sarbatori fericite...

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
angik_grace Avatarul lui angik_grace

71 mesaje
Membru din: 7/10/2008

acum, cand sarbatorile crestine se apropie, va doresc ca spiritul craciunului sa ajunga in casele si sufletele voastre si sa aveti parte numai de sanatate si fericire alaturi de cei dragi. CRACIUN FERICIT....
Raporteaza abuz de limbaj
eunescu09_condo Avatarul lui eunescu09_condo

115 mesaje
Membru din: 8/11/2009
Oras: bucuresti

Noi fotografiem gratis, filmarea va apartineDoriti o amintire unica si la fel de vie peste ani ca si-n clipa trairii evenimentului? Doriti sa nu gresiti dand gir unei aparaturi depasite? Doriti ca totul sa fie minunat in sertarul d-tra cu amintiri?
Noi suntem aici sa va ajutam. Apelati cu incredere si va vom face cadou toate fotografiile, urmand ca d-tra sa platiti doar serviciile video.
Pentru noi, Craiova ori Slatina, Severin si Alexandria, Sibiu sau Bucuresti, Valcea ori Ploiesti, Orsova, Brasov sau Slobozia, ne sunt toate la fel de aproape, la fel de accesibile. Pentru detalii contactati-ne la adresa de e-mail fotografie_dragosp@yahoo.com, sau la unul din numerele de telefon afisate mai jos.
Casa de piatra, si Dumnezeu sa va ajute!

Titular, Dragos Popescu
0742577082
0744580054
0251335150

Video : Camera Sony DCR-VX 2100E
Foto : Nikon Digital Camera D5000

Raporteaza abuz de limbaj
tarot_healthy Avatarul lui tarot_healthy

754 mesaje
Membru din: 19/01/2009

Raporteaza abuz de limbaj
Dac ai ajuns s citii aceste rnduri i v strnesc interesul, nu este o pur ntmplare; ci este posibil ca tocmai eu s fiu persoana care v poate ajuta cu anumite rspunsuri referitoare la viaa dumneavoastr, fr s mi dezvluii detalii despre viaa personal, ca apoi s presupunei c m-am inspirat. Rmne doar s v convingei! Dac suntei interesat/, lsai un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com i v voi contacta n cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O sptmn frumoas, v doresc!