Setari Cookie-uri

vacanta la praga - transport?

am inteles ca exista varianta trenului. stie cineva cum e si la ce preturi?
concursKudika
Postat pe 20 Februarie 2009 15:44
Nu iti recomand trenul pt Praga, este plin de vagabonzi si cersetori. Un transport mult mai sigur este cel cu autocarul, cu toate ca si astea sunt pline de tigani care muncesc in Praga. Dar, din proprie experienta iti recomand aceasta varianta.
karlaszente
Postat pe 28 Februarie 2009 09:17
Incearca un avion. O cursa low cost nu este prea mult peste tren sau autocar si ajungi imediat acolo. Sa nu mai spunem ca mergi si in conditii civilizate, fara cersetori si tigani cu scandal. Poti lua si un avion de linie (normal, nu low cost) unde primesti si o scurta masa si ceva de baut in timpul zborului si poti sa ma crezi cand iti spun ca sunt importante, mai ales ca trebuie sa te duci mai devreme la aeroport cu doua ore, una sau doua ore zborul... Zbor placut si mult succes!
georgemanea
Postat pe 28 Februarie 2009 15:11
care sunt firmele care au curse low cost? cam care sunt preturile la avion?
mihaiuli
Postat pe 1 Martie 2009 18:33
Cu masina personala, ce zici? Sunt 1350 km, pe care-i parcurgi in aprox 15 h...
Radek
Postat pe 2 Martie 2009 13:21
Eu as vrea sa-i intreb pe cei care deja au vizitat Praga, daca o singura zi este de ajuns pentru a gusta din atractiile acestui oras, iar daca sub nicio forma nu se poate vedea esentialul atat de repede, ce variante de cazare ieftina mi-ar putea recomanda? De asemenea astept cu nerabdare orice alte sfaturi necesare unui turist neinitiat dar dornic sa invete din experienta altora
a_linutza_4you
Postat pe 2 Martie 2009 14:04
In nici un caz, nu iti ajunge o zi de vizitat. Eu am fost in vara anului trecut 5 zile cu avionul. Am stat la un hotel de 2 stele, f curat, mai la marginea orasului, dar cu tramvaiul ajungeam in 10-15 min in centru. De pe booking.com am facut rezervare la hotel.
georgianacostica
Postat pe 3 Martie 2009 13:32
forumadria.ro
dmx
Postat pe 3 Martie 2009 13:59
In nici un caz nu iti ajunge o zi pentru Praga.... Este unul dintre cele mai frumoase orase ale Europei:). Eu am stat o saptamana (ultima saptamana din mai) si, desi am fost in interes de servici, am avut timp sa ma plimb foarte mult si sa ma bucur de atmosfera din oras si de cladirile alea vechi... Nu am avut cand sa intru in muzee, dar totusi pot sa spun ca am ramas cu o impresie extraordinara si ca imi doresc sa ma intorc.
Transportul este singurul impediment pentru ca zbor low-cost opereaza doar Sky Europe si face escala la Viena. Pretul ajunge cam la fel cu pretul celorlalti, care se invarte pe la un 300 euro de persoana.
onilaiepurila
Postat pe 13 Martie 2009 08:27
as dori sa stiu care sunt ofertele
( " o multime!? )de zbor low-cost caci pe www.flylowcostairlines.org nu exista nici un zbor direct Bucuresti- Praga ar trebui sa te duci intai la Amsterdam sau Roma apoi la Praga.... Belea curata! Decat asa mai bine cu motocicleta!
Cu autocarul cat costa? acum muncitori care sa se duca la Praga nu cred ca mai sun, se anunta peste tot intoarcerea masiva a Romanilor, romilor, bulgarilor....
blablab
Postat pe 13 Martie 2009 11:37
anul trecut am fost de trei ori. nu-ti ajunge o zi, asta este clar. in general, cazarea nu este scumpa.sunt multe pensiuni. cauta pe google - cazare in praga si ai de unde sa alegi. orasul este superb. vi-l recomand cu toata inima. mancarea este delicioasa:).si berea.....
calatorie placuta!
mihaiuli
Postat pe 13 Martie 2009 13:09
Praga este pur si simplu un oras prea frumos ca doar sa treci o singura zi prin el. Am fost de 3 ori in Praga si m-as mai duce...mi-a placut la nebunie, e cel mai romantic loc din toate orasele europene in care am fost. Sunt foarte multe locuri de vizitat, tot orasul este ca un fel de lipscani al nostru, si sincer in afara de transportul de la aeroport la hotel,in rest am fost numai pe jos. E adevarat ca am avut un hotel de 3 stele, central, si nici nu am dat mult pe cazare, dupa parerea mea si comparativ cu conditiile (60euro/camera/noapte am fost la noi la pensiuni montane mai scumpe). Transportul cel mai bun pentru Praga, avand in vedere ca nu sunt zboruri low cost directe pt capitala Cehiei, ar ramane cursa de linie a companiei CSA, pentru care niste bilete rezervate din timp pot fi intre 180-250 euro. Prima data cand am fost in Praga am fost cu autocarul si am stat doar 2 zile, dar dupa aceea am revenit cate 4 zile si de fiecare data mi s-au parut putine (acum ca stiu orasul, stiu si unde gasesc cazare la 20-25 euro de persoana), si am zis ca data viitoare voi merge cu masina. Ultima data am fost in decembrie, si am fost cu avionul, am plecat de dimineata, iar la 8 ma plimbam in centru...superb a fost! Iti urez si tie sa ai parte de o frumoasa vacanta in Praga, daca te hotarasti sa mergi.
denisse_adc_healthy
Postat pe 16 Martie 2009 21:59
SAL
CU MASINA .SI CU BICICLETA ...RECOMAND CU CALDURA ..NU AI DECIT DE CISTIGAT..
gabriello_g
Postat pe 20 Martie 2009 07:49
autocarul e mai ieftin decat orice alt mijloc de transport spre praga este 70 euro dus sau dus intors 125 euro cu valabilitate 3 luni.daca te intereseaza praga ma poti contacta cred ca te-as putea ajuta in ceea ce priveste cazarea si transportul in cehia ,sunt de 7 ani in praga.

