 4 stele, am ajuns sa stau la 3 stele. Hotelul se numeste Kosdere si are mai multe corpuri, normal, nu stiu de ce, oare pt ca nu am fost nemti sau polonezi, ne-au cazat in corpurile care nu au fost renovate. La intoarcere, am fost la agentie pt a vedea ce s-a intamplat, intrebare la care mi s-a raspuns foarte relaxat, ca de ce nu am dat un bacsis "mai gras" ca sa prindem o camera, de fapt camera pe care o si platisem si era dreptul nostru sa stam acolo.....
ori mergeti la hotel de 5 stele ori nu mai mergeti in Turcia, pt ca nu merita....!!!
multumesc..
valentinasavage
Postat pe 29 August 2008 20:11
Pt. serbangaby: Noi am stat in Rhodos la "Ixian Grand" pe care il recomand cu incredere oricui isi doreste sa se simta excelent, doar ca exista si un mic inconvenient si anume ca ei nu au all inclusiv, doar demipensiune si cam iesi in dezavantaj.Si nici plaja nu era cu nisip...ca a noastra, insa cam peste tot te confrunti cu problema asta in Rhodos, evident in partea unde am fost noi cazati, statiunea Ixia.In schimb, gradina lor era superba.Oricum, am inchiriat masina si am pornit in cautare de locuri exotice cum ar fi Zampika si cu ocazia aceasta am vazut si insula in ansamblul ei. Te sfatuiesc sa intri pe site-ul hotelului, vei fi, probabil, placut impresionata.
milvia21
Postat pe 30 August 2008 00:30
super.. cat te`a costat toata distractia ?
lucimusat
Postat pe 5 Septembrie 2008 19:12
Desi hotelul pentru care optasem se recomanda ca fiind de 3 stele, in oferta agentiei figura cu 2 stele +. Pe bilet au scris 3 stele spunand ca asa s;au evaluat acestia. Cand am ajuns acolo nu a fost nimic surprinzator. Hotelul intr-adevar era undeva intre 2-3*. Insa multi dintre romanii care au optat pentru acelasi hotel au primit informatii eronate, li s'a promis un hotel de 3 - 4 stele. Camera era de 33 euro pe noapte la agentie, 30 euro pe noapte pretul afisat la receptie. Evident, comisionul de 10% s-a meritat. E mare lucru sa stii exact unde te duci.

Postat pe 7 Septembrie 2008 14:19
si de ce nu depui plangere la Protectia consumatorilor? La agentie ai facut reclamatie?
Grecii nu au nici o vine , de vina este Agentia de Turism . De ce agentie vorbesti?Este bine sa stie si altii, ca uite asa mai pierd din clienti daca nu sunt seriosi. Pana acuma n-am patit asa ceva, ce ne-au spus in tara aia am gasit pe unde am umblat, de multe ori am fost placut impresionata. Pune numele firmei pe forum pt. ca numai asa putem sa nu mai fim pacaliti si jecmaniti.
b-( asta pt . firma de la care ai luat sejurul
rzmrdbrcn
Postat pe 4 Mai 2009 19:05
Acelasi lucru va recomand si eu!!! Alegeti o agentie de turism si daca sunteti multumiti, ramaneti fideli acelei agentii- este pacat sa va distrugeti vacantele mult asteptate! Eu de exemplu, plec de mult timp cu EUROPA TRAVEL si mereu am avut numai surprize placute!! Nu as apela la alta agentie pentru nimic in lume!
lazy000367
Postat pe 4 Mai 2009 23:20
Alege EUROPA TRAVEL ca sa nu mai ai neplaceri!
Incearca si nu vei regreta: www.europatravel.ro (E IEFTIN SI BUN!)

Vacante placute!
lazy000367
Postat pe 4 Mai 2009 23:27
buna! a auzit cineva de agentia KARPATEN TURISM din bucuresti? sunt seriosi?
sorinela
Postat pe 19 Iunie 2009 19:48
Buna ziua tuturor,

Puteti sa incercati si oferta mea daca va doriti o vacanta in insula Thassos,din Grecia, nu e prin intermediul niciunei agentii de turism.Gasiti mai multe informatii pe site-ul acesta www.thassos.ucoz.com sau puteti suna pentru orice informatie la numarul de pe site de la pagina de contact.Vizualizati pozele de pe cont si gasiti acolo link direct catre site.

Eu am folosit doar vilextour pentru transport,fara servicii de cazare, si va pot spune ca nu am avut probleme si au si preturi acceptabile.

Numai bine.
Cazare_in_Insula_Thassos___Skala_Potamia
Postat pe 2 August 2009 16:59
Buna ! Eu nu recomand paralela 45 , anul trecut am luat bilet de la o agentie care eram obligati sa luam de la ei , erau doar intermediari , aveau contract cu paralela 45 , am luat bilete la Hotel 3* , dar de fapt era de 2* . Cel mai bine sa intrati pe forum , ei nu mint . Asa am patit si anul acesta , dar am intrat pe forum prea tarziu , dar ce se scrie pe Forum , asa este , ei scriu adevarul .
vladgg_19
Postat pe 13 Octombrie 2009 15:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sfarsit de saptamana pe Ceahlau 20 De la: NICOLE_V 20 Iulie 2009 14:34
excursie 6 De la: nicole65 25 Ianuarie 2009 16:44
Last minute concert Lady Gaga Budapesta 8 De la: _oktober_ 19 Noiembrie 2010 11:34
inchirieri insula corfu-apartamente 2 De la: kas 15 Martie 2010 18:06
ajutor 4 De la: skywalker 22 Ianuarie 2010 18:07