Setari Cookie-uri

Restaurant elegant si un Sfat,pls!

Doresc pt nunta mea(Petrecerea) un restaurant elegant in Bucuresti:impetuos,cu coloane,scari,oglinzi,covor rosu pe toata suprafata salii,draperii frumoase,dk se poate totul alb,in afara de covor,mese rotunde si o mica gradina.Ceva in genul(o combinatie) Casa Vernescu,Lebada,Turabo,....Ateneul Roman...prea mult,dar Superb(pt niste Poze!!!)Oare este Posibil?
Mi se pare unul dintre cele mai frum momente din viata unei persoane,cand esti,pt o zi, printesa si merita tot efortul.
Insa,problema pe care o am eu este alta.Am face compromisuri(nu doresc nunta sa ne imbogatim,dar nici sa ramanem datori),dar oare, dk nu avem locuinta noastra este o piedica?Sunt demoralizata din aceasta cauza.Sa astept sa ne luam casa(5,...ani?) si sa imbatranesc sau nunta?Toti(rudele mele,parintii mei) ne subestimeaza din cauza ca nu avem locuinta,nici nu se pot gandi la o nunta si sa se bucure pt noi,ceea ce imi taie tot cheful de nunta.Sa aud:"Nu au casa si....nunta?casa..!!!!Dk nu cheltuiau la nunta x lei pe x strangeau si-si luau casa,de un avans!!...",diverse comentarii...Sunt f trista ca nu suntem sustinuti din ac pdv.DIn partea sotului,toata intelegerea,n-am ce zice.In loc sa ne bucuram de viata,ca suntem tineri!Cununia civila am facut-o,avem si un copil de 2 anisori.OFff!
Ajutor!!!!!!!!!Sper ca m-am facut,relativ,inteleasasi canuam plictisit prea mult.
Multumesc!
grace001226
Postat pe 1 Mai 2009 02:16
si eu am fost in situatia ta si cred ca orice mireasa isi doreste ca nunta ei sa fie la fel ca in visele ei dar.......

eu am optat pt avanul de casa si ne-am cumparta un ap cu 2 cam, nu am fost in luna de miere, dar nu regret nici in mom de fata.

Luna de miere a fost ap nostru, pot sa-ti spun cat e de bine am unde sau in concluzie sunt la csa mea,

am avut o nunta foarte frumoasa sa cinstit foarte bine, tot ce am putut am facut noi, singura investitie mai mare a fost pt poze si videoo.

Eu in locul tau, luand in calcul si copilul tau sa-ti traiasca - sincer acelasi lucru l-as face din nou.

Restaurantul e frumos asa cum e el, cu scaune impodobite si mese cu naproane de aceeiasi culore lumanri si servetele, flori in vaza care le primesti la sfat este suficient.

Biserica este frumaosa asa cum e ea prin simplitatea ei.
Restul e cancan

sa auzim numai de bine si casa de pitra si multa fericire.
laura02maria
Postat pe 1 Mai 2009 19:52
pentru draga de grace 001226 cred ca sar potrivi rest. mec monis.
grace003710
Postat pe 29 Iunie 2009 10:42
eu as recomanda Palatul Bragadiru, care arata exact cum iti doresti, dar costa cam mult...si ar mai fi Palatul Ghika. poti intra pe internet si sa vezi poze...ambele locatii sunt frumoase...
Casa de Piatra si noroc in realizarea viselor!
alinutza83
Postat pe 15 Iulie 2009 21:08
ptr grace....

te inteleg perfect ptr k si eu am pornit la inceput de la aceeasi idee ca si tine. imi doream ceva cu totul deosebit, imi doream ca in aceea zi sa ma simt k o adevarata printesa...si automat imi trebuia o locatie pe masura.
insa pe parcurs ca am inceput sa caut, mi-am dat seama ca nu se merita...
noi, Slava Domnului, nu ne confruntam cu problema ta, avem si casa "si masa" si inca 2, dar suntem oameni normali, modesti, care muncesc.

am inceput goana dupa restaurante care sa concida dorintelor mele, si m-am convins pe parcurs ca nu putem face fata. dc vrei iti si spun unde am mers:

Palarul Bragadiru ( am renuntat datorita chiriei extrem de mare 3000 euro)

Casa Vernescu ( meniu prea scump pentru invitatii nostri, oameni modesti la fel ca noi)

Palatul Stirbey ( chiria cortului prea mare 2900 euro)

Palatul Mogosoaia ( sala mica si meniu scump de 310 ron)

Palatul Ghika ( chiria salii 3400 euro)

asadar....incet incet am inceput sa relizez si eu ceea ce mama si iubitul meu au incercat sa ma faca sa inteleg de la inceput. nu spun sa nu faci ceea ce iti doresti si sa nu iti urmezi visurile, insa reorinteaza-te. te poti simti k o adevarata printesa si intr-o locatie cu costuri mai decente.

in prezent am facut raport ptr Casa Armatei ( sala Restaurant, arhitectura superba, crede-ma) insa si aici costurile ne duc undeva la 2000 de euro dar meniul este mai ieftin. dc vrei incearca aici, insa te sfatuiesc dinainte sa ai o ruda bine pusa in cadrul armatei

badta multa!

si astept vesti!!!
iulik_flore
Postat pe 7 Septembrie 2009 23:36
Problema ta are o sg rezolvare : avansul pt casa(mai ales ca aveti si un ingeras) Sa-ti spun si de ce: nunta este o loterie,poti castiga mai mult decat ai cheltuit si implicit ti-ai putea permite un avans,mic ce-i drept,la casa SAU in cel mai rau caz sa ramaneti datori si o sa munciti degeaba(pt a plati datoria).Nunta o poti face si mai incolo.....si te poti simti printesa si intr-o nunta mai modesta Toate cele bune!
klarra
Postat pe 9 Septembrie 2009 19:41
buna fetelor,eu as vrea sa imi fac meniul de nunta prin firma de catering,dar am nevoie de o sala in care sa incapa 90-100 persoane...va rog frumos daca stiti pe cineva care a inchiriat sau inchiriaza sala anuntati-ma,va sun sau va contactez eu pe mail,poate sa fie si cantina nu e problema a voi avea decoratiuni dar sa fie ieftina(15-25 mil lei vechi) nunta va fi pe 22 august 2010
va rog...
felicia16
Postat pe 27 Octombrie 2009 10:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Curatare inel aur alb 4 De la: Cassey 1 Septembrie 2009 22:32
IN 2009 CAND NU SE FAC NUNTI ???? SI CAND CADE PASTELE ??? 20 De la: grace003710 30 Noiembrie 2009 21:04
Wedding Planer 21 De la: alexandra_unica 18 Iunie 2012 15:35
Bijuterii de ocazie - bijuterii pentru nunta 1 De la: florindinca 17 Februarie 2011 13:05
pernute pentru verighete 14 De la: mihaelasb 17 Mai 2010 16:11