Postat pe 1 Mai 2009 23:29
sal,
eu cu prietena o sa mergem cu masina persoanala, o skoda octavia 2 in jur de 11-12 iulie pana in Praga, direct, dar intoarcerea o fac undeva dupa 3 sapt - tur de Europa. Anyone interested? 2 locuri.
dragosdo
Postat pe 28 Mai 2009 15:14
Noi am fost cu masina acu 2 ani la Praga, si am facut 10 ore, dar am pornit din Oradea, deci e mai aproape. Am mers 3 masini in coloana, si la fiecare 1-200 km ne opream la wc...ca eram multi si nu ne puteam hotari toti odata:P
Am stat o saptamana de revelion, si m-as mai duce, nu mi-a ajuns:). Categoric data viitoare ma voi duce primavara sau vara....sa vad si verdeata:).
Poti merge 1-2 zile la Praga, dar numai iti faci sange rau ca nu ai vazut cat ai fi vrut...dar poate iti deschide apetitul si planifici reintoarcerea mai repede decat ai fi crezut:)
Cazare recomand ca pret pensiunile/hotelurile din jurul Pragai e mai ieftin, iar daca ai masina e foarte simplu. Noi de exemplu am stat la o pensiune langa aeroport, si a fost foarte ok.
efora
Postat pe 4 Iunie 2009 16:00
eu locuesc aici de 1 an si jumatate si am fost peste tot doar in muzee nu am fost.e un oras foarte frumos dar plin de oameni strazii pe la metrouri si prin centru de tise face scarba......o zi nu iti ajunge,sa spunem k 3 zile ar fi de ajuns sa vizitezi orasul si cluburile si magazinele..dak iti place berea mai pune o zi si pentru ea ...daka vrei sa mergi prin muzee iti recomand mai mult de trei zile pt k sunt foarte multe....aici poti gasi bazine frumoase,gradina zoo,o plimbare cu vaporul iti va relaza ziua incarcata.cam asta este tot..eu cunosc orasul acesta ca si orasul meu natal ARAD daka ai nevoe de ceva poti sa ma intrebi si eu incerk sa te ajut.o zi buna.pa,paaa..
lazy000721
Postat pe 25 Iunie 2009 13:14
ceau!!!depinde din ce oras esti??
din arad poti sa mergi pana in budapesta apoi schimbi trenul si il iei pe ala de praga....
doar asa ajungi cu trenul in praga alta solutie nu exista....
pa,paa
lazy000721
Postat pe 2 August 2009 14:03
sunt doar doua firme care efectueaza praga(in afara de avioane)si soferii sunt extrem de perversi care ar smulge si ultimu banut de pe urma calatorului deci nu recomand nimanui autocarul este extrem de urat mirositor si plin de tigani am facut de nenumarate ori acest drum pana am inceput sa il fac cu trenul care este mult mai confortabil si spre surprinderea multora deloc periculos am aici 3 ani de zile Praga este minunata un loc unde istoria a stat in loc asaca nu iti ajunge sa il vzitez nici 10 zile dar principalele atractii le vizitezi in cateva zile no sa iti para rau daca alegi sa faci aceasta excursie
lazy001527
Postat pe 27 Noiembrie 2009 21:23
Buna. Am citit ca stai in Praga. Ma intereseaza sa-mi spui cum ar fi cel mai ieftin de ajuns pana in Praga. Vreau sa vin acolo de revelion cu prietenul meu, sper sa mai prind reduceri pt early booking:). Cazarea cat ar mai costa pentru vreo 4 nopti/persoana? Sper sa ma ajuti. Mersi mult.
kudika437246
Postat pe 15 Septembrie 2011 20:59
Buna.Imi poti lasa o adresa de e-mail unde sa ma poti informa in legatura cu cazare, transport prin Praga si alte chestii folositoare? ms mult
Adrian_Ady_1
Postat pe 17 Septembrie 2012 12:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pentru fete 1 De la: Lavini_Unghii_False 26 August 2010 18:34
CIOCOLATA 15 De la: _Cryssa_ 23 Martie 2011 14:50
Asigurare gratuita 12 De la: lazy002253 5 Iunie 2010 18:14
pentru fete 1 De la: Lavini_Unghii_False 26 August 2010 18:34
hoteluri in bulgaria- nisipurile de aur unde poti veni cu cainele 7 De la: omnismares 31 Ianuarie 2010 02:19